Velius 5 698 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Moon Hunter bardzo fajne. A Earth Dawn spodoba sie komus kto gral w Odin's Sphere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Velius mówił, że dobre to Moon Hunters. Odpalę kiedyś, wierzę @Gromit a jak tam postęp w Celeste, hardkor jest? joycony już połamane? Może The End Is Nigh spróbuj? Odin Sphere było dobre do pewnego momentu, potem zaczęło wiać nudą i powtarzalnością Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromit 244 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 The End is Nigh na pewno sprawdzę w swoim czasie, zaciekawiły mnie te gry. Switch jest wprost stworzony dla nich. Włączasz na 15 minut, masterujesz planszę, przechodzisz dalej, usypiasz konsolę i wracasz przy następnej okazji. Celeste - im dalej, tym lepiej. 4 rozdział skończyłem mając na liczniku ponad 350 śmierci. Na szczęście poziom trudności mnie nie zniechęca, po prostu cierpliwie powtarzam niektóre plansze kilkadziesiąt razy. Muzyka jest cudowna, design poziomów fenomenalny. Zarywam ostatnio noce, żeby przejść jeszcze kilka plansz. Wiem że drogo, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Jak coś to w tym stylu jest jeszcze świetny Slime-San (niedługo wychodzi darmowe DLC z całym mnóstwem nowych plansz, a już w oryginale jest od zatrzęsienia stuffu), którego serdecznie polecam no i oczywiście wiecznie żywy Super Meat Boy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 12 minut temu, Gromit napisał: Celeste - im dalej, tym lepiej. 4 rozdział skończyłem mając na liczniku ponad 350 śmierci. Na szczęście poziom trudności mnie nie zniechęca, po prostu cierpliwie powtarzam niektóre plansze kilkadziesiąt razy. Muzyka jest cudowna, design poziomów fenomenalny. Zarywam ostatnio noce, żeby przejść jeszcze kilka plansz. Wiem że drogo, ale warto. 350 śmierci W The End is Nigh już byś miał z 2 tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Może po prostu umie grać i nie zdycha za często jak Ty w TEIN? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Nie no śmieję się. Ale w TEINie im dalej, tym licznik śmierci dobija do kilku tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromit 244 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Myślę, że tu finalnie też będzie podobnie. Doprecyzuję: 350 śmierci tylko w tym jednym rozdziale, wcześniej miałem już w sumie ponad 400. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 Wygląda na to, że Switchowa wersja Sky Force Reloaded wykastrowana jest z rankingów sieciowych/znajomych i turniejów. Lipa ;( Nie wiem czy tak zostanie, czy może w jakiejś aktualizacji to dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 tworcy pisza, ze premiera juz nie bawem, a calosc zoptymalizowali na 60fp Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 24 minuty temu, Emtebe napisał: Wygląda na to, że Switchowa wersja Sky Force Reloaded wykastrowana jest z rankingów sieciowych/znajomych i turniejów. Lipa ;( Nie wiem czy tak zostanie, czy może w jakiejś aktualizacji to dojdzie. No to beka, bo gra stoi rywalizacją i rankingiem, no ogólnie sieciowym wyzwaniem ze znajomymi, a gram tak codziennie na telefonie bijąc rekordy ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 Po ukończeniu etapu nie pojawia się ranking znajomych. Nie ma też w menu wyboru etapów turnieju. Brak też ogólnych rankingów w menu głównym. Dziwne, że to wycieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 10 godzin temu, Emtebe napisał: Wygląda na to, że Switchowa wersja Sky Force Reloaded wykastrowana jest z rankingów sieciowych/znajomych i turniejów. Lipa ;( Nie wiem czy tak zostanie, czy może w jakiejś aktualizacji to dojdzie. damn, słabo miałem wczoraj kupować ale chciałem się wstrzymać właśnie do pierwszych opinii. Niby wywalone mam na tego typu rzeczy, ale lipa, że coś takiego kluczowego dla shmupa wycieli A jak z działaniem? Jest git? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 (edytowane) Działa bardzo dobrze. Na razie w trybie handheld katuję. Trzeba się przyzwyczaić do gałki od analoga. Jest bardziej delikatna, mniejsza i bardziej czuła od tej z DualShocka, więc w moim przypadku czuć różnicę jak gram. Trochę niepewnie mi się steruje. Ale kwestia wprawy. Chyba, że się ma Pro Controller, to wtedy wypas. PS. W menu głównym w zakładce ZADANIA, wciąż widnieją nagrody za turnieje... Chyba nie wszystko wycieli Edytowane 2 lutego 2018 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 a moze trzeba te turnieje jakos odblokowac? czy wersja na switcha ma jakis tryb TATE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 Na innych konsolach są od razu dostępne. Jest ikonka turnieju i odliczany czas, bo turnieje w każdy weekend. Na Switch brak ikony. TATE? A po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 To może po prostu turnieje się nie zaczęły dla Switcha jeszcze tryb pionowy Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 11 minut temu, Rayos napisał: To może po prostu turnieje się nie zaczęły dla Switcha jeszcze tryb pionowy No dziwne, że w takim trybie nie zrobią jakiejś giereczki, ala pong, chyba że o czymś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 masz minigierke ala cymbergaj w slipperclips Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 (edytowane) Poluje na Slippera, ale czekam na promocję, bo na razie chcą 30e z dodatkiem, trochę dużo. Gdy pierwszy raz zobaczyłem Switcha to od razu pomyślałem o takiej opcji, Switch jako imitacja stołu do ping ponga czy coś i na końcach dwie osoby z joyconami, ale nie wiem jak wygląda to w praktyce, czy wygodne jest takie granie? Edytowane 2 lutego 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 Teraz, zdrowywariat napisał: Poluje na Slippera, ale czekam na promocję, bo na razie chcą 30e z dodatkiem, trochę dużo. Gdy pierwszy raz zobaczyłem Switcha to od razu pomyślałem o takiej opcji, Switch jako imitacja stołu do ping ponga czy coś i na końcach dwie osoby z joyconami, ale nie wiem jak wygląda to w praktyce, czy wygodne jest takie granie? Przeciez masz w pudle za 99 jak dobrze pamietam juz z dodatkiem, zawsze mozesz pozniej odsprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 (edytowane) Zapomniałem całkiem, że miało wyjść w pudle, trzeba się rozejrzeć w takim razie, już wbijam na ebaya, w pudle mogę dać te 30 nawet :). Edytowane 2 lutego 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Rayos napisał: To może po prostu turnieje się nie zaczęły dla Switcha jeszcze tryb pionowy Nie ma trybu pionowego jak na przykład w Pinball FX3. Ale w komentarzach na FB ktoś o to pytał. Nie wiem czy uzyskał odpowiedź od ID. Ja mam odpowiedź za to na swoje pytania: Cytat Witam serdecznie, Dziękuję za kontakt z Infinite Dreams Support ! Niestety na dzień dzisiejszy w wersji Sky Force Reloaded na platformę Nintendo Switch rankingi oraz turnieje są niedostępne z powodu braku możliwości dodania takiej funkcjonalności. Jeśli tylko taka możliwość zostanie dodania przez Nintendo obie funkcje zostaną natychmiast dodane. Niech mi ktoś teraz wyjaśni. Czemu punktacja znajomych czy graczy ze świata jest w Pinball FX3, skoro jak twierdzi ID nie ma takiej funkcjonalności? Niech mi ktoś teraz wyjaśni. Czemu punktacja znajomych czy graczy ze świata jest w Pinball FX3, skoro jak twierdzi ID nie ma takiej funkcjonalności. Edytowane 2 lutego 2018 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 wszedzie w grach na switchu pelno rankingow, ale tutaj nie zrobia bo nie umiejo Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 Dobra, nie daję za wygraną: Witam ponownie, Dziękuje bardzo za wiadomość. Przyjrzymy się mocniej sprawie rankingów na Switchu. Grę portuje nam zewnętrzna firma więc wszystkie Pana zastrzeżenia zostały już im przekazane. Mam nadzieję, że w takim przypadku rankingi zostaną szybko dodane do naszej gry. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi