Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał:

Newsletter od Nintendo, powinna większość dostać.

Ok dobra mam. Podziękował. Nie są to tylko indyki. Promocja zaczyna się jutro o 15 naszego czasu i będą między innymi:

Switch:

- Splatoon 2

- Zelda

- Ultra Street Fighter 2

- Fire Emblem Warriors

3DS:

- Smash

- Mario Tennis Open

- FE: Shadows of Valentia

- Mario Party top 100

- Super Mario Bros 2 The lost levels (VC)

- Zelda 2 Adventure of Link (VC)

Dodatkowo też sporo fajnego na Wii U ale ni chce mi się tego nawet pisać bo tej konsoli już prawie nikt nie ma.

Opublikowano

Ten hollow knight jest az za dobry, no sztosiwo totalne, jeszcze jak mi ta gierka lezy w handheld mode z sluchawkami....no ogien po prostu

• Lubię! 1
Opublikowano
50 minut temu, pawelgr5 napisał:

Ok dobra mam. Podziękował. Nie są to tylko indyki. Promocja zaczyna się jutro o 15 naszego czasu i będą między innymi:

Switch:

- Splatoon 2

- Zelda

- Ultra Street Fighter 2

- Fire Emblem Warriors

3DS:

- Smash

- Mario Tennis Open

- FE: Shadows of Valentia

- Mario Party top 100

- Super Mario Bros 2 The lost levels (VC)

- Zelda 2 Adventure of Link (VC)

Dodatkowo też sporo fajnego na Wii U ale ni chce mi się tego nawet pisać bo tej konsoli już prawie nikt nie ma.

Ciekawe czy przecenią season pass do Zeldy.

Opublikowano (edytowane)

O której jest aktualizowany eshop? Jak ma pojawić się nowe demo Octopath to będzie dostępne już po północy, czy dopiero  popołudniu?

Edytowane przez bebbop
Opublikowano
19 godzin temu, _Be_ napisał:

Lepsze od Ori?

Czy lepsze od Ori? Nie wiem, na pewno inne pod względem klimatu i stylistyki. Ori to bardziej bajka a HK to gierka z mrocznym klimatem i lore na wzór Dark Souls. Masz tu wszystko czego potrzeba od dobrej metroidvanii: ciekawe lokacie, które zachęcają do zwiedzania, elementy platformowe czy bactraking, który nie nuży. Każdy fan tego typu gier i tak zagra w obie. Ale wydaje mi się, że Ori było jednak bardziej nastawione na platformówke. HK juz mniej, za to stoi eksploracją. Takie S&S ale bez rozbudowanego systemu walki.

Opublikowano

Panowie, polecam na Switcha wypróbować Pinball FX 3. Kurcze jak dobrze się to gra w trybie przenośnym.
Szkoda tylko, że nie mogę importowane stołów które mam zakupione na ps4.

Mam pytanie, można jakoś systemowo zmniejszyć siłę wibracji?
Nie każda gra posiada tą opcję a w niektórych grach wibracje są tak mocne, że moje joycony aż brzeczą

Opublikowano
2 godziny temu, Malibu napisał:

W Japońskim eshopie jest ang demo Captain Toada do pobrania. Demo posiada 3 króciutkie levele 

Wart dodać, że demo pozwalać przetestować rozgrywkę w dwie osoby na dwóch joy-conach (coś dla tych, którzy posiadają pociechy). 

Opublikowano
24 minuty temu, chrno-x napisał:

Wart dodać, że demo pozwalać przetestować rozgrywkę w dwie osoby na dwóch joy-conach (coś dla tych, którzy posiadają pociechy). 

Ta jedna osoba gra Toadem a druga pointerem. Dla małego dzieciaka ok ale dla reszty....

Opublikowano (edytowane)

Football Manager szybko zleciał na 90 zł, jeśli kogoś interesuje. Na 60 zł zleciał wspaniały Owlboy. Tradycyjnie już, o 50% obniżone są Setsuna i Lost Sphear (edycje 30 fps), które za tę cenę może być warto rozważyć. Na 40 zł promocję ma Thumper - pół ceny za fascynującą grę. 40% obniżona jest też gierka pt. Battle Chef Brigade, która zebrała sporo dobrych opinii, 8 w Edge'u itp. - ja osobiście byłem rozczarowany, ale niektórym się spodoba.

Za to ostatni tydzień czerwca to całkiem sporo starych gierek dla tych, którym się nudzi na wakacjach i mają coś do nadrobienia: de Blob (fajna gierka z Wii - ale na Switchu za 120 zł! To rzadki przypadek, gdy faktycznie na Switchu jest drożej), a także Lumines, Limbo, Crash, Wolfenstein II, no i prawdziwy hicior czyli ósma część serii Ys. Jakby to powiedział Ficuś: uffff, jeśli nic nie mieliście przed Switchem, to jest w co grać!

Edytowane przez ogqozo