Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Są. W Polsce też były te przeceny kilka razy w ciągu ostatniego roku, Bastion za 10 zł i Transistor za 15 zł czy jakoś tak. Prawie pewne że jeszcze będą nieraz.

W sensie chyba teraz już nie ma, ale były niedawno.

Opublikowano
11 godzin temu, MierzejX napisał:

Nie widzę tej przeceny ani na US ani na UK

Youtuberzy np. SwitchUp wspominali cos ze tylko przez 20h jeszcze beda aktywne te promocje, wiec moze to byla jakas akcja na 24h lub cos takiego. Ale w naszym sklepie nie widzialem tych promek od wczoraj, wiec chyba ich teraz nie bedzie. 

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z Was grał w darkwood na Switchu? Bo giera przednia ale czas loadingu to jakaś masakra, naliczyłem, ze od włączenia gry po rozpoczęcie zabawy mija  jakieś 5 minut co czyni dla mnie tytuł niegrywalnym...

Edytowane przez izon
  • Plusik 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
43 minuty temu, devilbot napisał:

dzięki za info. właśnie wywaliłem z wishlisty

No zdecydowanie lepiej wez na steam, chociaż jedynie, co to ten pierwszy loading jest jedynym, no i po drugie po prostu gry nie wyłączam dopóki nie przejdę :)

Opublikowano

Tak, to tylko loading do startu/kontynuacji gry jest tak cholernie długi. W trakcie rozgrywki jest dosyć normalnie. Spędziłem w grze jakieś 10h. Lepiej Switcha nie wyłączać.

Mam wersję na Steam ale w to się lepiej gra przed snem ;)

Opublikowano (edytowane)

Return of the Obra Dinn - goty gierka od twórcy "Papers, Please" - jest aktualnie w promocji za 40zł (30zł jeśli ktoś jest w Rosji ;)). 

Edytowane przez MBeniek
  • Lubię! 1
Opublikowano

80 days za 9,39 zł - no teraz to każdy weźmie jedną z najlepszych gier, jakie wyszły na komórki. Absolutna gratka dla każdego kto lubi czytać.

Thronebreaker pierwszy raz konkretnie obniżony - 40 zł. Dziwna historia - gra jadąca na marce jednej z najpopularniejszych gier dekady, a jednak mocno "przegapiona" przez szerszą publikę, mimo świetnych recenzji. Jakimś fanem takich klimatów ani Gwinta nie jestem, więc nie grałem do tej pory... Może zaraz kupię. Język polski trzeba dociągnąć osobno. 

Opublikowano
31 minut temu, Basior napisał:

Ktoś wie czy w Obra Dinn można wybrać jakoś język polski? Bo nigdzie nie widzę opcji.

Da się. Nie mam switcha przy sobie by sprawdzić gdzie to było. Zacna gierka będziesz Pan zadowolony. 

• Lubię! 1
Opublikowano
28 minut temu, bulaxyz82 napisał:

Da się. Nie mam switcha przy sobie by sprawdzić gdzie to było. Zacna gierka będziesz Pan zadowolony. 

Dobra mam - opcje w menu mają język. Opcje w grze jak się już jest - nie mają. :D

Opublikowano

No i przeszedłem Obra Dinn. Ogólne baaardzo fajna gierka. Ma jednak trochę wad. Dwa razy skusiłem się na podpowiedź z netu, bo ni cholery nie widziałem co zrobić i w sumie wyszło że dobrze myślałem, ale nie umiałem dobrze wybrać jaką kto śmiercią umarł. No i było to w środku gry, gdzie trochę całość siadła. No i końcówka też jakoś nie zrobiła mindfucka. Ale pierwsze pół gry to majstersztyk. 

Ogólnie bardzo często porównywałem gierkę do Her Story (to chyba tylko pc i ios) - fabularnie, i z powodu mindfucka (no powiedzmy) HS dla mnie jest lepsze. Ale styl, muzyka (używanie zegarka trochę ciary wrzucało) i klimat mega. Aż muszę sobie podcasta kiedyś z tworca wrzucić (na noclip jest).

I jeszcze spoiler

Spoiler

Czy tylko ja liczyłem, że na koniec pani inspektor okaże się kimś powiązanym z kimś? I że sprawi to że fabuła ulegnie zmianie. Btw ciekawe po co zabieg że inspektor ma losowa płeć.

Opublikowano

Ktoś grał w Observera na Switchu i może powiedzieć jak z jakością portu? Próbowałem grać kiedyś na PS4 ale odechciało mi się gry gra zaczęła mi działać w 10 fps. :pechowiec: 

Opublikowano
W dniu 1.11.2020 o 19:25, suteq napisał:

Ktoś grał w Observera na Switchu i może powiedzieć jak z jakością portu? Próbowałem grać kiedyś na PS4 ale odechciało mi się gry gra zaczęła mi działać w 10 fps. :pechowiec: 

Na Switchu również są spadki ale moze do max 20 fps. W handheldzie okropnie rozmazany obraz. Podobnie a nawet gorzej jest z Blair Witch.