Opublikowano 26 lipca 20195 l Ta trialowa wer to po prostu do pogrania jak ziomek użyczy kodu do coopa.
Opublikowano 27 lipca 20195 l I wszystko jasne (to by było zbyt piękne aby było prawdziwe, że jakiegoś triala dadzą jak na PS4 i XO).
Opublikowano 29 lipca 20195 l u nas 80. jest ogolnie promka na rozne gry od NIS America http://www.nintendolife.com/news/2019/07/nis_america_hosts_tasty_switch_sale_18_games_discounted_for_a_limited_time_europe
Opublikowano 29 lipca 20195 l Kurde, oszczedzacie po 5zl kupujac na innym sklepie a potem zdziwienie ze nie ma spolszczen gier ani Nintendo Polska.. po co maja je robic skoro gry lepiej sprzedaja sie w afryce czy rosji a nie naszym storze? No ruszcie glowa janusze biznesu ...
Opublikowano 30 lipca 20195 l Istnieje różnica pomiędzy "Januszem biznesu" który taniej kupi i drożej sprzeda, a konsumentem który wybierze taniej zaoferowany produkt i ma możliwość jego zakupu. Także nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Ps. Jedyne co jest polskie w polskim eshopie to cena w zł.
Opublikowano 30 lipca 20195 l 6 minut temu, Rezoo7 napisał: Istnieje różnica pomiędzy "Januszem biznesu" który taniej kupi i drożej sprzeda, a konsumentem który wybierze taniej zaoferowany produkt i ma możliwość jego zakupu. Także nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Ps. Jedyne co jest polskie w polskim eshopie to cena w zł. Widzę,że nawet nie zrozumiałeś, co czacha79 miał na myśli.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Godzinę temu, adi napisał: Widzę,że nawet nie zrozumiałeś, co czacha79 miał na myśli. Doskonale zrozumiałem o co mu chodziło , tylko uważam iż ostatnie zdanie było niepotrzebne .
Opublikowano 30 lipca 20195 l Dla 5 zł mało kto robi wycieczki. Natomiast zdarzają się duże różnice i ja wtedy nie mam skrupułów żadnych. Dla 30-40 PLN zmieniam region aż miło. Nie zapuszczam się tylko do Ameryki bo ciężko się wraca.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Dopóki nie będzie polskiego dystrybutora dopóty nie będzie polskiej lokalizacji. W polskich sieciówkach mamy gry z niemieckiej dystrybucji (są chyba 3 gry, w tym dwie od Ubi oraz Diablo 3, które mają polskie okładki)Druga sprawa to polskie studia gier, które same powinny zgłaszać do Nintendo aby dodali polski język w aktualizacji systemu - niedługo premiera Wiedźmina, może Redzi to ogarną.
Opublikowano 30 lipca 20195 l Okaże się, że język będzie przypisany do systemu i tyle będzie z polskiego. Taka sytuacja jest już w Skyrim, DOOM, Wolfenstain [emoji16]
Opublikowano 30 lipca 20195 l nie okaze sie bedzie pewnie jak w D3, na cartcie bedzie tylko ang a pl jezyk sie dociagnie z eshopu
Opublikowano 30 lipca 20195 l 10 godzin temu, Kolos28 napisał: Dopóki nie będzie polskiego dystrybutora dopóty nie będzie polskiej lokalizacji. W polskich sieciówkach mamy gry z niemieckiej dystrybucji (są chyba 3 gry, w tym dwie od Ubi oraz Diablo 3, które mają polskie okładki) Druga sprawa to polskie studia gier, które same powinny zgłaszać do Nintendo aby dodali polski język w aktualizacji systemu - niedługo premiera Wiedźmina, może Redzi to ogarną. Czechy mają dystrybutora. Czy to oznacza, że większość gier posiada czeski język ? Druga sprawa to przestań bredzić. Polskie studia powinny zgłaszać do Nintendo aby dodali ? Wiesz cokolwiek na temat wymiany informacji między polskim dev studio a Nintendo ? Wiesz jak to wygląda ? Wiesz kogo stać na dodatkową pracę aby dorzucić kolejną ściężkę / tekst a kogo nie stać ?
Opublikowano 30 lipca 20195 l Ja nie będzie, po prostu zastanawiające jest to, że konsola nie ma nawet systemu z polską lokalizacją.Inne platformy potrafią zatroszczyć się o polskiego konsumenta.
Opublikowano 31 lipca 20195 l Kod znizkowy -10% do serwisu Gameflip: FCF5WLXX Wolfenstein: Youngblood + RE 4 za 43 USD
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l W eshop USA Dragon Ball fighter Z za 70 zł , bardzo ładnie to lata Switchu .
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Polecicie coś dla zupełnie nowych graczy? Tak żeby pograć w lokalnym multi z ziomkami, którzy nie ogarniają zaawansowanego sterowania. Znalazłem jakąś koszykówkę za grosze i bilarda. Coś jeszcze wartego uwagi?
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Godzinę temu, Kosmos napisał: Polecicie coś dla zupełnie nowych graczy? Tak żeby pograć w lokalnym multi z ziomkami, którzy nie ogarniają zaawansowanego sterowania. Znalazłem jakąś koszykówkę za grosze i bilarda. Coś jeszcze wartego uwagi? MK8
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Ograne już dawno, raczej tytuły AAA odpadają Chociaż myślałem o mario party no i mam tennisa. Edytowane 23 sierpnia 20195 l przez Kosmos
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Panowie kody kupowane w sieci na region US można aktywować na koncie EU? Kilka razy zmieniałem już region dla kupna w lepszej cenie gry ale nie wiem jak to wygląda z kodami.