balon 5 340 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Nie wiem czy mi się przesłyszało ale czy nie było jakiś zapowiedzi, że z czasem w eshopie mają pojawić się gierki ze SNES? Boże jak ja na to czekam, mieć kilka tych klasyków przy sobie w delegacjach i innych hotelach. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Virtual Console ma być i tylko tyle wiadomo. Zaraz e3 to coś pewnie powiedzą. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Gdzieś bankowo był news z tymi grami ze SNES na eshop ale nie wiem czy to jeszcze nie za kadencji WiiU. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Na bank WiiU, tutaj jeszcze nic nie wiadomo. Do SNESa serdecznie polecam przerobionego new 3DSa. No nie ma lepszego sprzętu do emulacji SNESa. Guziki jak trzeba i pełna emulacja. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Ehh 3dsa już miałem kiedyś. Teraz bym musiał wziąć nowego, przerobić itp. Za dużo farygi jak dla janusza gejmingu. Przystopuję swoje mokre marzenia i ze spokojem poczekam na rozwój sytuacji. Może do GRUDNIA będzie coś wiadomo. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 SNES w pełni działa na New3DS. Warto wiedzieć. Na zwykłym jest mniej zasobów i oficjalnie VC nie ma. Na New mi działało wszystko łącznie z super mario RPG który miał jakiś specjalnych chip w carcie. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Są jakieś dema w tym ich sklepiku, czy jestem ślepy? :) Cytuj
Di 839 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 W europejskim Snipperclips, w japońskim Dragon Quest Heroes 2, Puyo Puyo Tetris. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 31 marca 2017 Autor Opublikowano 31 marca 2017 Pograłem trochę w KOF 98. Sterowanie jest ok do momentu aż nie chce sie grac na dwa joy cony. W gripie jest spoko bo przyciski robiące za krzyżak spełniają zadanie. Osobno juz nie koniecznie - za małe to i niewygodne. Sama gra to oczywiscie klasyk i jak ktos chce miec jakies obijanie mordy na Switcha to obecnie jest to nie tyle jedyna sensowna co po prostu dobra opcja. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2017 (edytowane) Bez online. Jest tryb high score i caravan. Oba do nabijania pkt do rankingow sieciowych. Gra jest portem z maszyn arcade wiec zabawa we wrzucanie żetonów included. Edytowane 1 kwietnia 2017 przez pawelgr5 Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Dzień dobry koledzy i koleżanki! Pytanie mam, orientujecie się czy karty przedpłacone nintendo działają na switchu? Sunowi konsole kupuje a nie chce karty podpinać Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Bez online. Jest tryb high score i caravan. Oba do nabijania pkt do rankingow sieciowych. Gra jest portem z maszyn arcade wiec zabawa we wrzucanie żetonów included. Akurat neo geo jest emulowane na wszystkim. Jakby rzucili wersję z online jak na steam czy Xbox 360/one byloby fajniej. Ja w to grałem na automatach w 98. Szkoda że poszli po najmniejszej linii oporu. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Firma, która je wydała coś przebąkiwała o stałych patcha i może nawet wrzucą z czasem online. Aczkolwiek mogliby zrobić to od razu. Ciekawi mnie najbardziej jak będzie się prezentował online w grach ze SNES'a gdy wejdzie subskrypcja i będą to gry, które wcześniej tego elementu przecież nie posiadały. Moim zdaniem będzie to strzał w dziesiątkę, jeżeli będzie to zaimplementowanie do każdej gry z multiplayerem (czy to vs czy co-op). W ogóle mogliby sobie na początek odpuścić znowu po raz n-ty gry z NES'a i skupić się od SNES'a wzwyż i gdyby częstotliwością wydawania gier dorównywała lub przewyższała Wii. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Gierki ze Snesa i co jakiś czas sztosik gierka od Niny i mnie mają. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Oj tak, gry z SNES-a na Switchu to by było to ! Cytuj
funditto 657 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 13 kwietnia ląduje w eshopie Samurai Shodown 4 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Opublikowano 4 kwietnia 2017 Dawać platformówki 2d. Boże ile na Snesie było killerów z tego gatunku. Cytuj
Kukles 8 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Czy można jakoś wywalić te JPN newsy po założeniu 2 konta właśnie na japonie? Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 kwietnia 2017 Opublikowano 8 kwietnia 2017 W eshopie pojawiło się demo Just Dance 2017. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 W poniedziałek dowiemy się kiedy ma premierę Isaac w Europie. Tak wynika z twittera Nicalis. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 licze na eu launch edition, chociaz chyba juz zamowilem usa xd Cytuj
Gość Opublikowano 9 kwietnia 2017 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Co jest w tej wersji dodane bo sie pogubilem ostatnia jaka gralem bylo afterbirth bodajze na pc i gra wciaga w cholere ale nie wiem czy chce wydac tyle zeby znow w to samo grac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi