madhunt3r 21 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 Tak dziwny kraj Poland Przez switcha jest dostępny za 249 a przez komputer mam taki komunikat. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 a probujesz przez nintendo.co.uk ? Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 27 stycznia 2020 Opublikowano 27 stycznia 2020 Tak przez co.uk. Ale tylko tam nie mogę kupić wiedźmina. Przez Switch jest ok. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 Ide oddac do biblioteki FIFE 20, jak ktos ma 19 to pod zadnym pozorem nie kupowac 20. Nie widac zadnej roznicy w meczu a menusy sa tylko w innych kolorach xD Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 Może ktoś w bibliotece podmienił pudełka i nie zauważyłeś? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 Bardzo realistyczna wersja ale bylo napisane Fifa 20 w menusach, ktos przypadkowy by nie zauwazyl roznicy. Ale ta gierka byla oznaczona zeby bylo widac nazwe i to grubo xD Cytuj
aph 155 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 (edytowane) No bo to jest Legacy Edition, tylko składy zmienili. Edytowane 31 stycznia 2020 przez aph Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 Nawet w opisie gry jest info na ten temat Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) Fajnie by było jakby dali kolekcję FF 1-6 do nes/snes, takie staroszkolne jrpg. Po Breath of Fire 1 i 2, które przeszedłem nie ma innych. Taki Chrono Trigger też wjechałoby jak złoto. Edytowane 1 lutego 2020 przez Faka Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 lutego 2020 Autor Opublikowano 2 lutego 2020 (edytowane) W dniu 1.02.2020 o 14:59, Faka napisał: Fajnie by było jakby dali kolekcję FF 1-6 do nes/snes, takie staroszkolne jrpg. Po Breath of Fire 1 i 2, które przeszedłem nie ma innych. Taki Chrono Trigger też wjechałoby jak złoto. Jak jeszcze nie ograłeś to jest Dragon Quest III (1 i 2 tez ale dwójka jest mocno średnia, żeby nie powiedzieć słaba) i chociażby Collection of Mana (gdzie FF Adventure moze nie do konca zachęca ale Secret of Mana oraz Trials of Mana robią robotę). Z tych bardzo starych to mi się podobało Phantasy Star 1 (z kolekcji Sega Ages) ale to też już mocny staroć więc trzeba uwielbiać retro. Edytowane 2 lutego 2020 przez pawelgr5 1 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 (edytowane) Panowie nie wiem, czy do dobrego tematu piszę więc nie bijcie jakby co. Ale jak robiłem dzisiaj zakupy przez stronę internetową Nintendo w eshopie pewnej giereczki to spotkała mnie taka sytuacja. Przy procesie płatności, zaznaczyłem opcję że chce zapłacić całość kwoty kartą, bez doliczania zniżki za złote monety, i dokonałem płatności. Jak się później okazało nie dość, że doliczono mi zniżkę za monety gdzie wyparowało mi gdzieś ok. 120 złotych monet z mojego konta, mimo że tego nie chciałem. To dodatkowo na blokadzie z karty, zaksięgowała mi się pełna kwota za zakupioną gierkę czyli 40 zł, zamiast 28 zł. Czy to jakiś błąd? Powiem szczerze, że po raz pierwszy spotkałem się z taką sytuacją, gdzie nie chciałem zniżki na zakup, a mimo tego doliczono mi ją pobierając uzbierane złote monety, a przy okazji dodatkowo pobrano mi pełną kwotę, zamiast tą po niby doliczonej zniżce. I teraz całkowicie zgłupiałem, i nie wiem co robić. Czy pisać do Nintendo w tej sprawie, czy czekać? EDIT: Dobra panowie już wiem co przeoczyłem i nie zaznaczyłem, więc nie było tematu. Idiota że mnie. Edytowane 3 lutego 2020 przez P-chan Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 tak z ciekawosci, co zrobiles @P-chan ? Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Jak ktoś jeszcze nie wie, to w eShopie pojawiło się opcjonalne DLC do Torchlight 2, zawierające język polski 1 Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Super. Coś więcej się rusza z pl wersjami na switcha. Mogliby dodać do Civilization VI polski język. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 4 lutego 2020 Opublikowano 4 lutego 2020 20 godzin temu, Rayos napisał: tak z ciekawosci, co zrobiles @P-chan ? Po prostu zapomniałem zaznaczyć, by to z karty pobrało mi ostatecznie odpowiednią kwotę, a nie dodało fundusze zasilające moje konto. Przeoczyłem to, jakimś cudem. 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 9 lutego 2020 Opublikowano 9 lutego 2020 (edytowane) Death Squared za 6 zł - godna propozycja do co-opa, wspólne rozwiązywanie zagadek jest dość ciekawe. W sumie za tę cenę można nawet do singla kupić. Steins Gate Elite - w końcu mniej niż 100 zł za tę, moim zdaniem dość mocno wycenioną na starcie, gierkę. Jeśli ktoś się zastanawiał nad poznaniem fenomenu Steins Gate, to edycja Elite w przenośnej wersji w tej cenie powinna być najlepszą jak na razie okazją. Elite to ta sama kultowa historia sci-fi z trudnymi wyborami, ale pierwszy raz wykonana filmowo: no, z tego co rozumiem, większość scenek jest po prostu wzięta z równie popularnego anime, jakie zrobiono na podstawie gry. Killer Queen Black - 40 zł za grę, którą można chyba już opisać jako klasyk Switchowego multi. Yooka-Laylee 2D - nadal nie grałem, ale cena 80 zł jest najniższą do tej pory, a widzę, że gra zebrała bardzo dobre opinie i podobno chodzi na Switchu doskonale, z płynnymi 60 klatkami cały czas. Pewnie jeszcze będzie miała niższą cenę w przyszłości. Velocity 2X - 15 zł to już jakiś żart za Velocity. Edytowane 9 lutego 2020 przez ogqozo Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 (edytowane) Fire Emblem i Mario Maker pierwszy raz za 166,50 zł. Obu gierek nie trzeba przedstawiać. Sporo grania. Także wiele innych hitów na przecenie 33%, ale już niepierwszy raz. Agent A - teraz za 12 zł. Naprawdę niska cena za sympatyczną gierkę, o której pisałem więcej przy poprzedniej przecenie. Forgotton Anne - nadal wspominam tę grę z rozrzewnieniem. Dla fanów anime klasyki to powinna być gierka znacznie bardziej wartościowa, niż sugerują recenzje. Jak dla mnie, piękna historia. Teraz tylko 34 zł. Moonlighter - muszę przyznać, że wciągnąłem się w tę gierkę na jakiś czas, i za obecną cenę 36 zł raczej tym bardziej polecę, chociaż nic wielkiego się w niej nie dzieje. Także Children of Morta na przecenie 33%, ale nie grałem w to jeszcze. Niektórzy na forumie się jarają. Swords & Soldiers II - za 30 zł na Switchu, to nowa najlepsza okazja, by zapoznać się z tą serią nieco zamordowaną przez tragedię bycia wydanym na Wii U. RTS w wygładzonej, mini formie. Edytowane 14 lutego 2020 przez ogqozo Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 Forgotton Anne to jedna z najwiekszych kup, w ktore gralem na Switchu. Nienawidze nad wyraz przerysowanej, bardzo intencyjnej animacji, ktorej nie da sie przerwac. Gra sie w to (pipi)owo. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 19 lutego 2020 Opublikowano 19 lutego 2020 Children of Morta wjechało jak złoto za 59.99 zł. Gierka sztos, graficznie taka sama jak Moonlighter (słaba gra) - gameplay za to stoi na wysokim poziomie, nie ma co marudzić, każdy musi ograć jak ktoś lubi lekkie rogaliki z generowanymi lochami, a na dodatek spory wybór bohaterów do ogrania. Cytuj
izon 995 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Fear Effect za 8 zeta. W mojej ocenie bardzo fajna gierka. Podszedłem bez obciążenia w postaci wspomnień z poprzednich części ponieważ serię tę kojarzę tylko z recenzji w Extrimie itd. Świetne animacje, bardzo dobry soundtrack i przyjemny gameplay. Bardzo mi brakuje kanapowego co-opa wręcz uważam to za zbrodnie, że go nie zrobili w takiej grze ale ogólnie gierka w tej cenie zdecydowanie na plus.. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 Doom zdrowo przecieniony w eshopie. Min. 3 za 13 zl 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 28 lutego 2020 Opublikowano 28 lutego 2020 Warface za free na eShopie 2 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 lutego 2020 Opublikowano 29 lutego 2020 I poza tym raczej najlepszy FPS na Switcha 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 lutego 2020 Autor Opublikowano 29 lutego 2020 Raczej nie. Weź nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi