balon 5 341 Opublikowano 25 marca 2018 Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) Jak lubisz klasyczne platformówki to bierz Wonderboya, a jak bardzo lubisz ten gatunek to zdecydowanie wciagaj cudaka. Edytowane 25 marca 2018 przez balon Cytuj
Di 839 Opublikowano 25 marca 2018 Opublikowano 25 marca 2018 Warto wziąć Teslagrad? Z monetami wyjdzie mi ~35 złotych. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 25 marca 2018 Opublikowano 25 marca 2018 8 godzin temu, Ficuś napisał: Wonderboy, steamworld heist czy thumper? Owlboya bier chyba że czekasz na pudełko. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 25 marca 2018 Opublikowano 25 marca 2018 22 minuty temu, kes napisał: Owlboya bier chyba że czekasz na pudełko. Owlboy super ale cena prawie dwa razy wyższa od Wonderboya i przez latanie nie można tej gry nazwać platformówką. Po za tym świetna gierka. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 W dniu 25.03.2018 o 15:42, Di napisał: Warto wziąć Teslagrad? Z monetami wyjdzie mi ~35 złotych. Jak cie interesuje, to bierz. Ogólnie gierka bardzo się nadaje na Switcha, jakby stworzona. Trochę jak Celeste można włączyć na chwilę, zaliczyć planszę czy dwie. Tak, gra w sumie ma wiele wspólnego z hiciorem tego roku. Jest wyjątkowym dziełem, tyle że no nierównym może. 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 8 godzin temu, ogqozo napisał: Jak cie interesuje, to bierz. Ogólnie gierka bardzo się nadaje na Switcha, jakby stworzona. Trochę jak Celeste można włączyć na chwilę, zaliczyć planszę czy dwie. Tak, gra w sumie ma wiele wspólnego z hiciorem tego roku. Jest wyjątkowym dziełem, tyle że no nierównym może. Przy okazji ja się zainteresowałem tym tytułem, Celeste jest mega zajefajne, szukam czegoś równie dobrego. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Chyba mało kto uważa, że Teslagrad jest "równie dobry" (za siebie nie mówię, bo na razie coś średnio mnie porwało Celeste). Ale na pewno to udana produkcja, która już na Wii U zebrała wszystkie pochwały - i trochę przypomina mi ją, przez sposób opowiadania bez słów, wyjątkowy styl graficzny, bystre rozwiązania, możliwość grania w krótkich sesyjkach na kolejny ekran-planszę. Sam gameplay i rozkład świata jest inny. 1 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 30 marca 2018 Opublikowano 30 marca 2018 W dniu 25.03.2018 o 07:26, Ficuś napisał: Wonderboy, steamworld heist czy thumper? W ogóle Steamworld Heist to świetna gierka za te cenę, takie Mario Rabbids, Xcom z jajem. Mało się o niej mówi tylko dlatego, że każdy przeszedł lata temu na 3ds-ie. Ale filistrom-konwertytom co muszą na Switchu trudno nie polecić. Co do Thumpera to o wersji Switch można powiedzieć tyle, że dla niektórych może będzie najlepszą zachętą grać na słuchawkach, czyli tak jak ma sens w Thumpera. Choć jak dla mnie średnio gierka na mały ekran... Może w nocy po ciemku. Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 30 marca 2018 Opublikowano 30 marca 2018 Thimbleweed Park za 40zł (z 80zł). Warto nie przegapić jak kogoś interesowało. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 @Ficuś i jak Wonderboy? Dobrze wydane 3 dzyszki? Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 Wizualnie bomba, sama gra bardzo przyjemna, platformowki to gatunek ktory najlepiej znosi probe czasu, czuc w kontrukcji leveli i przy walkach z bossami 30lat na karku ale i tak jest przyjemnie, obecnie biegam lewkiem, dosc krotka sie wydaje, na razie takie 7+ Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 31 marca 2018 Opublikowano 31 marca 2018 No za taką kwotę co jest teraz to bomba jak dla mnie ale ja lovciam takie gierki. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 ja się dorwałem do promocji z Kamiko i Snake Pass i jestem zachwycony. Czekałem z nadzieją, że Snake Pass wyjdzie w pudle no ale ileż można czekać a promocja swoje zrobiła. Poza tym kto by pomyślał, że tytuł kosztujący grosze jak Kamiko może tak wciągnąć (no i to dobra przystawka przed głownym daniem jakim jest Hyper Light Drifter). Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Jak ktoś woli platformówki XXI wieku, to w sumie Splasher jest też na nawet zauważalnej przecenie, prawie 30%. Jestem uderzony tym, że ta gra jest tak nisko w rankingach popularności, a ludzie po internetach piszą, że "dziś to już nie ma prawdziwych platformówek jak Ratchet & Clank". Chociaż w sumie osobiście wolę grać na krzyżaku, ale skoro Celeste zostało hitem... Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Kamiko taka pierdołowata gra, a nawet spoko się gra na switchu A żal było nie wykorzystać tych złotych monet i zapłaciłem tylko 5.50 zł. Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Thimbleweed Park wychodzi w pudełku, cena 35 dolarów, wysyłka 15. Czy ktoś z forumka pisałby się na wspólny zakup, żeby zaoszczędzić na wysyłce? Nie wiem jak z dodatkowymi opłatami, ale gdy zamawiałem Retro City Rampage, nic mi nie naliczyli. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Widzieliście ceny za pudełkowe wersje gier Steam World Dig 2 i Owl Boy na Ultimie - o rzesz kurna, ja pindole, kto im to kupi. Nic do nich nie mam, ale tu dojehbali po całości. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Ultima ma ceny z dupy, niestety sklep się strasznie zepsuł i na cenach zdziera ile wlezie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 kwietnia 2018 Opublikowano 10 kwietnia 2018 Hajpowali to na Switcha a okazuje się, że nie wiadomo kiedy wyjdzie xd na inne platformy w tym miesiącu Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 kwietnia 2018 Opublikowano 13 kwietnia 2018 ayyyy lmao, trochę znienacka dobrze, że switcha pożyczyłem, bo pewnie bym impulsywnie kupił. trochę beka wypuszczać managera na koniec sezonu ale i tak kusi @Ficuś Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Opublikowano 13 kwietnia 2018 kuvvva powaznie? tak bez zapowiedzi? ile za to cudo? kuvva jak kusi xddddd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 kwietnia 2018 Opublikowano 13 kwietnia 2018 dużo, 35 euro kusi kurrrr,wa kusi poczekam na opinię i chyba zachowam się jak pleju i zabiorę koledze switcha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi