Opublikowano 27 października 20177 l Ale cebula weszła. 5 ZŁOTY 81 GROSZY za gierkę na Switcha Edytowane 27 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 27 października 20177 l Przypomni ktoś tę stronkę z porównaniem cen gier cyfrowych? E: dobra mam. Edytowane 27 października 20177 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 27 października 20177 l Czy season passy też bywają w promocjach? Ktoś pamięta, czy takie rzeczy w ogóle na Wii U istniały i jak się sprawa miała?
Opublikowano 2 listopada 20177 l pojawił sie morphite i z tego co czytam na stemie nawet, nawet ta gierka - chyba obadam bo lubie te klimaty
Opublikowano 7 listopada 20177 l Jak to wygląda w praktyce? Trzeba sie przelogowywac za kazdym razem na jakies zupelnie inne konto czy jak? Lekka cebulka mi sie włączyła, nie powiem, ze nie :)
Opublikowano 7 listopada 20177 l zmieniasz region konta w https://accounts.nintendo.com/profile/edit, kupujesz w eshopie w danym regionie, jak chcesz to wracasz na polski region i grasz
Opublikowano 7 listopada 20177 l Wystarczy zmienić region na swoim koncie, kupić i wrócić do starego regionu.
Opublikowano 15 listopada 20177 l 23 listopada wychodzą wormsy na znicza, granie w samolocie level 2.0
Opublikowano 15 listopada 20177 l W dniu 15.11.2017 o 17:38, pajgi napisał(a): 23 listopada wychodzą wormsy na znicza, granie w samolocie level 2.0 W.M.D?
Opublikowano 15 listopada 20177 l Autor Akurat niedawno wpadły w humble bundle :( Na Switchu to moze byc największy sztos wiec mozliwe ze wydam kase ponownie.
Opublikowano 15 listopada 20177 l Ja dzis z kumplem ponad 3h w golf story oczywiscie w quick game, az sie boje co sie bedxie dzialo w wormsy, ta konsola jest stworzona do takich kanapowych multiplayerowych gierek
Opublikowano 16 listopada 20177 l skad info o worms wmd w pudle i czy jest gdzies preorder juz w polskim necie?
Opublikowano 16 listopada 20177 l http://www.mcvuk.com/amp/articles/publishing/sold-out-adds-two-new-team-17-games-to-distribution-range Pre-orderów jeszcze nie ma.
Opublikowano 16 listopada 20177 l Co sądzicie o Wonder Boy, które jest na promo, ogrywał ktoś już tego remastera?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ale dałem ciała. Wpłaciłem 50PLN na eShop po czym zmieniłem region konta w wyniku czego cała kasa przepadła.
Opublikowano 18 listopada 20177 l W sumie ciekawe, ludzie zazwyczaj mówią, że po prostu nie da się zmienić kraju jak się ma wpłaconą kasę. Niektórzy mieli przez to pożegnać się z Meksykiem, bo kupili grę z ceną typu 99,99 itp. Dlatego też większość pro cheaterów wolała mieć osobne konta na każdy region. Może jednak naprawili ten błąd i można zmieniać region mając środki P.S. Geez jak to forum wylgąda nieczytelnie. Edytowane 18 listopada 20177 l przez ogqozo