estel 806 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 Bonfire na komórki. Za niedługo chyba wychodzi 2 część. https://apps.apple.com/us/app/the-bonfire-forsaken-lands/id1218799102 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 13 maja 2020 Opublikowano 13 maja 2020 obecnie za śmieszne pieniądze można kupić bardzo fajny tytuł Shadow blade reload. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 maja 2020 Opublikowano 14 maja 2020 Promka - Okami HD za 42 złocisze i trylogia Phoenixa Wrighta za 62 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 21 maja 2020 Opublikowano 21 maja 2020 Ktoś tu pytał wcześniej o Graveyard Keeper. Mam za sobą jakieś 20h to mogę się wypowiedzieć. Z początku gra wydawała mi się świetna. Jest fabuła, dobre tempo rozgrywki i do jakichś pierwszych 5h niespecjalnie jest grind. Powyżej po woli zaczęły się schody. Zadania są mało intuicyjne. Im głębiej idziesz w drzewko rozwoju tym więcej grindu jest wymagane. Niektóre składniki zdobywa się w ślamazarnym tempie (jak np. krew, wiara) a niektóre z nich wymagane są do potestowania np. w alchemii i alchemia przez to jest tak upierdliwa, że po kilku samodzielnych próbach wynalezienia eliksiru, musiałem skorzystać z opisu. Gra jest mimo wszystko fajna bo jestem fanem tego typu gier ale na pewnym etapie żeby zrobić jakiś progress, to trzeba przysiąść na dłuższą sesję w której powtarzasz kilka czynności, po czym gra tak zaczyna nużyć że ją wyłączam. Wracam do niej po kilku godzinach bądź na następny dzień i nie pamiętam po co właściwie ja to wszystko robiłem Dodam, że posiadam wersje "kolekcjonerską", posiadającą oba DLC z czego jedno DLC automatyzuje pracę dając możliwość zatrudniania robotników, co zaoszczędza zbierania podstawowych składników ale to wciąż nie pozbawia tej gry masy grindu. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 21 maja 2020 Opublikowano 21 maja 2020 To wziąłem sobie za "darmo" jak za tyle, monetki zawsze się do czegoś przydają jak tak się je chomikuje. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 Siema. Powróciłem do Nintendo wchodzę w eshop, na promocję a tam zalew gierek, których w większości nawet nie kojarzę. Kupiłem broforce, myślę nad wonderboyem i właśnie spoglądałem na motherrusia bleed. Coś jeszcze jest na promocji wartego uwagi? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 maja 2020 Opublikowano 22 maja 2020 (edytowane) Cosmic Star Heroine, Ape Out Edytowane 22 maja 2020 przez kubson 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 (edytowane) Pojawiły się recenzje Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics, i są bardzo entuzjastyczne. Magia, jedna z najlepszych gier roku, idealna gra na ten czas - mówią m.in. US Gamer, Polygon, Eurogamer. Niby nic, a grają. Edytowane 1 czerwca 2020 przez ogqozo Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 czerwca 2020 Sam czekałem na tę składankę ale no jednak cenowo mi to nie siedzi. Trchę szkoda ze Nintendo robi i wydaje bo to oznacza brak promocji. Dałbym moze max 60zł bo jednak większości z tych gier nie ruszę, cześć tylko mocno mult a samemu to pewnie dosłownie parę godzin zabawy (o ile tyle jest co tam robic jak sie nie ma kolegów). Inna sprawa ze dosłownie kilka to naprawde musi byc sztos do grania w lokalnym multi. Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Dobra cena na Worms W.M.D - ktoś z Was sprawdzał jak na Switch działa? https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Worms-W-M-D-1308051.html?awc=12777_1591281367_7726e900bca0ac5571be4f29e7d2bd1a&affil=awin&utm_source=AWIN&utm_medium=digidip&utm_campaign=0j00ac7phkp8&utm _content=Sub+Networks#Overview Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 W dniu 2.06.2020 o 15:15, pawelgr5 napisał: Sam czekałem na tę składankę ale no jednak cenowo mi to nie siedzi. Trchę szkoda ze Nintendo robi i wydaje bo to oznacza brak promocji. Dałbym moze max 60zł bo jednak większości z tych gier nie ruszę, cześć tylko mocno mult a samemu to pewnie dosłownie parę godzin zabawy (o ile tyle jest co tam robic jak sie nie ma kolegów). Inna sprawa ze dosłownie kilka to naprawde musi byc sztos do grania w lokalnym multi. Od 5 czerwca za darmoche będzie można wypróbować 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Obecnie jest masa przecen na eShopie i pod kątem oferowanego asortymentu to jest lepiej niż na Spring Sale - chociaż to kwestia względna - pojawiło się wiele dobrych tytułów w dobrych cenach. Wargroove*, Thronebreaker, Don't Starve*, Hotline Miami Collection*, Crashlands, Spintires: Mud Runner* Dead in Vinland, *rekordowe obniżki To tylko niektóre z ciekawszych tytułów z niezłymi przecenami. Szkoda mi tylko, że nie pojawiło się Darkest Dungeon, które zignorowałem na ostatnich obniżkach Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 @MierzejX sprawdzałeś spintires na switchu? Bo się zastanawiam, a obawiam się zero jedynkowych trigerów do samochodówki. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Właśnie nie sprawdzałem, ale widziałem recenzje gdzie przekonywali, że nie jest to większy problem w tej grze. Komentarze to potwierdzały. Być może wersja na Switcha ma to jakoś inaczej rozwiązane. Korci mnie, ale ominę cyfrową wersję bo często w okolicach podobnej ceny była wersja pudełkowa. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Zapomniałeś o obowiązkowej grze jaką jest Dead Cells, to też warte kupna. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 1 minutę temu, Faka napisał: Zapomniałeś o obowiązkowej grze jaką jest Dead Cells, to też warte kupna. Jasne. Jest tego jeszcze więcej. Nie wymieniłem tytułów, które już posiadam. W każdym razie bardzo solidna promocja tym razem. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 (edytowane) Kurła, ale Into The Breach to już nie dali na promocję, a ostatnio to miała 23 grudnia 2019 roku pańskiego. Edytowane 4 czerwca 2020 przez Faka Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, creatinfreak napisał: @MierzejX sprawdzałeś spintires na switchu? Bo się zastanawiam, a obawiam się zero jedynkowych trigerów do samochodówki. Spintires galanty na Switcha mam i gra się dobrze. Za 28 zł u Ruskich jak coś. Edytowane 4 czerwca 2020 przez Rezoo7 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Ja tak bardzo pograłbym w dobrą ścigałkę na Switchu (vide GRID), ale brak trigerów... Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Ja wziąłem Limbo, wstyd że dopiero teraz, ale kiedyś mnie indory nie interesowały, na razie nie miałem za dużo czasu, ale kilka etapów zaliczyłem i jestem zachwycony, podobnie jak byłem przy Inside. Z niecierpliwością czekam na ich nową grę :). Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 A ja się doczekałem promocji na GRID Autosport. Ostatni raz grałem w to na PS3, więc chętnie kupiłem na Switcha. Można dodatkowo pobrać pakiet tekstur w wyższej rozdzielczości, a w opcjach wybrać czy stawiamy na grafikę czy płynność. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 Jest duzo graczy online w GRID? Gralem wczoraj w Payday 2 i slabo wyglada u mnie czekanie z 2 minuty na rozpoczecie gry Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 5 czerwca 2020 Opublikowano 5 czerwca 2020 7 godzin temu, Emtebe napisał: A ja się doczekałem promocji na GRID Autosport. Ostatni raz grałem w to na PS3, więc chętnie kupiłem na Switcha. Można dodatkowo pobrać pakiet tekstur w wyższej rozdzielczości, a w opcjach wybrać czy stawiamy na grafikę czy płynność. Jak się jeździ bez analogowych trigerrów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi