Szwed 642 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Ja mam dylemat co do tego Diablo - 169 zł w cyfrze to nie w kij dmuchał, ale nie chcę wydać hajsu, żeby potem nie grać. W sumie mam Golf Story, Xenoblade (jeszcze nawet z folii nie wyjęte), Crasha do ogrania i Octopath do dokończenia. Kusi, ale wiem, że backlog jest ogromny, a i przez internet na razie raczej nie pogram... Chyba dam sobie tym razem spokój i poczekam na kolejną promocję. Jeśli będzie, na co mam nadzieję. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Bier, gra warta pełnej ceny a co dopiero po zniżce singiel jest fenomenalny, nie gram inaczej a bawię się mega, strasznie wciąga Pomimo tego ze przechodziłem wcześniej na 360 i x1 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Godzinę temu, Rayos napisał: Bier, gra warta pełnej ceny a co dopiero po zniżce singiel jest fenomenalny, nie gram inaczej a bawię się mega, strasznie wciąga Pomimo tego ze przechodziłem wcześniej na 360 i x1 No i skusił, nintendomaniaczek jeden! 144 zł z revolutem na ruskim eshopie to serio taniuchno. Aż musiałem pousuwać parę pierdół (w tym raka Fortnite i Paladinsów), żeby zrobić miejsce dla krula. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Jak można zachwalać tego odmóżdżającego samograja to ja niewiem. Gdyby chociaż stawiała jeszcze jakieś wyzwanie w normalnej kampanii to ok. Co by nie było w coopie jakaś tam radocha była. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 grudnia 2018 Opublikowano 9 grudnia 2018 Przecież w kampanię się nie gra, od kiedy tylko wprowadzili tryb przygody. A tam wyzwanie bedzie takie, jak sobie sam ustawisz. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem gdzie pisać o promocjach fizycznych więc wstawię tutaj na próbę Świetna cena na Hyrule Warriors Definitive edition 118zl Szczegóły niżej https://www.pepper.pl/promocje/hyrule-warriors-definitive-edition-nintendo-switch-122709 Edytowane 12 grudnia 2018 przez Rezoo7 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 7 minut temu, Rezoo7 napisał: Nie wiem gdzie pisać o promocjach fizycznych więc wstawię tutaj na próbę Świetna cena na Hyrule Warriors Definitive edition 118zl Szczegóły niżej https://www.pepper.pl/promocje/hyrule-warriors-definitive-edition-nintendo-switch-122709 tutaj: ojej, w ogłoszeniu jest link do mojej recki :O Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 4 godziny temu, Rayos napisał: tutaj: ojej, w ogłoszeniu jest link do mojej recki :O Ok będę wiedział na przyszlosc. Chyba się nie gniewasz za pożyczenie recenzji? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 12 grudnia 2018 Opublikowano 12 grudnia 2018 Dlatego taka cena bo po recce ludzie wnioskuja ze gra denna Cytuj
S_600 252 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Ktoś grał w The Mummy Demastered? Warto brać ? Polećcie jakąś dobrą gierkę ze wczorajszej promocji. Coś tak dobrego jak Celeste i The Messenger Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 (edytowane) Jest masa tych przecen, ale jakichś hitów nie ma. Najlepsza przeceniona wyraźnie gra to Shantae (nawet najnowsza część jest o klasę wyżej od Mummy Demastered, nawet jeśli uznać i je za niezłe za swoją cenę), i może Crypt of Necrodancer, jeśli ktoś w nie jeszcze jakimś cudem nie grał. Świetna cena to 20 zł za Cat Quest. Nic wielkiego, ale sympatyczna giereczka, lepsza niż wiele tych znacznie droższych. Zresztą ta gra częściej jest przeceniona niż nie, podobnie jak RE Revelations czy Broforce. Ogólnie nie widzę jakichś nowych ciekawych promocji. Edytowane 14 grudnia 2018 przez ogqozo 2 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 Ktoś ogrywał Blossom Tales ? Klon Zeld 2d, wygląda spoko, cena znośna, opinie dobre. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 (edytowane) Grałem, bo nie pierwszy raz jest przeceniana. Za tę cenę spoko, nic wielkiego... Miło pograć. Faktycznie to jest straszna zżyna ze starych Zeld, ale przyznam, że po likwidacji konsol przenośnych i po Breath of the Wild naprawdę to wiele znaczy, że można pograć w zrzynę z Zeld z GameBoyów i SNES-a. Ma to swój urok. Nie chodzi mi o "nostalgię" czy coś, po prostu to są fajne gry, z poruszaniem opartym na kwadratach, prostotą, wszystko dzieje się szybko a nie powoli, itd. Technicznie jest średnio (te loadingi pomiędzy przesuwanymi ekranami), gra jakoś pięknem nie powala, ale ma urok. Ma fajne pomysły, jest utrzymana w luźnym, zabawnym tonie. Gris to nie jest mdr. Edytowane 14 grudnia 2018 przez ogqozo 1 Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 (edytowane) Ja bym poczekał bo przed świętami będzie więcej promocji Wczoraj Rain World wleciał na eShopa bez żadnych wczesniejszych zapowiedzi. Trzeba zakupić. Edytowane 14 grudnia 2018 przez Hero of Orion 1 Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 To jak to jest z tym Meksykiem? Czym można zapłacić? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Paypal meksyk + adres z generatora + podpięta karta 1 Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Niby od uja przecenionych gier (bodajże coś 250+), a nic ciekawego do kupienia oprócz Crypt of The Necrodancer. No chyba, że polecicie coś jeszcze, nie wiem, jakieś tam Mega Many były w promo, collection 1 i 2, a także 11. Coś warto w ogóle z tych? Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Tez kupilem Necrodancera, bo mialem tylko wersje mobile, gdzie sterowanie bylo bardzo slabe. Poza tym nic ciekawego nie widze. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Ja czekam na obniżkę Mudrunnera American Wilds po trailerze coś zaiskrzyło Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 Doszly nowe gierki do promocji. Kilka rzeczy wpadło mi w oko: Detention - to jest naprawde dobry klimatyczny koreanski horror. Mysle, ze za 25 zl nie jest zle. Moja partnerka w to grala na Steamie, wiec nie wiem jak wersja na Switcha Mario + Rabbids za 80 zl to dobra cena. Fajna gra, ale troche monotonna (ja odpadlem gdzies w 3 z 5 swiatow chyba) Cities Skyline - UNIKAC, z tego co pamietam port jest slabiutki Earthlock - ponoc fajna gra, devi wzieli feedback do serca i zrobili praktycznie remake, 50 zl to nie duzo. Gral ktos? Okami - wiadomo, zawsze i wszedzie, za(pipi)isty szpil Kona - to tez moja partnerka grala na PS4, bardzo jej sie podobalo, ponoc dobry klimat Wizard of Legend - tu moge polecic, fajny rouge like, pogralem gdzies z 15-20h zanim sie znudzilem Icey - ponoc fajny slasher, ale wydaje mi sie ze kiedys byl taniej Battle Chasers - ostatnio bylo na PS4 za 30 zl. Dodatkowo wersja na switcha ma dlugie loadingi. OSTROZNIE Battle Chef Brigade - bardzo fajny indyk, gra ma dwie fazy - gotowanie, ktore jest troche jak match-3 i slasher, gdy biegamy po planszy, rzucamy nozami, zabijamy potwory zeby pozyskac skladniki Thumper - wiadomo Mr Shifty - tu slyszalem pozytywne opinie ale sam nie sprawdzilem, jest mechanika zwolnienia czasu i teleportacji, one hit kill, szybki reset The bunker - dobre FMV, fajna historia, ciekawy twist Mom Hid My Game - na iOS jest za darmo This is the police - bardzo dobry symulator skorumpowanego komisarza policy, zarzadzanie surowcami, nigdy nie jest idealnie itd. Late Shift - dobre FMV, srednia historia, trzeba przejsc z 8 razy zeby zobaczyc wszystko Rise & Shine - ladnie wygladajacy 2d shooter, mozna sterowac pociskami Infernum - tu widzialem tylko jakies gameplaye bezposrednio od deva, wygladalo spoko, nie wiem jak chodzi na Switcha 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 Cities Skylines aż takie złe na Switchu nie jest chyba. Inna sprawa, że cena wciąż wysoka, więc tak czy siak nie brałbym za te pieniądze. The Banner Saga 1 jest przeceniona do 32 zł. The Banner Saga 2 do 48 zł. Obie razem kosztują 80 zł, tyle co każda z tych części z osobna normalnie. Myślę, że to też fajna okazja. Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 Wlasnie sie zastanawiam, bo slyszalem bardzo pozytywne opinie o Banner Saga, ale to sa gry juz kilku letnie, a dalej sobie krzycza sporo. Chyba poczekam na jakiegos bundla 3 czesci, zeby wyciagnac maksimum cebuli. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 Okami wezmę, jedynie warta kupna gra, reszta promocji do pieca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi