szurubur 122 Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 Aegis Defenders, ktoś wie coś na temat tej produkcji? Warto? Jak to śmiga na pstryczku? Szczególnie interesuje mnie ze względu na coop na jednym urządzeniu. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 15 lutego 2018 Opublikowano 15 lutego 2018 Mam to, jeszcze nie sprawdzilem, bo za duzo dobra na switchu, a czasu niewiele ;\ Dam znac. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 16 lutego 2018 Opublikowano 16 lutego 2018 (edytowane) Taniocha tygodnia to chyba The Bridge - ciekawie narysowana gra zagadkowa, ewidentnie wzorowana na Braidzie i momentami wręcz osiągająca jego poziom. Design leveli można opisać jednym słowem: Escher. Krótka gra, która szybko zaczyna wymagać kombinowania, i ma system achievementów. Za 24 zł - nieźle, nieźle. Na kompie co prawda tę starą gierkę można kupić teraz za 10 zł, no ale przenośność. Edytowane 16 lutego 2018 przez ogqozo Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 Z tygodnia na tydzień pojawia się coraz więcej tytułów w cyfrowej dystrybucji, szkoda tylko że 90% to szrot i popelina nie warta funta kłaków. Ostatnio taki wysyp badziewia i smartfonowych popierdółek, eh aż oczy szczypią. Tak se tylko marudzę z nudów. 1 Cytuj
creatinfreak 3 858 Opublikowano 23 lutego 2018 Opublikowano 23 lutego 2018 Grał już ktoś w hollow? Zapowiada się deadspace w fpp. Zastanawiam się czy nie kupić. Cytuj
szurubur 122 Opublikowano 27 lutego 2018 Opublikowano 27 lutego 2018 czy ktoś kupił the finał station? Jest dlc w tym i czy są napisy PL jak na innych konsolach? Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) W menu gry do wyboru jest opcja "nowa gra" albo "dodatek" i są polskie napisy. Edytowane 28 lutego 2018 przez s-a-m Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 28 lutego 2018 Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) Hollow ma średnie bardzo opinie, może jak stanieje do 35 zł, jak np. teraz Slime-san (taniocha tygodnia), to wystarczy. Z horrorów na takiej obniżce jest obecnie podobnie kontrowersyjna gierka pt. Perception. Nie brak też już jednak uznanych horrorów, bo w ostatnim tygodniu wyszły na Switcha kompletne wersje Layers of Fear oraz Outlast. Obie trudno nazwać grami na mały ekran, no ale jak ktoś tego, to zdecydowanie warto. Outlast 2 wychodzi za miesiąc i będzie zapewne kosztował 120 zł. Edytowane 28 lutego 2018 przez ogqozo Cytuj
funditto 661 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 (edytowane) Demo Kirby Star Allies do pobrania w eshopie Edytowane 1 marca 2018 przez funditto 2 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Ja prdl czekam na jakieś promo Wonder Boya i nic. Weź ktoś tam załatw jakieś promo albo dajcie cynk jak będzie "gdzieś" taniej. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 A ponoc w to sie lepiej oglada niz gra, prawda to? Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Nie no ja słyszałem, że to skilowy staroszkolny platformer, a nie żaden odmieniec. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) taki prekursor metroida nawet bym powiedział, minus taki że jak człowiek się zagubi i odłoży na kilka dni to nie ma opcji żeby się połapać co dalej xd Edytowane 5 marca 2018 przez ragus Cytuj
Strife 228 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Mój mały w to pyka i gra jest naprawdę dobra, chciałem przykozaczyć i pokazać jak się gra w stare gry, ale niestety gnojek miał małą polewkę ze staruszka.( te ręce takie słabe) Gra jest dosyć trudna jak na dzisiejsze standardy, ale za to cholernie satysfakcjonująca i wygląda świetnie. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 Godzinę temu, ragus napisał: taki prekursor metroida nawet bym powiedział, minus taki że jak człowiek się zagubi i odłoży na kilka dni to nie ma opcji żeby się połapać co dalej xd Czyli rozumiem, że jeszcze nie skończyłeś? xD Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 marca 2018 Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) Skillowy platformer? 7-8h to maks żeby zrobić 100% w tej gierce. Nie ma tam nic trudnego. Dla mnie takie 7/10 przy dobrych wiatrach. Edytowane 5 marca 2018 przez sprite Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 marca 2018 Opublikowano 6 marca 2018 Przecie pierwowzór był trudny, a to ponoć remake prawie 1:1. No nic to tym bardziej czekam na promo. Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 6 marca 2018 Opublikowano 6 marca 2018 Wonder Boy super gorąco polecam. Wcale nie jeste jakiś przesadnie trudny. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) Pomijając wszystko inne, Dragon's Trap wyszło w 1989 r. Z poważnych tematów, nie mogę nie zwrócić uwagi na promocję na gierkę Never Stop Sneakin'. Kosztuje w tym tygodniu bodaj 35 zł. Co prawda nie jest to już wyjątkowy EXCLUSIVE na Switcha, bo wyszedł właśnie na pieca i coś tam, ale nadal - nowa gierka, nie żaden port klasyka. Gra jest zauważalnie trochę tania, rozgrywka jest mało zróżnicowana (tak naprawdę mechanicznie to jest niemalże po prostu Pac-Man). Ale jak to mówią - grunt, żeby MGS był dobrym MGS-em. A Never Stop Sneakin' jest jednym z lepszych MGS-ów. Edytowane 7 marca 2018 przez ogqozo Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Fear Effect Sedna jakby ktoś myślał nad zakupem, to zdecydowanie odradzam. Pare misji za mną i rozgrywka w każdym jej aspekcie jest strasznie niedopracowana. Tyczy się to walki, trybu skradania, opcji taktycznych, wszystko leży i kwiczy. Za dużo różnych motywów chcieli wcisnąć, ale wyszedł z tego bigos, którego nie idzie strawić. Misje starają się być zróżnicowane, fabuła i przerywniki jeszcze dają radę, zagadki też ujdą, no ale mechanizmy zabawy to jedna wielka męczarnia. Gra potrafi irytować i być wyzwaniem, ale tylko dlatego, że walka to jakiś niemiły żart. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 W dniu 7.03.2018 o 02:52, ogqozo napisał: Pomijając wszystko inne, Dragon's Trap wyszło w 1989 r. Z poważnych tematów, nie mogę nie zwrócić uwagi na promocję na gierkę Never Stop Sneakin'. Kosztuje w tym tygodniu bodaj 35 zł. Co prawda nie jest to już wyjątkowy EXCLUSIVE na Switcha, bo wyszedł właśnie na pieca i coś tam, ale nadal - nowa gierka, nie żaden port klasyka. Gra jest zauważalnie trochę tania, rozgrywka jest mało zróżnicowana (tak naprawdę mechanicznie to jest niemalże po prostu Pac-Man). Ale jak to mówią - grunt, żeby MGS był dobrym MGS-em. A Never Stop Sneakin' jest jednym z lepszych MGS-ów. Ale ta gra słabo wygląda. Jak gra z komórek z 2014. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 Co poradzicie do gry w trybie Handheld? Taka Bayonetta jakoś dla mnie dużo traci na mały ekraniku, szukam, czegoś 100% dostosowanego do pogrania pod kołdrą:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi