Opublikowano 11 września 20177 l no to tradycyjnie, reddit, neogaf, poza tym nintendolife i nintendoeverything. starczy ;) poza tym, promocje póki co na eshopie switchowym są rzadko i najczęściej dotycza jednego tytułu na raz, więc szału nie ma, jeśli liczysz na jakąś ultra cebulę
Opublikowano 11 września 20177 l No to wiem, problemem jest to, że nikt systematycznie tego nie wrzuca jako stałego newsa np. cotygodniowego tylko ginie to w nawale całej reszty. No to nawet pojedynczy tytuł spoko. To teraz coś jest w promocji?:)
Opublikowano 11 września 20177 l Autor Na nintendolife masz stalego co tygodniowego newsa z nowymi grami i promocjami dla regionu EU na wszystkie konsole N. Dlatego tez nie ma sensu wrzucac tego tutaj bo szybciej niz tam nie zobaczysz i tak.
Opublikowano 12 września 20177 l Thimbleweed Park - 21 wrzesnia w e-shopie Steamworld Dig 2 - 21 wrzesnia w e-shopie
Opublikowano 12 września 20177 l odkad tylko poszedl twitt ze portuja wiadome było ze czekac na switchowa wersje : ]
Opublikowano 14 września 20177 l Nikt nic nie mówi, że Kingdom New Lands doczekało się wersji na Switcha? 60 zł, bardzo solidna gierka, polecam.
Opublikowano 14 września 20177 l O właśnie to Kingdom cały czas chodzi mi po głowie chyba blantman polecał albo ktoś inny w temacie steamowych świątecznych prezentów. Może wezmę kiedyś w promocji właśnie na switcha zamiast steama.
Opublikowano 16 września 20177 l Hej, kupilem Switcha. To moja pierwsza konsola Nintendo. Mam zakladac konto na PL? Chcialbym podpiac karte debetowa.
Opublikowano 17 września 20177 l Kupil ktos robonauts? Polska gra od qubicgames, w sieci znalazlem jedynie dwie recki, obie wersji switchowej i 9 oraz 9.2
Opublikowano 20 września 20177 l Juz jutro premiera, jedynka byla po czasie do mnie bardzo schematyczna i monotomna, tu widze, ze ostro ja rozbudowali Bede mial zgryza czy brac w najblizszym czasie to czy thimbleweed park
Opublikowano 20 września 20177 l steamworld dig 2 jutro wlatuje, pieniazki juz przygotowane. kochalem jedynke, a dwojka bedzie pod kazdym wzgledem lepsza na to przynajmniej sie zapowiada
Opublikowano 20 września 20177 l mnie wlasnie jedynka zawiodla, naczytalem sie recek wersji na 3ds to jak wleciala vitowa to bylem happy, a im dluzej gralem tym banan z twarzy znikal tu widze, ze urozmaicili mocno gameplay wiec jestem ciekaw co wyjdzie bo sama formula rozgrywki mi sie podoba
Opublikowano 20 września 20177 l no trzeba lubic ten typ rozgrywki po prostu, mnie zawsze ciesyzly i wciagaly takie "kopane" gierki, a tu jeszcze było o tyle fajnie, że miałeś sensowne ulepszenia, fajny rozwój postaci, ciągłe poczucie postępu + dodatkowe małe lokacje bardziej zręcznościowe, gdzie na końcu też dostawałeś jakieś upgrade :)
Opublikowano 20 września 20177 l No ja z godzinę-dwie pograłem w jedynkę i nie mam nawet ochoty tego kończyć specjalnie. Nie wiem czym się jarać, wolałbym Heist 2 czy coś.
Opublikowano 20 września 20177 l a te thimbleweed park faktycznie tak dobre? lovusiam od zawsze point and click, a to robi jedna z legend ale wiadomo, ze moze cos nie wyszlo, jak z poziomem trudnosci? jak sie sprawdza taki stary hud?
Opublikowano 20 września 20177 l Wonder Boy na Switcha bedzie jednak tez w pudełku. https://www.play-asia.com/wonder-boy-the-dragons-trap-multi-language/13/70bi83
Opublikowano 20 września 20177 l Poczekam na recki Diga, bo chociaż jedynkę bardzo miło wspominam, to jednak wolałbym wydać 80 zł na grę, której nie przejdę w 2-3 godziny, bo to wydaje się być moooocno drogą imprezą.