Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mi się przesłyszało ale czy nie było jakiś zapowiedzi, że z czasem w eshopie mają pojawić się gierki ze SNES? Boże jak ja na to czekam, mieć kilka tych klasyków przy sobie w delegacjach i innych hotelach.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość ragus
Opublikowano

Virtual Console ma być i tylko tyle wiadomo. Zaraz e3 to coś pewnie powiedzą.

Gość ragus
Opublikowano

Na bank WiiU, tutaj jeszcze nic nie wiadomo.

Do SNESa serdecznie polecam przerobionego new 3DSa. No nie ma lepszego sprzętu do emulacji SNESa. Guziki jak trzeba i pełna emulacja.

Opublikowano

Ehh 3dsa już miałem kiedyś. Teraz bym musiał wziąć nowego, przerobić itp. Za dużo farygi jak dla janusza gejmingu. Przystopuję swoje mokre marzenia i ze spokojem poczekam na rozwój sytuacji. Może do GRUDNIA będzie coś wiadomo.

Opublikowano

SNES w pełni działa na New3DS. Warto wiedzieć. Na zwykłym jest mniej zasobów i oficjalnie VC nie ma. Na New mi działało wszystko łącznie z super mario RPG który miał jakiś specjalnych chip w carcie.

Opublikowano

Pograłem trochę w KOF 98. Sterowanie jest ok do momentu aż nie chce sie grac na dwa joy cony. W gripie jest spoko bo przyciski robiące za krzyżak spełniają zadanie. Osobno juz nie koniecznie - za małe to i niewygodne. Sama gra to oczywiscie klasyk i jak ktos chce miec jakies obijanie mordy na Switcha to obecnie jest to nie tyle jedyna sensowna co po prostu dobra opcja.

Opublikowano (edytowane)

Bez online. Jest tryb high score i caravan. Oba do nabijania pkt do rankingow sieciowych. Gra jest portem z maszyn arcade wiec zabawa we wrzucanie żetonów included.

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

Bez online. Jest tryb high score i caravan. Oba do nabijania pkt do rankingow sieciowych. Gra jest portem z maszyn arcade wiec zabawa we wrzucanie żetonów included.

Akurat neo geo jest emulowane na wszystkim. Jakby rzucili wersję z online jak na steam czy Xbox 360/one byloby fajniej. Ja w to grałem na automatach w 98. Szkoda że poszli po najmniejszej linii oporu.

Opublikowano

Firma, która je wydała coś przebąkiwała o stałych patcha i może nawet wrzucą z czasem online. Aczkolwiek mogliby zrobić to od razu. Ciekawi mnie najbardziej jak będzie się prezentował online w grach ze SNES'a gdy wejdzie subskrypcja i będą to gry, które wcześniej tego elementu przecież nie posiadały. Moim zdaniem będzie to strzał w dziesiątkę, jeżeli będzie to zaimplementowanie do każdej gry z multiplayerem (czy to vs czy co-op). 

W ogóle mogliby sobie na początek odpuścić znowu po raz n-ty gry z NES'a i skupić się od SNES'a wzwyż i gdyby częstotliwością wydawania gier dorównywała lub przewyższała Wii. 

Opublikowano

W poniedziałek dowiemy się kiedy ma premierę Isaac w Europie. Tak wynika z twittera Nicalis.

Opublikowano

Co jest w tej wersji dodane bo sie pogubilem ostatnia jaka gralem bylo afterbirth bodajze na pc i gra wciaga w cholere ale nie wiem czy chce wydac tyle zeby znow w to samo grac