Gregor var Emreis 129 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Ja też czwóreczkę skończyłem na GCN, ale od długiego czasu gram albo w PUBG na iPadzie, albo na Switchu, gdzie celuję żyroskopem i strasznie źle grało mi się na gałce. Kwestia przyzwyczajenia, ale ogólnie takie celowanie jest dla mnie bardzo wygodne i nie wiem czemu nie ma go w czwórce, skoro jest w 5 i 6 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 O weźmie się tego Revelations 1, bo nie miałem okazji jeszcze zagrać, ino tylko w dwójkę grałem. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 16 minut temu, Gregor var Emreis napisał: Ja też czwóreczkę skończyłem na GCN, ale od długiego czasu gram albo w PUBG na iPadzie, albo na Switchu, gdzie celuję żyroskopem i strasznie źle grało mi się na gałce. Kwestia przyzwyczajenia, ale ogólnie takie celowanie jest dla mnie bardzo wygodne i nie wiem czemu nie ma go w czwórce, skoro jest w 5 i 6 Jest żyroskop w 5 I 6 na Switchu sterowanie żyroskopem? Cytuj
izon 995 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 3 godziny temu, Faka napisał: O weźmie się tego Revelations 1, bo nie miałem okazji jeszcze zagrać, ino tylko w dwójkę grałem. Polecam - kończę właśnie na 3DSie. A jak dwójeczka - warto zainwestować?:) Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Można brać, jak najbardziej, zwłaszcza za 39 zł. Dobry Resident Evil. Cytuj
izon 995 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Godzinę temu, Faka napisał: Można brać, jak najbardziej, zwłaszcza za 39 zł. Dobry Resident Evil. Kupione, wziąłem też Okami HD - podobno rewelacja na Switchu.. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Okami jedyna gra w której używam bez zniechęcenia odpiętych joyconów Cytuj
izon 995 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Okami jedyna gra w której używam bez zniechęcenia odpiętych joyconów A lepiej machać joyconami, czy paluchem po ekranie?:) Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 (edytowane) Rzuciłem okiem na te przeceny Capcomu i co widzę tytuły to same remastery. Ależ ten Capcom pięknie sra na użytkowników Nintendo. Żadnej nowej gry nie wydać. No dobra wydali Mega Mana 11 z nowych Edytowane 7 stycznia 2020 przez devilbot Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 13 godzin temu, devilbot napisał: Rzuciłem okiem na te przeceny Capcomu i co widzę tytuły to same remastery. Ależ ten Capcom pięknie sra na użytkowników Nintendo. Żadnej nowej gry nie wydać. No dobra wydali Mega Mana 11 z nowych Może i tak, jak się jest na bieżąco ze wszystkimi grami:) Ja wziąłem z promki póki co Residenta 0 i gra jest kapitalna no i Okami - tu jest dla mnie póki co średnio ale może jeszcze mnie wciągnie.. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 17 minut temu, izon napisał: Residenta 0 i gra jest kapitalna REmake jest jeszcze lepszy, jeśli podoba Ci się Zero to polecam zaopatrzyć się w jedynkę. Nie będzie to zmarnowany hajs. 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 Godzinę temu, izon napisał: Może i tak, jak się jest na bieżąco ze wszystkimi grami:) Ja wziąłem z promki póki co Residenta 0 i gra jest kapitalna no i Okami - tu jest dla mnie póki co średnio ale może jeszcze mnie wciągnie.. Początek Okami jest bardzo długi, przegadany i ogólnie ciężki do przebrnięcia, ale im dalej tym lepiej. Daj grze szansę Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 (edytowane) 12 godzin temu, estel napisał: Początek Okami jest bardzo długi, przegadany i ogólnie ciężki do przebrnięcia, ale im dalej tym lepiej. Daj grze szansę Dam, dam, generalnie lubię takie folkowe przesiąknięte japońską kulturą klimaty, więc wierze, że jak się rozkręci to będzie fajnie:) @Bzduras tak tak, biorę od razu jedynkę, miałem okazję przejść już kiedyś myślę, że tak połowę na PS4 ale potem miałem długą przerwę i nie mogłem sobie przypomnieć, co mam robić:) Swoją drogą, czy na normalu - pytam o 0 ale też i o 1 bo już nie pamiętam jest duży problem z Ink Ribbonami? Nie ukrywam, że już stary casual ze mnie, Switcha często biorę na kilkunastominutowe sesje i trochę mnie już denerwują takie ograniczniki.. Edytowane 8 stycznia 2020 przez izon Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 8 stycznia 2020 Opublikowano 8 stycznia 2020 12 godzin temu, izon napisał: Swoją drogą, czy na normalu - pytam o 0 ale też i o 1 bo już nie pamiętam jest duży problem z Ink Ribbonami? Nie ukrywam, że już stary casual ze mnie, Switcha często biorę na kilkunastominutowe sesje i trochę mnie już denerwują takie ograniczniki.. Na luzie wystarczy Ci na całą grę i pewnie jeszcze z 10-15 zostanie, nawet jak będziesz sejwował często. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 (edytowane) Jeśli nie odkładasz tego switcha uśpionego na 4-5 dni żeby się wyładował to przecież zawsze możesz uspać konsolę i wrócić? P.S. Chyba że skaczesz po gierkach. To wtedy save, racja. Nie wiem jak grasz. Ja raczej w jedną grę gram aż skończę chyba że długa albo trudna to przeplatam czymś innym. Edytowane 9 stycznia 2020 przez NemoKOF Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 25 minut temu, NemoKOF napisał: Jeśli nie odkładasz tego switcha uśpionego na 4-5 dni żeby się wyładował to przecież zawsze możesz uspać konsolę i wrócić? P.S. Chyba że skaczesz po gierkach. To wtedy save, racja. Nie wiem jak grasz. Ja raczej w jedną grę gram aż skończę chyba że długa albo trudna to przeplatam czymś innym. Chyba o co innego mu chodziło. Może zwyczajnie nie lubi zaczynać od początku dłuższego momentu, gdy zginie i woli savewować częściej? Ja też już za stary jestem na takie archaizmy, choć w RE jest to spoko zrobione, nie męczy aż tak. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 stycznia 2020 Opublikowano 9 stycznia 2020 W RE jest to wkomponowane fajnie w samą gierkę przez co inaczej to odczuwasz. Wydzielone miejsce, fajna muzyczka. Czujesz się tam bezpiecznie :-) 2 Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 stycznia 2020 Opublikowano 10 stycznia 2020 20 godzin temu, NemoKOF napisał: W RE jest to wkomponowane fajnie w samą gierkę przez co inaczej to odczuwasz. Wydzielone miejsce, fajna muzyczka. Czujesz się tam bezpiecznie :-) To prawda nie ma lipy, w ogóle gra idealna na Switcha - wczoraj 2h na telewizorze, a potem jak już byłem lekko senny dobiłem godzinkę w handheldzie ze słuchawkami. Gra wygląda nawet ciut lepiej w tym trybie. Szkoda, że nie zanosi się, żeby miała być jakaś dedykowana część na Switcha, a szkoda bo Residenty zawsze miały jakieś mocne akcenty na konsolkach Nintendo w przełości.. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Złapał mnie zakupholizm, w co by tu zagrać? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 (edytowane) W grę którą napisały max 2 osoby @zdrowywariat zobacz yooka 2: https://www.nintendo.com/games/detail/yooka-laylee-and-the-impossible-lair-switch/ ponoć bardzo poprawiona względem 1 gierka, podobna w stylu do Donkeya. Dużo fanów plaformersów chwali. Edytowane 18 stycznia 2020 przez NemoKOF 3 Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 @zdrowywariat może po tej małpiej zręczności wymaganej w Celeste i daleko idącej zdolności taktycznego myślenia w Into the Breach zrelaksujesz się przy Steamworld Dig 2? Bardzo przyjemna pozycja. 1 Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 @zdrowywariat trochę późno bo już po noworocznych przecenach w eshopie , ale w związku z tym iż na horyzoncie nic na razie nie widać od Big N poza Animal Crossing , może zainwestuj w coś dłuższego np. FE Three Houses , Wiedźmin 3 , lub Dragon Quest XI. 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 Dig 2 chyba wariat ma I mu się nie podobało ;-) Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 (edytowane) Regions of Ruin polecam. Akurat jest na obniżce. Gra jak Kingdom, tylko z większym naciskiem na RPG i zarządzanie zasobami. Eksplorujesz krainę, rozbudowujesz osadę, delegujesz krasnoludy do prac by zbierali surowce. Minusy. Fabuła jest skąpa i jest tylko by stanowić jakieś uzasadnienie gameplayu. Walka jest bardzo slasherowa. Wciąga i gra się przyjemnie. Ma wysoką ocenę na Steam. Edytowane 18 stycznia 2020 przez MierzejX 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi