Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario Kart 8 Deluxe - 166,50 zł

Octopath Traveler - 149,80 zł

Arms - 166,50 zł

Splatoon 2 - 166,50 zł

1-2-Switch - 146,80 zł

Nintendo takie dobre xD

Śmiać mi  się chce jak widzę takie żyto, chociaż i tak dla mnie rządzi nier automata za 289 na psstore.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nowe pudelka tez kupisz za podobne kwoty, nintendo ceni swoje produkcje, jedyne gry co oplaca sie brac na premiere bo i tak po paru miesiacach uzywki sa warte z 30pln mniej

Opublikowano

No piękna promocja xd Co jak co ale jak kupię kiedyś jakąś cyfrę od Nintendo z ich cenami to będzie święto. Tylko pudełka. 

Kupiłem capcom beat 'em up bundle i jestem zadowolony chociaż to powinno kosztować 50 zł w normalnej cenie. No ale w tym gatunku posucha to się trzeba ratować tym co jest. Chociaż Capcom od zawsze dupki i nie dodali do tego Shadow over Mystara lub Tower of Doom. Gdyby te dwie gierki były w tym zestawie :xboss:

Opublikowano

Witam.

Jestem świeżym nabywcą Switcha, dlatego mam pytanie odnośnie kupowania gier w eShop. Czy kupując gry w wersji cyfrowej są one przypisywane do mojego konta Nintendo tzn. czy jeśli jakąś grę odinstaluję to mogę ją ponownie pobrać? 

Przepraszam za tak proste pytania, ale jak wspomniałem jestem nowy w tym temacie dlatego proszę o pomoc.

Opublikowano
29 minut temu, profesorKSW napisał:

Witam.

Jestem świeżym nabywcą Switcha, dlatego mam pytanie odnośnie kupowania gier w eShop. Czy kupując gry w wersji cyfrowej są one przypisywane do mojego konta Nintendo tzn. czy jeśli jakąś grę odinstaluję to mogę ją ponownie pobrać? 

Przepraszam za tak proste pytania, ale jak wspomniałem jestem nowy w tym temacie dlatego proszę o pomoc.

Tak, twoje zakupy są przypisywane do konta na którym je zakupiłeś.

Opublikowano
11 minut temu, chrno-x napisał:

Tak, twoje zakupy są przypisywane do konta na którym je zakupiłeś.

Te, które kupiłem na 3dsie również? W sensie jak brat kupił sobie 2dsa teraz to mógłby pobrać tamte gry?

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Starh napisał:

Te, które kupiłem na 3dsie również? W sensie jak brat kupił sobie 2dsa teraz to mógłby pobrać tamte gry?

Od 2 lat nie zaposiadam 3DS'a ale o ile pamiętam to wielkie g można było zrobić (czyt. na 3DS'ie drugiej osoby ściągnąć swój profil i pościągać gier aby ta osoba mogła grać etc.). Niehc ktoś kto posiada obecnie tego klocka mnie poprawi jeżeli się mylę.:dunno:

Edytowane przez chrno-x
Opublikowano
Teraz, chrno-x napisał:

Od 2 lat nie zaposiadam 3DS'a ale o ile pamiętam to wielkie g można było zrobić (czyt. na 3DS'ie drugiej osoby ściągnąć swój profil i pościągać gier aby ta osoba mogła grać etc.). Niehc ktoś kto posiada obecnie tego klocka mnie poprawi jeżeli się mylę.:dunno:

:/ 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro nie ma za bardzo szans na nowe Advance Wars to moze jednak warto sie skusić:

http://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/wargroove

" Extremely deep and diverse strategy gameplay, ridiculous amounts of replayability, and charming presentation all combine to make this one an easy recommendation to anybody looking for a deep and cerebral experience for their Switch. Advance Wars may only exist nowadays in our memories, but Wargroove stands as a worthy successor to the franchise; if Intelligent Systems does ever decide to revive its cult classic series, it’s going to have some stiff competition to contend with thanks to Chucklefish's efforts."

Opublikowano

Co do Wargroove to z recenzji ignu rozumiem że nie ma levelowania postaci ani żadnego realnego progresu w kampanii poza odkrywaniem kolejnych mapek. Słabo. 

Ale i tak biorę. Może głód na Fire Emblema trochę złagodzić.