Opublikowano 4 stycznia 20196 l Mario Kart 8 Deluxe - 166,50 zł Octopath Traveler - 149,80 zł Arms - 166,50 zł Splatoon 2 - 166,50 zł 1-2-Switch - 146,80 zł Nintendo takie dobre xD Śmiać mi się chce jak widzę takie żyto, chociaż i tak dla mnie rządzi nier automata za 289 na psstore.
Opublikowano 4 stycznia 20196 l Nowe pudelka tez kupisz za podobne kwoty, nintendo ceni swoje produkcje, jedyne gry co oplaca sie brac na premiere bo i tak po paru miesiacach uzywki sa warte z 30pln mniej
Opublikowano 4 stycznia 20196 l No piękna promocja xd Co jak co ale jak kupię kiedyś jakąś cyfrę od Nintendo z ich cenami to będzie święto. Tylko pudełka. Kupiłem capcom beat 'em up bundle i jestem zadowolony chociaż to powinno kosztować 50 zł w normalnej cenie. No ale w tym gatunku posucha to się trzeba ratować tym co jest. Chociaż Capcom od zawsze dupki i nie dodali do tego Shadow over Mystara lub Tower of Doom. Gdyby te dwie gierki były w tym zestawie
Opublikowano 5 stycznia 20196 l 20 minut temu, Frost napisał: Co polecacie z tej trojki: Shining Resonance Refrain, Nights of Azure 2 czy Anima: Gate of Memories? Zaczekać do piątku naTales of Vesperia.
Opublikowano 6 stycznia 20196 l 13 godzin temu, Frost napisał: A z tej trojki? Te 3 tytuly mnie interesuja a wybiore jeden Który?
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Autor Shining Resonance ma demo na eSopie to sobie sciagnij i sprawdz.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Witam. Jestem świeżym nabywcą Switcha, dlatego mam pytanie odnośnie kupowania gier w eShop. Czy kupując gry w wersji cyfrowej są one przypisywane do mojego konta Nintendo tzn. czy jeśli jakąś grę odinstaluję to mogę ją ponownie pobrać? Przepraszam za tak proste pytania, ale jak wspomniałem jestem nowy w tym temacie dlatego proszę o pomoc.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l 29 minut temu, profesorKSW napisał: Witam. Jestem świeżym nabywcą Switcha, dlatego mam pytanie odnośnie kupowania gier w eShop. Czy kupując gry w wersji cyfrowej są one przypisywane do mojego konta Nintendo tzn. czy jeśli jakąś grę odinstaluję to mogę ją ponownie pobrać? Przepraszam za tak proste pytania, ale jak wspomniałem jestem nowy w tym temacie dlatego proszę o pomoc. Tak, twoje zakupy są przypisywane do konta na którym je zakupiłeś.
Opublikowano 7 stycznia 20196 l 11 minut temu, chrno-x napisał: Tak, twoje zakupy są przypisywane do konta na którym je zakupiłeś. Te, które kupiłem na 3dsie również? W sensie jak brat kupił sobie 2dsa teraz to mógłby pobrać tamte gry?
Opublikowano 7 stycznia 20196 l 42 minuty temu, Starh napisał: Te, które kupiłem na 3dsie również? W sensie jak brat kupił sobie 2dsa teraz to mógłby pobrać tamte gry? Od 2 lat nie zaposiadam 3DS'a ale o ile pamiętam to wielkie g można było zrobić (czyt. na 3DS'ie drugiej osoby ściągnąć swój profil i pościągać gier aby ta osoba mogła grać etc.). Niehc ktoś kto posiada obecnie tego klocka mnie poprawi jeżeli się mylę. Edytowane 7 stycznia 20196 l przez chrno-x
Opublikowano 7 stycznia 20196 l Teraz, chrno-x napisał: Od 2 lat nie zaposiadam 3DS'a ale o ile pamiętam to wielkie g można było zrobić (czyt. na 3DS'ie drugiej osoby ściągnąć swój profil i pościągać gier aby ta osoba mogła grać etc.). Niehc ktoś kto posiada obecnie tego klocka mnie poprawi jeżeli się mylę.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Armello u Ruskich za 14 zł Grał ktoś może ,warto poświęcić trochę czasu? Zwłaszcza że jest pl
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Świetna gierka do pogrania z kimś, samemu myślę że szybko znudzi. Gra się w to jak w planszówkę.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Warto, warto. Jak złapiesz bakcyla to przynajmniej 15 h spędzisz przy tytule.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Autor Skoro nie ma za bardzo szans na nowe Advance Wars to moze jednak warto sie skusić: http://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/wargroove " Extremely deep and diverse strategy gameplay, ridiculous amounts of replayability, and charming presentation all combine to make this one an easy recommendation to anybody looking for a deep and cerebral experience for their Switch. Advance Wars may only exist nowadays in our memories, but Wargroove stands as a worthy successor to the franchise; if Intelligent Systems does ever decide to revive its cult classic series, it’s going to have some stiff competition to contend with thanks to Chucklefish's efforts."
Opublikowano 30 stycznia 20196 l W dniu 25.01.2019 o 15:16, Rezoo7 napisał: Armello u Ruskich za 14 zł Grał ktoś może ,warto poświęcić trochę czasu? Zwłaszcza że jest pl gdzie?
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Co do Wargroove to z recenzji ignu rozumiem że nie ma levelowania postaci ani żadnego realnego progresu w kampanii poza odkrywaniem kolejnych mapek. Słabo. Ale i tak biorę. Może głód na Fire Emblema trochę złagodzić.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 2 godziny temu, STRETCH napisał: gdzie? W eshopie w regionie Rosyjskimi