Opublikowano 25 września 20177 l Przecena 25% na Thumpera do 2 października. Edytowane 25 września 20177 l przez sprite
Opublikowano 25 września 20177 l Polecam! Swoją droga, Golf story w ten czwartek :) 13 funtów, to pewnie bedzię za 6 dyszek
Opublikowano 25 września 20177 l http://nintendoeverything.com/thumper-is-25-off-on-the-switch-eshop/ Thumper przeceniony o 25%. Z 80zł na 60zł. Edytowane 25 września 20177 l przez roivas
Opublikowano 26 września 20177 l banuj ch,uja! gra na podstawie ostatniego filmu mumia wygląda zaje.biscie
Opublikowano 26 września 20177 l Może lepiej Ciebie za obraźliwe zachowanie wobec innego użytkownika?
Opublikowano 26 września 20177 l Dobry ten Thumper switchowy czy brać na xbox one? Jest jakieś porównanie wersji switchowej z wersjami na duże konsole?
Opublikowano 26 września 20177 l Indyki to chyba za bardzo nie będą się różnić? Switch chyba ma tyle mocy :). Bierz na co Ci pasuje.
Opublikowano 26 września 20177 l banuj ch,uja! https://www.youtube.com/watch?v=AvbtUfqam5g gra na podstawie ostatniego filmu mumia wygląda zaje.biscie Wyje.biste!
Opublikowano 26 września 20177 l Recenzowałem wersję na Switcha, bawiłem się fenomenalnie. Bierz na co chcesz, Switch w trybie przenośnym ma lekko zmienione ustawienie kamery, żeby lepiej się grało na małym ekranie, a poza tym, AFAIK efekty graficzne są lekko uproszczone (np. refleksy na żuczku). Tak to 720@60 przenośnie, 1080@60 na TV. Polecam, świetne przeżycie. założyć słuchawki na uszy i wsiąkać klimat Dobry ten Thumper switchowy czy brać na xbox one? Jest jakieś porównanie wersji switchowej z wersjami na duże konsole?
Opublikowano 27 września 20177 l te golf story ma zaddatki na dobry szpil? kurde zastanawiam sie co brac - golf story, thumper w znizce, dig2 czy thimbleweed park picross s na bank kupuje
Opublikowano 27 września 20177 l na golfa lepiej poczekac na recki, ale gra intryguje swoim pomysłem. A pozostałe trzy gry są tak od siebie różne, że chyba sam musisz zdecydować co wolisz. Czy klasycznego point & click, czy muzyczny experience w stylu Reza/amplitude czy świetną eksploracyjno-kopano-rozwijająco-metroidvaniową grę,
Opublikowano 27 września 20177 l banuj ch,uja! gra na podstawie ostatniego filmu mumia wygląda zaje.biscie Wyje.biste! Jeśli to nie żart prosto z You Tube i ta gra rzeczywiście wyjdzie to mi się spodobało i to bardzo. Edytowane 27 września 20177 l przez Kavka
Opublikowano 28 września 20177 l Autor Ten golf dostal rekomendacje od eurogamera wiec moze jednak warto. Dajcie znac jak by ktos bral day1.
Opublikowano 28 września 20177 l Autor No niestety coraz wiecej takich. Z drugiej strony taki project cars 2 nie dostal. Metroid tez nie...(pewnie forumek ma inne zdanie). Nie chce kupowac w ciemno wiec czekam na forumek az sie wypowie. Edytowane 28 września 20177 l przez pawelgr5
Opublikowano 28 września 20177 l Ficuś jak tam ten Picross, sprawdza się sterowanie klawiszami? Jakieś zastrzeżenia czy brać?
Opublikowano 28 września 20177 l nie gralem nigdy w picrossa do teraz wiec ciezko odpowiedziec, pare dni temu sprawdzilem darmowki w necie i formula mi sie spodobala xd
Opublikowano 28 września 20177 l No ja Picrossa znam, tylko na DS-ie się fajniutko stylusem grało a tutaj z tego co wiem sterowanie jest klawiszami. Dlatego jestem ciekaw jak się sprawdza.
Opublikowano 28 września 20177 l Tak jak na 3dsie klawiszami zapewne. Wygodne choć wolniejsze od dotyku oczywiście. Poza tym, chyba można dotykiem grać?