Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mógłby ktoś rzucić listę klasycznych beat em upow jakie wyszły na switcha?

Night Slashers  

Bad Dudes 

Mother Russia Bleeds 

Capcom Beat em up bundle 

cos jeszcze?

Opublikowano

Całej listy w głowie nie mam bo switch zalewany jest gównem wyglądającym jak gry z androida ale tak na szybko dopisz sobie jeszcze (wszystko od firmy hamster):

Trylogia Sengoku

Ninja Combat

Top Hunter Cody and Cathy (no to nie taki klasyczny beat em up ale warto sprawdzić)

Mutation Nation

Robo Army

Double Dragon

Renegade

Oczywiście jak któryś z tytułów nic Ci nie mówi to zdecydowanie obczaj najpierw yt bo to mocne wszystko ma już swoje lata i różnie to trzyma poziom w 2018.

• Plusik 1
Opublikowano
13 godzin temu, Rezoo7 napisał:

Ciekawe co nam Nintendo dzisiaj rzuci na BF w eshopie ?

Wczoraj była aktualizacja w Ameryce można wyrwać min. LEGO city za ok 32 zł.

Zawsze można przeskoczyć na inny region i przycebulić.

Co do europejskiej propozycji czarnego piątku to nie wiem jak Wy Panowie, ale w moim oczach to tak trochę średnio to wypada (przynajmniej porównując z USA). Czaiłem się na kilka indyków z wyższej półki cenowej, no ale nic co było na mojej liście nie załapało się na rabaty za wyjątkiem 1-2 tytułów. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Kinoji napisał:

Nie no jest lipa na całej linii. Myślałem, że w końcu wezmę Celeste na jakiejś promce, bo w stanach jest, a tu gunwo.

Ta gra jest warta 60e, to nie indyk na 8, czy niżej, jak większość. Poza tym gra jest bardzo przystępna, więc istnieje małe prawdopodobieństwo, że się nie spodoba. W przypadku słabszych, czy specyficznych indyków,  ryzyko wtopy pieniędzy w „niegraja” jest dużo większe. Ta gra ma w sobie diabła, porywa i wciąga w otchłań. Gry, które skończyłem więcej, niż raz, mogę policzyć na palcach dwóch rąk... i Celeste do nich należy. Może dla hardcorowych graczy to kolejny mniej lub bardziej wymagający szpil, mi natomiast gra rzucała co pomieszczenie wyzwanie: „a teraz też dasz radę”? Co ja nie dam! A że filling poruszania się postacią był niesamowity, tor przeszkód świetnie zaprojektowany, a psychodeliczna muzyka nie ustępowała nawet po zgonie, po którym zmartwychwstanie trwało mniej niż sekundę - dałem radę. Dałem radę, bo nic nie powodowało, żebym chciał wyjść (dosłownie) z gry. Nic nie nudziło, nic nie przerywało... transu.

Godzinę temu, MBeniek napisał:

Też się czaję na celeste. Była już w niezłej promocji na psn, ale jakoś sobie ubzdurałem, że chcę na znicza...

Robisz sobie krzywdę, tak jak Kinoji, że jeszcze w to nie grasz.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Po pierwsze, mam (aż nadto) w co grać, backlog jest spory, więc nie śpieszy mi się. Po drugie, ostatnio mało gier mnie wciąga na dłużej, nawet z tych co wydawałoby się, że trafiają w moje klimaty. Jakby jeszcze nintendo miało ogarnięte zwroty, tak jak steam, to ok, można próbować. Po trzecie, trochę mnie @ping przestraszył, że to nie jest dobra platformówka, ani nawet dobra gra :ninja: Chociaż nie wiem czy to nie był trolling z jego strony.

Opublikowano

Celestynke trzeba szanować - platformerowe guru 2018.

Zasysam Messengera i to tyle z pormocji, które coś tam mnie interesowały. Sprawdzimy czy to taki sztosik jak o nim piszą tu i tam.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, MBeniek napisał:

Po pierwsze, mam (aż nadto) w co grać, backlog jest spory, więc nie śpieszy mi się. Po drugie, ostatnio mało gier mnie wciąga na dłużej, nawet z tych co wydawałoby się, że trafiają w moje klimaty. Jakby jeszcze nintendo miało ogarnięte zwroty, tak jak steam, to ok, można próbować. Po trzecie, trochę mnie @ping przestraszył, że to nie jest dobra platformówka, ani nawet dobra gra :ninja: Chociaż nie wiem czy to nie był trolling z jego strony.

Jeśli masz w co grać to ok, czekaj na promkę. Mnie też mało gier wciąga i nie tylko ostatnio. Kupiłem już około 20 indyków, ponad połowa wyleciała z karty pamięci, bo tylko zajmowała miejsce. A kto to jest ping? Hmm... gra platformowa głównie polega na skakaniu, a tu masz jeszcze wspinaczkę ze staminą i dash. Czyli platformer na 3 przyciski, w którym wchodzisz na ośmiotysięcznik, choć może się wydawać, że poruszamy się w prawo :).

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
49 minut temu, MBeniek napisał:

To był trolling, będziesz się bawił super, tak mówi @ragus i @bluber - a jak nie to zapraszam do mnie na jamę, pogramy na pegazusie.

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czego ludzie oczekiwali od Nintendo. Przecen jest sporo, w tym o 1/3 spadły ceny na Switchowe świętości - Zeldę, Mario, Xenoblade, Donkey Konga, a także Skyrima i FIFA. Black Friday to głównie święto handlu detalicznego, fizycznego, i nie widzę sensu żeby wydawcy indyków akurat teraz rywalizowali z Mario i Zeldą o uwagę tymi przecenami. Choć i tak jest trochę ciekawych.

Czytając te jęki na brak Celeste aż się zalogowałem na USA zobaczyć, ile jest tej obniżki. 20%. Ojej, te 4 dolary to faktycznie bariera żeby nie zagrać w tę grę. 

Na szczycie list sprzedaży w USA jest gra "Bouncy Bob". Średnia ocen to 4/10, ale kosztuje 14 centów mdr.

Ale obniżki do 30 dolarów za Dooma, Wolfensteina 2 czy Valkyrię 4 nawet zwróciły moją uwagę. W Europie są zupełnie inne "duże" gry przecenione, jeśli kogoś to interesuje.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano
37 minut temu, pajgi napisał:

Może w cyber monday dadzą lepsze oferty -_-

Może w przyszłym roku.

Obecna promocja trwa do 29 czyli obejmuje też cyber monday.