Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 8 minut temu, ogqozo napisał: Z promocji, jedyna ciekawsza gra, która nie była wcześniej przeceniona, to chyba polski Moonlighter Gra nie jest polska, twórcy są z Hiszpanii - 11 bit tylko wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 (edytowane) Ooo. Tyle pieniędzy zmarnowane bo nie wiedziałem. Steamworld Quest dostał 9 w "Edge'u", a Gato Roboto miało dobre opinie na targach (chociaż ja w to nie wierzę. To brzmi jak drewno niczym Blossom Tales). Może coś się jednak kupi przez ten mało ekscytujący miesiąc. Edytowane 29 maja 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Moonlighter jest nudny. I ma swój temat na tym forum, tam sobie możesz znaleźć co myśleć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Przeceny na Gry Devolver Digital min. Ape out w Afryce 36zl , Katana Zero w Polsce 48 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Kurła Katane kupiłem wczoraj za full price Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Mdr jak Raven "przeszedłem już szóstą grę w tym roku, słuchajcie" Raven wyniuchał z daleka okazję przywalić się do Jarka, że o promocji na eShopie śmiał napisać... w temacie o promocjach na eShopie. Coraz lepsze te pojazdy. Ale chyba zapomniał zawołać kolegów na ircu po plusiki. Kilka promocji się dziś pojawiło. Gierka pt. Broforce jest moim zdaniem warta zakupu za obecną cenę. Mnie bawiła. Prosta arcade'ówka w której szczelasz do wszystkiego dokoła bez ograniczeń. Całkiem zabawna i przystępna dla każdego chyba faceta w naszym wieku - parodia filmów akcji z mięśniakami z lat 80. czy 90. Omawiana niedawno przygodówka Red Strings Club kosztuje teraz 40 zł. Zdecydowanie ciekawa gierka dla fanów pececiarskiego opowiadania historii. Jedyny cyberpunkowy scenariusz w grach, którym warto się interesować w tym roku. To JEST pececiarska gra klikana, więc wersję Switch raczej polecam tym, którzy chcą grać mobilnie za pomocą ekranu dotykowego. Steamworld Quest dostał symboliczną obniżkę 15%. No i Gato Roboto według pierwszych recenzji jest dobre i krótkie, więc też się zaciąga. Edytowane 9 czerwca 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Wszystko fajnie, ale co oznacza "mdr"? Mankind Divided Remastered? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 O, też się przyłączam do prośby przetłumaczenia tego na język polski. Tak do końca pierwszego akapitu styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) Medicine Doctor A nie sory to MD to jest Medicine Doctor. TO nie wiem. Przepraszam. Też się przyłączam. Edytowane 30 maja 2019 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Godzinę temu, ogqozo napisał: Gierka pt. Broforce jest moim zdaniem warta zakupu za obecną cenę. Mnie bawiła. Prosta arcade'ówka w której szczelasz do wszystkiego dokoła bez ograniczeń. Siłą Broforce jest kanapowy co-op na 4 graczy, który miałem okazję przetestować u kumpla. Da radę na Switchu ? Mdr? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Damn, no tak, to ogqozo. Zapomniałem zacytować na co odpowiadam, a post już wyedytowany po odpowiedzi. MDR Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Serio pytam, Google podpowiada tylko, że to francuski odpowiednik "lol", ale jakoś nie pasuje to do kontekstu ani tutaj, ani w innych postach. @ogqozo, pomóż rozwikłać zagadkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 Tak, on tego używa w tym właśnie znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 lol Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 (edytowane) 4 godziny temu, giger_andrus napisał: Siłą Broforce jest kanapowy co-op na 4 graczy, który miałem okazję przetestować u kumpla. Da radę na Switchu ? Mdr? No, w jakim sensie by miało nie być? Są wszelkie tryby online i offline, na oko wygląda to tak samo jak gdy grałem na pececie (czy właściwie lepiej, bo gra była raczej ulepszana przez lata). Jak to zwykle bywa z joyconami, bardzo wygodnie na jednym grać nie jest, ale się da. Ja bym tę grę za 30 zł to nawet do singla wziął bez wstydu. Na pewno dużo mniejszy niż za Katanę Zero. Edytowane 30 maja 2019 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 12 godzin temu, Bzduras napisał: Serio pytam, Google podpowiada tylko, że to francuski odpowiednik "lol", ale jakoś nie pasuje to do kontekstu ani tutaj, ani w innych postach. @ogqozo, pomóż rozwikłać zagadkę. mort de rire Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2019 Arrêtez ces manèges de rire. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 5 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2019 Timespinner u Mexów po 34 złocisze. Podobno bardzo dobra castlevania. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 W MM poksy z pokeballem za 209 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) Pora na nową obsesję? Na Switchu pojawił się Slay the Spire, jedna z najbardziej oczekiwanych gier na tego handhelda. Jedna z pozycji, w którą ludzie zarywają godziny jak powaleni, tak jak np. Darkest Dungeon. Lata balansowania wczesnych wersji oznaczają, że na Switchu pojawia się już bardzo dopracowana gra (jeśli chodzi o balans bo, jak widać w relacjach, bugi techniczne w wersji Switch się zdarzają). Założyłoby się temat, no ale oficjalnie gra jest też na PS4, więc niby multiplatforma. Dla mnie strach się za to na serio brać, po tym, co słyszałem o wciągalności tej gry. Dobre recenzje zebrał Vectronom - platformer typu "chodzisz kwadratem". Ale nie jestem za mocno przekonany do tej gry. Perspektywa przyjęta na ekranie ciągle sprawia, że mylą mi się kierunki. Wiele poziomów wbrew pozorom wydaje się bardziej wymagać cierpliwości i ćwiczenia, niż faktycznego rytmu. Bez wątpienia gdy ktoś się wkręci, gra może zaoferować bardzo angażujące wyzwanie. Ale mi na razie ciężko polecić. Crystal Crisis - to tetrisowa gra, która zebrała dobre opinie. Trochę o niej cicho jak na reputację Nicalisa. Jest to coś jakby zrobić nowego Puzzle Fightera z postaciami z Isaaca, Cave Story itp. Teoretycznie na Switchu jest trochę tetrisówek, ale tylko kilka naprawdę dobrych ORAZ mających tryb multi na kanapę. Dlatego na pewno będę miał tę grę, ale startowa cena 120 zł trochę daje na wstrzymanie. Nowych specjalnie przecen na razie brak, czekamy na E3. Lekkie obniżki zaoferował Capcom. Wyróżniłbym tylko okazję nabycia Mega Man Collection za 40 zł, ale będzie kiedyś i taniej. Edytowane 9 czerwca 2019 przez ogqozo 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Bardzo chwalona jest ta karcianka Slay the Spire, wie ktoś czy na Switchu też są napisy PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) Nie, w grze są właśnie takie napisy w opcjach, jak podane na eShopie. Edytowane 9 czerwca 2019 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2019 Kilka mocnych promek na sklepiku (wszystkie regiony) Battle Chasers od ~66zł Crypt of the NecroDancer od ~13zł (chyba już było w podobnej cenie) Lego Undercover od ~71zł (bywało taniej w USA, ale w "łatwiejszych" regionach chyba nie) Dead Synchronicity od ~20zł (za taką kasę warto sprawdzić jak się jest fanem p&c) Unraveal Two od ~`37 zł (Amerika) Lost Sphear od ~70zł (Amerika) Gwóźdź programu: NBA2k19 od 12 zł -_- (SERIO, ale taki chamski rabat mają tylko kraje amerykańskie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 11 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2019 Cryptę łykam zobaczyć co to warte . Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2019 Ja po pokazie chciałem kupić Secret of Mana ale ta kolekcja 3 całkiem wiekowych gierek obecnie jest po 169zł więc chwilowo odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi