Opublikowano 13 kwietnia 20186 l o fuck, przegieli ale tez kusi xdddd logicznym byloby zaczekac do obnizki ale pewnie jak poczytam, ze unikneli bledow z wersji z vity to raczej lykne
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l kosztuje tyle co na stemie, wiec nei jest zle na urzadzenia mobilne 20 eurasków
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l tylko ze to port wersji z urzadzen mobilnych wiec wypadaloby by tez kosztowal 20euro
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 8 minut temu, Ficuś napisał: o fuck, przegieli ale tez kusi xdddd logicznym byloby zaczekac do obnizki ale pewnie jak poczytam, ze unikneli bledow z wersji z vity to raczej lykne
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 3 minuty temu, Ficuś napisał: pewnie jak poczytam, ze unikneli bledow z wersji z vity to raczej lykne
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Na mobilkach pewnie słabo z wgrywanie własnych patchy cnie? przez to kusi trochę mniej, but still
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Ale niestety FM 2018 nie posiada wersji PL? Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez pattro
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Oczywiście czekamy na wrażenia -czasy ładowania -czy menu laguje -płynność meczów Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 1liga tez? (ruch LEGENDA BEZ KONCA) jest po polsku?(niektore gry z eshopu maja polski jezyk choc nigdy nie pisze o tym na eshopie) czy mozna wlaczyc aktywne inne ligi? (na vicie byla tylko jedna)
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 23 minuty temu, Ficuś napisał: jest po polsku?(niektore gry z eshopu maja polski jezyk choc nigdy nie pisze o tym na eshopie) Tak jest po polsku trzeba tylko w preferencjach gry zmienić na PL i zrestarować grę. Tak jest 1 Liga Tak można wybrać do 3 rekomendowane jeśli chodzi o speed gry
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, ragus napisał: a jak ogólnie chodzi? Sprawdzałem przenośnie a więc: Loadingi szybkie, sterowanie padem bardzo fajne, główne menu gry tzw centrum dowodzenia wygląda b.dobrze na małym ekraniku jak i mecz w 3d (nie szarpie)
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 7 minut temu, ragus napisał: oj kusisz można sterować i dotykowo i padem? Grałem tylko padem, a za kilka godzin jak "pozbędę" się żony sprawdzę w trybie tv, ale patrząc po wpisach Milesa na tweeterze gdzie oficjalnie potwierdził swoją miłość i posiadanie Switcha jestem spokojny o tą wersję Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez Cottage
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l kurcze, lipa, przecież na vicie było dotykowo, powinni dać wybór xd czekaj, źle chyba zrozumiałem. to da się dotykowo czy nie? Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 3 minuty temu, funditto napisał: Ile zajmuje ta wersja FM ? Gra 2,5gb save 250mb