zdrowywariat 373 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 4 godziny temu, ogqozo napisał: Dodali Czyli zaraz pobierać? Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 (edytowane) Hehe, za dużych wymagań nie ma https://www.gog.com/game/the_house_in_fata_morgana 44,99 zł Jednak nic z tego, rozdzielczość 800x600 Edytowane 17 kwietnia 2021 przez beardo0 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Myślę że nikt na tym forum nie kupiłby książki do czytania za 1,60 zł, co dopiero za 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2021 Dzięki Ogórek za wspomnienie o Story of Seasons. Ja pograłbym w prawdziwego Harvest Moona (tak, tak, wiem, SoS to "prawdziwy" HM, ale ten jest z Doraemonem), ale mojej lubej od razu się spodobał Doraemon, bo od dzieciaka właściwie oglądała to anime. Właśnie siedzi wpatrzona jak w obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Obecnie na promocji jest Chinese Parents, bardzo interesująca gra. Taki life-simulator ale to tak naprawdę gra o zarządzaniu zasobami, gdzie musimy przejść przez życie próbując sprostać oczekiwaniom rodziców i społeczeństwa. Ciężko mi to wyjaśnić więc polecam obczaić jakąś recenzję. Sam nie spodizewałem się, że to będzie takie przyjemne doświadczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 U mnie wjechało Void Bastards + dodatek za trochę ponad 65zł. Nie wiem na jak długo starczy formuła, ale początek jest świetny. Bardzo siada mi ten rodzaj poczucia humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 5 godzin temu, MierzejX napisał: Obecnie na promocji jest Chinese Parents, bardzo interesująca gra. Taki life-simulator ale to tak naprawdę gra o zarządzaniu zasobami, gdzie musimy przejść przez życie próbując sprostać oczekiwaniom rodziców i społeczeństwa. Ciężko mi to wyjaśnić więc polecam obczaić jakąś recenzję. Sam nie spodizewałem się, że to będzie takie przyjemne doświadczenie Kupiłem kiedyś na steamie za bezcen - fajna gra, zwłaszcza jak ktoś trochę ogarnia język chiński/chiński internet, bo dużo tam tamtejszych memów i w ogóle. Są minigierki, pokazane jak chińskie dziecko musi rywalizować z innymi chińskimi dziećmi (dosłownie są rodzice którzy rzucają wyzwania xD) i tak dalej. Fajna, jak za niedużo to można brać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Coś polecanie w promocji jeśli omijało się szerokim łukiem indie giereczki? Obecnie myślę oczywiście by nabyć Hades ale jednak to tylko 20% zniżki ale z drugiej strony gra zeszłego roku więc warto sprawdzić by było. Do tego myślałem by sprawdzić Crysis-a na Switchu bo nie mam w sumie żadnego FPS-a no i chętnie bym ograł poraz dziesiętny Resident 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 2 hours ago, SpacierShark123 said: Coś polecanie w promocji jeśli omijało się szerokim łukiem indie giereczki? Obecnie myślę oczywiście by nabyć Hades ale jednak to tylko 20% zniżki ale z drugiej strony gra zeszłego roku więc warto sprawdzić by było. Do tego myślałem by sprawdzić Crysis-a na Switchu bo nie mam w sumie żadnego FPS-a no i chętnie bym ograł poraz dziesiętny Resident 5. Jest sporo świetnych indie na przecenie. - Children of Morta, - Forager, - Dead Cells, - Void Bastards, - Slay the Spire, - Rogue Legacy, Wszystko zależy czego szukasz. W.w. to jedne z lepszych indie ale nie jedyne tylko te które przychodzą mi do głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pietrex 3 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Jak oceniacie Doraemon: Story of Seasons? Warto zainteresować się tą pozycją? Lubię gry w takich klimatach i widzę, że cena zleciała mocno w dół. Zastanawiam się tylko czy nie będzie to znacznie bardziej okrojona i "słabsza" wersja Stardew Valley. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Gra ma mniej elementów niż Stardew Valley i bardziej stawia na opowiadaną scenkami i dialogami historię. Ponadto rozgrywka jest dość powolna (zarówno w sensie sterowania, jak i progresu, nie ma tak jak w SV że ciągle jest coś tam nowego innego do zrobienia w czasie gdy jako cel zbieramy jakiś inny surowiec na coś innego). Jeśli ktoś by wolał tę grę od SV, to pewnie głównie dla "historii" i anime wyglądu, połączonego z nadal typowym sielskim hodowankiem farming sima. Hicior na miarę SV to by raczej nigdy nie był, ale na pewno gra nie zostałaby tak zimno przyjęta na premierę gdyby wyszła za 50 zł. Ogólnie wielu osobom się spodoba, można obczaić demko i zobaczyć czy wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Descenders do wypróbowania za free. Na kompie przyjemnie się to gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Demo czy Trial dla posiadaczy abonamentu? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 W dniu 10.04.2021 o 18:34, Sven Froost napisał: Wiecie gdzie moge dostac karte 400 gb w dobrej cenie? xd Popieprzylo ich z cenami tutaj, doplacilbym 500 zl i mialbym XSX z Polskiej dystrybucji xD Teraz jest chyba w morele 512 gg za 284 złote z darmową dostawą do paczkomatu. Zobacz na łowcy gier szczegóły tej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 23 minutes ago, pawelgr5 said: Demo czy Trial dla posiadaczy abonamentu? Trial. Sprawdziłem i osobiście mógłbym polecić... komuś kto nie ma możliwości odpalenia tej gry na innej platformie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Majstry, jaka jest jakość portów Transistor i Bastion? Ceny są zacne i po rewelacyjnym Hades dokupiłbym sobie wcześniejsze gry Supergiant Games. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Transistor nie grałem ale Bastion to świetna jakość portu. Ciężko się czegoś czepiać w grze z takim designem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Phoenotopia: Awakening, jakie to dobre, o Jezusie. 60 zł w promce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 7 godzin temu, Kris77 napisał: Majstry, jaka jest jakość portów Transistor i Bastion? Ceny są zacne i po rewelacyjnym Hades dokupiłbym sobie wcześniejsze gry Supergiant Games. Obydwa tytuły cód miód działają na switchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 State of Mind za grosze (£1.59) ponoć dobra przygodówka z dobrą fabułą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 1 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2021 Risk of Rain 2 na przecenie. 43,60 zł - innymi słowy, gra jest 7,5 raza tańsza od Returnal. A raczej nie jest 7,5 razy słabsza... Ale ostrzegam - mało kto jest w stanie grać w RoR 2 na joyconach. La Mulana 2 za 50 zł. Jak wiadomo, gra ma kilku zboczonych fanów na tym forum i możecie przekonać się, o czym mówią. Doliczcie cenę zeszytu do robienia notatek. Zresztą jedynka też jest za pół ceny. Duuużo teraz zwłaszcza przecen na jRPG-i, wielu producentów. Wiele gier od Square, ale też Falcom (Ys VIII i Trailsy), dungeon crawlery (Mary Skelter 1+2 oraz Labirynth of Refrain), Disgaea, Void Trrlm (genialny tytuł swoją drogą, ale gra wielu osobom się spodoba do pogrania w pociągu jako dziwna, ładna, smutna mieszanka standardów rogalika oraz dungeon crawlera), Persona 5 Strikers, Langrisser, Dandy Dungeon i wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 maja 2021 Zręcznościowy Baldur z PS2 dziś na eshopie: The Iconic Action-RPG Baldur's Gate: Dark Alliance Is Out Today On Nintendo Switch - Nintendo Life Pamiętam, że miałem dwójkę i bawiłem się dobrze chociaż nieprzyzwoicie krótko (przejscie to jakies 10h). Pamiętam też, że nawet na najwyższym poziomie trudności grając Nekromantą nie dało się zginąć bo był tak OP. Jedynkę kiedyś sprawdze ale nie za te 30 euro ile sobie dziś będą liczyć. Fajnie, że ma być lokalny coopy bo do piwa i caualowego grania wjedzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
pietrex 3 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Grał ktoś w Cozy Grove i może coś powiedzieć o tej pozycji? Podobno wiele elementów zaczerpniętych jest z Animal Crossing, wiec może warta jest zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi