Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na vite mam darmowa wysylke, na switcha nie. Mozna uznac to za swego rodzaju "kupon". Dlatego mam mega dylemat bo wolalbym Switcha chyba jednak.

Edytowane przez Velius
  • Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zawsze mozna u nas w polszy kupić po prostu, napisałem na privie ;) ja jak tylko sie dowiedzialem o wersji na Switcha, postanowilem te wersje wziac. 

glownie z powodu, ze mam juz cyfre na vite

• Plusik 1
Opublikowano

Pytanie - czy ktoś brał z polską kartą coś na region Japan? 30 zł taniej jest Shovel. Drugie pytanie - gry maja normalnie wszystkie języki wtedy? Nie ma jakichś kwasów typu regiony już? Myślę że nie ale wolę się upewnić. Wziąłem ruskiego Sonica i języki są. Trzy - Axiom cyfra vs pudło - jest jedną wersja, coś dodatkowego w samej grze ma ta wersja multiverse?

Opublikowano

Pytanie - czy ktoś brał z polską kartą coś na region Japan? 30 zł taniej jest Shovel. Drugie pytanie - gry maja normalnie wszystkie języki wtedy? Nie ma jakichś kwasów typu regiony już? Myślę że nie ale wolę się upewnić. Wziąłem ruskiego Sonica i języki są. Trzy - Axiom cyfra vs pudło - jest jedną wersja, coś dodatkowego w samej grze ma ta wersja multiverse?

Pomuszcie!

Opublikowano

Pomuszcie!

Ad 1. nie wiem, nie brałem, ale paypala możesz podpiąć. Języki teoretycznie powinny być normalne.

Ad 2. Axiom - jak wolisz. Multiverse ma kilka fizycznych bonusów , sama gra jest taka sama w kazdej wersji (cyfra, zwykłe pudło, multiverse)

zawartość multiverse:

• Deluxe booklet with developer’s commentary and art.
  • Double-sided poster with the world map and weapons/items in the game.
  • Exclusive making-of documentary.
  • Soundtrack CD (Available only on the Nintendo Switch)
Opublikowano (edytowane)

No to jeszcze jedno pytanko: granie w na Switchu w 2d? Da się na tym pseudokrzyżaku? Gram praktycznie tylko przenośnie więc totalnie odpada granie na Pro Controlerze (którego nie mam i mieć nie zamierzam, bo i po co?)

EDIT: No i dzięki Kryspin - jedyny pożondny uszytkofnik!

Edytowane przez NemoKOF
Opublikowano

Da się, jeszcze jak. Przegrałem na tym krzyżaku m.in. Slime-Sana, ultratrudną platformówkę w stylu Super Meat Boya i choć z początku ciężko się było przestawić na krzyżaka-niekrzyżaka, zaufaj mi - godzinka gry i zapominasz, że nie masz pod palcem tradycyjnego d-pada i smigasz aż miło :)

Oczywiście klasyczny d-pad z PRO Controllera jest dużo wygodniejszy, ale przyciski kierunkowe Switcha spełniają swoje zadanie. 

Opublikowano

Dzięki piękny kawalerze :-) Muszę kupić coś i sprawdzić. Ten Shovel kusi mnie mega już od jakiegoś czasu - wszyscy się tu spuszczacie nad nim, więc chyba go wezmę w końcu. Tylko nie wiem czy mi kartę Japońskie konto łyknie, sprawdzimy zaraz :-)

Opublikowano

Co zrobisz, jak cebula w narodzie silna i woli kupić GOTY gierkę w pesos zamiast w złotówkach :cebula: 

Jeszcze bym zrozumiał, jakby SV kosztował u nas ~80 PLN a za granicą 50, ale kwa, 56 PLN to nawet nie jest jedno śniadanie xdd