Opublikowano 13 marca 20187 l 54 minuty temu, izon napisał: Co poradzicie do gry w trybie Handheld? Taka Bayonetta jakoś dla mnie dużo traci na mały ekraniku, szukam, czegoś 100% dostosowanego do pogrania pod kołdrą:D Stardew Valley
Opublikowano 13 marca 20187 l Stardew Valley i Darkest Dungeon bezkonkurencyjne. Golf Story nie ten poziom ale dow(nene)ne i grywalne. PS Co to ma byc cenzuruje słowo "dow(nene)"? Forum nie odróżnia go od ci**? Edytowane 13 marca 20187 l przez roivas
Opublikowano 14 marca 20187 l Zdecydowana większość gier na Switcha dobrze się sprawdza na małym ekranie. Takie gry jak Bayo, Mario Odyssey, Zelda i Xeno 2 to na razie główne wyjątki. Nawet Mario Rabiddsy to gra na mały ekran. Tak że co lubisz, ze wszystkich gier, ludzie wymieniają swoich faworytów i tyle. Edytowane 14 marca 20187 l przez ogqozo
Opublikowano 14 marca 20187 l W dniu 13.03.2018 o 21:23, izon napisał: Co poradzicie do gry w trybie Handheld? Taka Bayonetta jakoś dla mnie dużo traci na mały ekraniku, szukam, czegoś 100% dostosowanego do pogrania pod kołdrą:D Stick it to the Man - bekowa pozycja w sam raz pod kołderkę Gra Cię nie wymęczy, a przyjemnie zrelaksuje i po takiej sesji nie będzie problemu ze snem. Edytowane 14 marca 20187 l przez kazuyoshi
Opublikowano 17 marca 20187 l Jest jakiś może twin stick shooter na Switch? Coś podobnego do Dead Nation czy Helldivers.
Opublikowano 17 marca 20187 l Neon Chrome to żaden hicior, no ale najbardziej podobna do tych wymienionych gra, jaka wyszła na Switchu. To i Crimsonland to chyba jedyne opcje które jakichś tam więcej fanów mają. Z lepszych gier które można nazwać twin stickami, chociaż zdecydowanie w bardziej retro oprawie, masz głównie NeuroVoider i Gungeon. Nawet dobre w swojej kategorii gierki, jeśli ktoś lubi coś co tak wygląda to chyba polecam. Edytowane 17 marca 20187 l przez ogqozo
Opublikowano 17 marca 20187 l 5 godzin temu, Rayos napisał: nie wiem, nie gralem na reddicie polecali to podrzucilem nazwe. Ja per dole
Opublikowano 17 marca 20187 l Z indorów obecnie pogrywam w Celeste, boże jakie to jest dobre. Nie będę sie tutaj rozpływał w zachwytach, obecnie jeden z lepszych tytułów z sexshopu. Poziomy B-SIDE to istna droga przez piekło. Wczoraj jeden z nich udało mi się zrobić, a dzisiaj na kciuku odcisk wielkości śliwki. Gierka perełka
Opublikowano 20 marca 20187 l Bez szalu pokaz indorow, switchowy sound shapes, light fall, banner saga3 i remaster mark of ninja wydaja sie spoko No i lumines jak ktos jakims cudem nigdy nie gral
Opublikowano 20 marca 20187 l 11 minut temu, Ficuś napisał: remaster mark of ninja Mark of the Ninja O ku,rwa wybitna to była gra może w końcu @ragus zagra, szkoda, że nie sequel W dniu 17.03.2018 o 17:23, ogqozo napisał: Gungeon Jest wyje.bisty ale nie jest jakoś podobny do tych twin sticków o housmarque Pełna lista prawdopodobnie wygląda tak Mark of the Ninja Remastered (Klei, fall 2018) Fantasy Strike (Sirlin Games, summer 2018) just shapes & beats (Berzerk Studios, summer 2018) Garage (tiny build studios, spring 2018) Pool Panic (Rekim, Adult Swim Games, 2018) Bomb Chicken (Nitrome, summer 2018) Lumines Remastered (Enhance Games, spring 2018) Reigns: Kings and Queens (Nerial, Devolver Digital, spring 2018) Light Fall (Bishop Games, spring 2018) West of Loathing (asymmetric, spring 2018) Pode (Henchmen & Goon, summer 2018) The Messenger (Sabotage, Devolver Digital, summer 2018) Bad North (Plausible Concept, Raw Fury, summer 2018) The Banner Saga (Stoic, soon) The Banner Saga 2 (Stoic, soon) The Banner Saga 3 (Stoic, summer 2018) Edytowane 20 marca 20187 l przez _Be_
Opublikowano 20 marca 20187 l Te mnie zainteresowały, z czego najbardziej chyba muzyczny platformer. Pewnie 1,2 tytuły z poniższych kiedyś zakupię, a z Luminesa się cieszę, miło jak nowi gracze będą mogli zagrać w tego klasyka : ) just shapes & beats (Berzerk Studios, summer 2018)Bomb Chicken (Nitrome, summer 2018)Lumines Remastered (Enhance Games, spring 2018)Reigns: Kings and Queens (Nerial, Devolver Digital, spring 2018) Light Fall (Bishop Games, spring 2018)The Messenger (Sabotage, Devolver Digital, summer 2018)