Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość yaczes
Opublikowano

Mam to, jeszcze nie sprawdzilem, bo za duzo dobra na switchu, a czasu niewiele ;\

Dam znac. 

Opublikowano (edytowane)

Taniocha tygodnia to chyba The Bridge - ciekawie narysowana gra zagadkowa, ewidentnie wzorowana na Braidzie i momentami wręcz osiągająca jego poziom. Design leveli można opisać jednym słowem: Escher. Krótka gra, która szybko zaczyna wymagać kombinowania, i ma system achievementów. Za 24 zł - nieźle, nieźle. Na kompie co prawda tę starą gierkę można kupić teraz za 10 zł, no ale przenośność. 

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Z tygodnia na tydzień pojawia się coraz więcej tytułów w cyfrowej dystrybucji, szkoda tylko że 90% to szrot i popelina nie warta funta kłaków. Ostatnio taki wysyp badziewia i smartfonowych popierdółek, eh aż oczy szczypią. Tak se tylko marudzę z nudów.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Hollow ma średnie bardzo opinie, może jak stanieje do 35 zł, jak np. teraz Slime-san (taniocha tygodnia), to wystarczy. Z horrorów na takiej obniżce jest obecnie podobnie kontrowersyjna gierka pt. Perception.

Nie brak też już jednak uznanych horrorów, bo w ostatnim tygodniu wyszły na Switcha kompletne wersje Layers of Fear oraz Outlast. Obie trudno nazwać grami na mały ekran, no ale jak ktoś tego, to zdecydowanie warto. Outlast 2 wychodzi za miesiąc i będzie zapewne kosztował 120 zł.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Ja prdl czekam na jakieś promo Wonder Boya i nic. Weź ktoś tam załatw jakieś promo albo dajcie cynk jak będzie "gdzieś" taniej.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

taki prekursor metroida nawet bym powiedział, minus taki że jak człowiek się zagubi i odłoży na kilka dni to nie ma opcji żeby się połapać co dalej xd

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Mój mały w to pyka i gra jest naprawdę dobra, chciałem przykozaczyć i pokazać jak się gra w stare gry, ale niestety gnojek miał małą polewkę ze staruszka.( te ręce takie słabe:sapek:)

Gra jest dosyć trudna jak na dzisiejsze standardy, ale za to cholernie satysfakcjonująca i wygląda świetnie.

Opublikowano
Godzinę temu, ragus napisał:

taki prekursor metroida nawet bym powiedział, minus taki że jak człowiek się zagubi i odłoży na kilka dni to nie ma opcji żeby się połapać co dalej xd

Czyli rozumiem, że jeszcze nie skończyłeś? xD

Opublikowano (edytowane)

Pomijając wszystko inne, Dragon's Trap wyszło w 1989 r. 

Z poważnych tematów, nie mogę nie zwrócić uwagi na promocję na gierkę Never Stop Sneakin'. Kosztuje w tym tygodniu bodaj 35 zł. Co prawda nie jest to już wyjątkowy EXCLUSIVE na Switcha, bo wyszedł właśnie na pieca i coś tam, ale nadal - nowa gierka, nie żaden port klasyka. Gra jest zauważalnie trochę tania, rozgrywka jest mało zróżnicowana (tak naprawdę mechanicznie to jest niemalże po prostu Pac-Man). Ale jak to mówią - grunt, żeby MGS był dobrym MGS-em. A Never Stop Sneakin' jest jednym z lepszych MGS-ów.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Fear Effect Sedna jakby ktoś myślał nad zakupem, to zdecydowanie odradzam. Pare misji za mną i rozgrywka w każdym jej aspekcie jest strasznie niedopracowana. Tyczy się to walki, trybu skradania, opcji taktycznych, wszystko leży i kwiczy. Za dużo różnych motywów chcieli wcisnąć, ale wyszedł z tego bigos, którego nie idzie strawić. Misje starają się być zróżnicowane, fabuła i przerywniki jeszcze dają radę, zagadki też ujdą, no ale mechanizmy zabawy to jedna wielka męczarnia. Gra potrafi irytować i być wyzwaniem, ale tylko dlatego, że walka to jakiś niemiły żart. 

Opublikowano
W dniu 7.03.2018 o 02:52, ogqozo napisał:

Pomijając wszystko inne, Dragon's Trap wyszło w 1989 r. 

Z poważnych tematów, nie mogę nie zwrócić uwagi na promocję na gierkę Never Stop Sneakin'. Kosztuje w tym tygodniu bodaj 35 zł. Co prawda nie jest to już wyjątkowy EXCLUSIVE na Switcha, bo wyszedł właśnie na pieca i coś tam, ale nadal - nowa gierka, nie żaden port klasyka. Gra jest zauważalnie trochę tania, rozgrywka jest mało zróżnicowana (tak naprawdę mechanicznie to jest niemalże po prostu Pac-Man). Ale jak to mówią - grunt, żeby MGS był dobrym MGS-em. A Never Stop Sneakin' jest jednym z lepszych MGS-ów.

Ale ta gra słabo wygląda. Jak gra z komórek z 2014.

Opublikowano

Co poradzicie do gry w trybie Handheld? Taka Bayonetta jakoś dla mnie dużo traci na mały ekraniku, szukam, czegoś 100% dostosowanego do pogrania pod kołdrą:D