Velius 5 709 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Na vite mam darmowa wysylke, na switcha nie. Mozna uznac to za swego rodzaju "kupon". Dlatego mam mega dylemat bo wolalbym Switcha chyba jednak. Edytowane 5 października 2017 przez Velius Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 zawsze mozna u nas w polszy kupić po prostu, napisałem na privie ;) ja jak tylko sie dowiedzialem o wersji na Switcha, postanowilem te wersje wziac. glownie z powodu, ze mam juz cyfre na vite 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ciagle zapominam ze moge kupowac gierki w EU przeciez tez, tak to jest jak sie ma 3DS usa. Dzieki za cynk Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Gdzie to pudełkowe Axiom Verge w PL i za ile? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 W Polsce chyba ni ma. Ja tutaj zamawiałem https://www.videogamesplus.ca/axiom-verge-multiverse-edition-plus-points-switch-p-25032.html Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Ultima, którą oczywiście wszyscy solidarnie yebiemy ma za 160. Powerplay będzie miał, też za 160 :) wiadomo gdzie kupować Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Pytanie - czy ktoś brał z polską kartą coś na region Japan? 30 zł taniej jest Shovel. Drugie pytanie - gry maja normalnie wszystkie języki wtedy? Nie ma jakichś kwasów typu regiony już? Myślę że nie ale wolę się upewnić. Wziąłem ruskiego Sonica i języki są. Trzy - Axiom cyfra vs pudło - jest jedną wersja, coś dodatkowego w samej grze ma ta wersja multiverse? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ultima, którą oczywiście wszyscy solidarnie yebiemy ma za 160. Powerplay będzie miał, też za 160 :) wiadomo gdzie kupować Jeszcze amazon mahttps://www.amazon.co.uk/gp/product/B0721KJP4N/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 No ja już mam dawno klepnięte z VGP, ale jak Multiverse ma być w Powerplay to się zastanowię. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 No ja biorę multiverse w powerplayu, specjalnie czekałem na polskie oferty, wolę mieć EUR wydanie :) Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Pytanie - czy ktoś brał z polską kartą coś na region Japan? 30 zł taniej jest Shovel. Drugie pytanie - gry maja normalnie wszystkie języki wtedy? Nie ma jakichś kwasów typu regiony już? Myślę że nie ale wolę się upewnić. Wziąłem ruskiego Sonica i języki są. Trzy - Axiom cyfra vs pudło - jest jedną wersja, coś dodatkowego w samej grze ma ta wersja multiverse? Pomuszcie! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Pytanie - czy ktoś brał z polską kartą coś na region Japan? 30 zł taniej jest Shovel. Drugie pytanie - gry maja normalnie wszystkie języki wtedy? Nie ma jakichś kwasów typu regiony już? Myślę że nie ale wolę się upewnić. Wziąłem ruskiego Sonica i języki są. Trzy - Axiom cyfra vs pudło - jest jedną wersja, coś dodatkowego w samej grze ma ta wersja multiverse? Pomuszcie! Ad 1. nie wiem, nie brałem, ale paypala możesz podpiąć. Języki teoretycznie powinny być normalne. Ad 2. Axiom - jak wolisz. Multiverse ma kilka fizycznych bonusów , sama gra jest taka sama w kazdej wersji (cyfra, zwykłe pudło, multiverse) zawartość multiverse: Deluxe booklet with developer’s commentary and art. Double-sided poster with the world map and weapons/items in the game. Exclusive making-of documentary. Soundtrack CD (Available only on the Nintendo Switch) Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) No to jeszcze jedno pytanko: granie w na Switchu w 2d? Da się na tym pseudokrzyżaku? Gram praktycznie tylko przenośnie więc totalnie odpada granie na Pro Controlerze (którego nie mam i mieć nie zamierzam, bo i po co?) EDIT: No i dzięki Kryspin - jedyny pożondny uszytkofnik! Edytowane 6 października 2017 przez NemoKOF Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Da się, jeszcze jak. Przegrałem na tym krzyżaku m.in. Slime-Sana, ultratrudną platformówkę w stylu Super Meat Boya i choć z początku ciężko się było przestawić na krzyżaka-niekrzyżaka, zaufaj mi - godzinka gry i zapominasz, że nie masz pod palcem tradycyjnego d-pada i smigasz aż miło :) Oczywiście klasyczny d-pad z PRO Controllera jest dużo wygodniejszy, ale przyciski kierunkowe Switcha spełniają swoje zadanie. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Dzięki piękny kawalerze :-) Muszę kupić coś i sprawdzić. Ten Shovel kusi mnie mega już od jakiegoś czasu - wszyscy się tu spuszczacie nad nim, więc chyba go wezmę w końcu. Tylko nie wiem czy mi kartę Japońskie konto łyknie, sprawdzimy zaraz :-) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 to kup prawilnie w złotówkach. Shovel Knight wart każdych pieniędzy Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Stardew Valley immediately takes the #1 spot on the eshop #1 in NA, UK, DE, NZ, AUS, Mexico, South Africa, etc Ciekawe skąd się wzięły te dwa ostatnie kraje... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 A potem zdziwienie, że Nintendo ma w (pipi)e Polske Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Co zrobisz, jak cebula w narodzie silna i woli kupić GOTY gierkę w pesos zamiast w złotówkach Jeszcze bym zrozumiał, jakby SV kosztował u nas ~80 PLN a za granicą 50, ale kwa, 56 PLN to nawet nie jest jedno śniadanie xdd Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 24 zł to nie jest jedno śniadanie? Co ty wpyer,dalasz? Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Rayos przeciez Ty jadasz śniadanie w pracy Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 dla Was wszystkich 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 cena stardewa w Polsce zayebista, sam sie pozytywnie zaskoczylem a ludzie i tak cebuluja, ehh gracze to biedaki Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 No co poradzisz. Jak Mama daje za małe kieszonkowe to wiesz, daje 50, no to 6 zł z portfela jeszcze idzie podebrać, ale 24 to już zauważy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi