Opublikowano 30 marca 20178 l Nie wiem czy mi się przesłyszało ale czy nie było jakiś zapowiedzi, że z czasem w eshopie mają pojawić się gierki ze SNES? Boże jak ja na to czekam, mieć kilka tych klasyków przy sobie w delegacjach i innych hotelach.
Opublikowano 30 marca 20178 l Virtual Console ma być i tylko tyle wiadomo. Zaraz e3 to coś pewnie powiedzą.
Opublikowano 30 marca 20178 l Gdzieś bankowo był news z tymi grami ze SNES na eshop ale nie wiem czy to jeszcze nie za kadencji WiiU.
Opublikowano 30 marca 20178 l Na bank WiiU, tutaj jeszcze nic nie wiadomo. Do SNESa serdecznie polecam przerobionego new 3DSa. No nie ma lepszego sprzętu do emulacji SNESa. Guziki jak trzeba i pełna emulacja.
Opublikowano 30 marca 20178 l Ehh 3dsa już miałem kiedyś. Teraz bym musiał wziąć nowego, przerobić itp. Za dużo farygi jak dla janusza gejmingu. Przystopuję swoje mokre marzenia i ze spokojem poczekam na rozwój sytuacji. Może do GRUDNIA będzie coś wiadomo.
Opublikowano 31 marca 20178 l SNES w pełni działa na New3DS. Warto wiedzieć. Na zwykłym jest mniej zasobów i oficjalnie VC nie ma. Na New mi działało wszystko łącznie z super mario RPG który miał jakiś specjalnych chip w carcie.
Opublikowano 31 marca 20178 l W europejskim Snipperclips, w japońskim Dragon Quest Heroes 2, Puyo Puyo Tetris.
Opublikowano 31 marca 20178 l Autor Pograłem trochę w KOF 98. Sterowanie jest ok do momentu aż nie chce sie grac na dwa joy cony. W gripie jest spoko bo przyciski robiące za krzyżak spełniają zadanie. Osobno juz nie koniecznie - za małe to i niewygodne. Sama gra to oczywiscie klasyk i jak ktos chce miec jakies obijanie mordy na Switcha to obecnie jest to nie tyle jedyna sensowna co po prostu dobra opcja.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Autor Bez online. Jest tryb high score i caravan. Oba do nabijania pkt do rankingow sieciowych. Gra jest portem z maszyn arcade wiec zabawa we wrzucanie żetonów included. Edytowane 1 kwietnia 20178 l przez pawelgr5
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Dzień dobry koledzy i koleżanki! Pytanie mam, orientujecie się czy karty przedpłacone nintendo działają na switchu? Sunowi konsole kupuje a nie chce karty podpinać
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Bez online. Jest tryb high score i caravan. Oba do nabijania pkt do rankingow sieciowych. Gra jest portem z maszyn arcade wiec zabawa we wrzucanie żetonów included. Akurat neo geo jest emulowane na wszystkim. Jakby rzucili wersję z online jak na steam czy Xbox 360/one byloby fajniej. Ja w to grałem na automatach w 98. Szkoda że poszli po najmniejszej linii oporu.
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Firma, która je wydała coś przebąkiwała o stałych patcha i może nawet wrzucą z czasem online. Aczkolwiek mogliby zrobić to od razu. Ciekawi mnie najbardziej jak będzie się prezentował online w grach ze SNES'a gdy wejdzie subskrypcja i będą to gry, które wcześniej tego elementu przecież nie posiadały. Moim zdaniem będzie to strzał w dziesiątkę, jeżeli będzie to zaimplementowanie do każdej gry z multiplayerem (czy to vs czy co-op). W ogóle mogliby sobie na początek odpuścić znowu po raz n-ty gry z NES'a i skupić się od SNES'a wzwyż i gdyby częstotliwością wydawania gier dorównywała lub przewyższała Wii.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Dawać platformówki 2d. Boże ile na Snesie było killerów z tego gatunku.
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Czy można jakoś wywalić te JPN newsy po założeniu 2 konta właśnie na japonie?
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l W poniedziałek dowiemy się kiedy ma premierę Isaac w Europie. Tak wynika z twittera Nicalis.
Opublikowano 9 kwietnia 20178 l Co jest w tej wersji dodane bo sie pogubilem ostatnia jaka gralem bylo afterbirth bodajze na pc i gra wciaga w cholere ale nie wiem czy chce wydac tyle zeby znow w to samo grac