number_nine 1 325 Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 iam8bit ogłosili, że nawiązali współpracę z teamem Eastward, więc fizyczna edycja jak i pewnie kolekcjonerki pojawią się i wtedy biere <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 17 września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 września 2021 Jak by ktos chcial sprawdzic Daemon X Machina to do konca tygodnia gra jest dostepna w Game Trials, osobiscie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Zaczęła się większa przecena na bardziej znane tytuły. Warto sprawdzić wishlisty. Co ja widzę: - Ni no Kuni za 20% ceny, czyli... nadal 50 zł, ale tyle to można dać. - AI Somnium Files za 65 zł, też pierwsza normalna cena przy której gra staje się must-have'em dla fanów japońskich klimatów - Creaks za 36 zł, wreszcie atrakcyjna cena za kolejną uroczą opowieść Amanity O innych pisałem, tak że można przejrzeć długą listę. Spore obniżki np. Civilization, Messenger, Immortals, Baldur's Gate, Dicey Dungeons, My Friend Pedro, Persona Strikers, Grindstone, gry z serii Atelier, no i przebój tego roku czyli Sumire. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 września 2021 Disco Elysium wychodzi 12 października!!! Mam nadzieję, że będzie bez większych problemów. Deltarune chapter 2 powinien być już zaraz! Także remake Actraisera wychodzi dzisiaj. Dziwna sprawa, ale w sumie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Za dużo gier z mojej wish listy w dobrych cenach !! Huntdown - 40 zł (-50%) Phoenotopia - 60 zł (-25%) Cywilizacja - 37 zł (-1000%) i jeszcze wyszedł Eastward... W sumie na Eastward nie ma promki, więc powinny wjechać Huntdown i Cywilizacja, ale kto ma tyle czasu, żeby w to wszystko grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Ostatnio patrze i na Switcha wyszedl Star Wars Republic Commando. Na trailerzr wygladalo ok i mam z ta gra mile wspomnienia ale po czytaniu recek wyszlo ze port jest niestety slabej jakosci wiec lekko wkurzony olalem zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 grał ktos w dead or school? warto za te 40 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Obczailem oceny z ciekawosci i z tego co czytalem to tak chociaz osobiscie z Metroidvanii bardziej podoba mi sie Sundered Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Ja w końcu wziąłem Undertale. Niżej już chyba nie zejdzie - w 2019 na promce była ta sama cena co teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 (edytowane) Który to dodatek muszę kupić do Civ VI by mieć wszystko? Podstawkę mam. EDIT: Nieważne, już wiem - Anthology Edytowane 24 września 2021 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 24 września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 września 2021 Po blisko 10 latach, Rune Factory powraca do nas. Europejska premiera Rune Factory 5 została ogłoszona na 25 marca 2022. Niestety, nie słychać nic o patchu, bez którego gra może być sporym rozczarowaniem. Sporo osób z Japonii mówi o podobno nieznośnie słabej animacji i długich i częstych loadingach. Gra, chociaż jest tylko na Switcha, ma tryb performance i graphic, jeden podobno ma być rozmazany jak cholera, a drugi skakać jak cholera. Kto wie, może nie będzie na co czekać i najlepszą ofertą dla chętnych hodowania, romansowania i grindowania pozostanie port Rune Factory 4... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 września 2021 Trochę beka bo wygląda jak ciut przekolorowany Frontier z Wii. Swoją drogą muszę się za niego kiedyś zabrać z powrotem bo od roku nie gram a tytuł dosyć wymagający jak na farm sim i zostawiłem pola w dosyć opłakanym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Polecam Evergate i Path to Mnemosyne Jedna i druga w promo Evergate to platformer z ciekawymi mechanikami, ładną dla oka grafiką i orientalnym klimatem Path to Mnemosyne to prosta gra logiczna z abstrakcyjną oprawą graficzną Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 (edytowane) @szurubur Niedawno pytałeś się o jakąś visual novelkę (z pełnym voice actingem). Polecam WorldEnd Syndrome . Jest aktualnie w promocji. Spoiler Edytowane 11 października 2021 przez Damk Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Nie tak wiele gier ma pełny voice acting, zwłaszcza po angielsku. WYDAJE mi się, że najwyżej cenione na Switcha to: - Steins Gate Elite (zdecydowanie najpopularniejszy, cały fenomen) - AI Somnium Files (jedna z lepszych gier) - Heart of the Woods (yuri, dodali pełny voice acting bodaj rok temu) - Eliza (krótkie amerykańskie sci-fi; CHYBA pełny voice acting, nie pamiętam) - Love Esquire (naprawdę fajna gra dla miłośników japońskich klimatów, właśnie wyszła na Switcha, CHYBA jest czytanie każdej linijki na Switchu) - Buried Stars (ta koreańska gra ma dwa języki... japoński i koreański mdr. Przynajmniej tak było na premierę) Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 (edytowane) Road96 Indyczek, gra typu "blantmany", jest demko. Quote "Road 96 is an adventure game that’s stuffed with fascinating characters. Everybody has a story, and the game does an excellent job at weaving those stories together in an interesting way. The use of music and the game’s art style also helps to elevate the experience. Road 96 is a bit bogged down by some UI issues and framerate drops, but that didn’t stop me from really enjoying the complete product." Promka (chyba -25%) kończy się jutro, więc cenowo wychodzi ponad 50% taniej niż pudełeczko, ale być może warto poczekać na poprawki stabilizujące klateczki i następną promkę. Ja się skusiłem, demko mnie przekonało -> przede wszystkim OST<3. Edytowane 11 października 2021 przez alb84 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 869 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 W dniu 14.09.2021 o 20:37, izon napisał: Gra raczej rynku nie zwojuje ale może być ciekawą alternatywą dla marioparty na długie jesienne wieczory. 4 osobowy co-op i klimacik jak znalazł, cena też nie wysoka jak na premierowy tytuł (159 zł). Pozwolę sobie podbić - pograłem trochę z żoną i bieda straszna. Grafika okropna i nie trzyma 30fps. Te minigierki są na poziomie jakichś popierdółek na telefony, to nawet nie jest namiastka SMP. Plansze nieciekawe, mechanika ułomna. Omijać, nie kupować, chyba że będzie po 20 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 14 minut temu, ProstyHeker napisał: Pozwolę sobie podbić - pograłem trochę z żoną i bieda straszna. Grafika okropna i nie trzyma 30fps. Te minigierki są na poziomie jakichś popierdółek na telefony, to nawet nie jest namiastka SMP. Plansze nieciekawe, mechanika ułomna. Omijać, nie kupować, chyba że będzie po 20 złotych. No ja finalnie nie kupiłem bo przeczytałem nieliczne, negatywne opinie w necie. Już za 2 tygodnie nowe Mario Party, wiec szkoda czasu na takie śmieci, a w sumie w klimacie”halloween” to Luigis Mansion 3 ma fajne mini gierki do co opa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 @ogqozo Ty grałes w to AI Somnium Files? To jest blizej Dangana czy totalnych VN gdzie sie nic nie robi poza czytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 11 października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 Bliżej Danganropy, Phoenixa, 13 Sentinels itd. Są zagadki i to nie takie oczywiste, i kilka specjalnych metod eksplorowania historii bardziej aktywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 października 2021 No to legancko bo po skonczeniu dangana v3 brakowało mi takiej gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 14 października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 października 2021 Nowe przeceny w eShopie, ja biorę Hob'a, bardzo przyjemna gierka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 17 października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 października 2021 Pytanko, jak ten Hob jest w promce do 18.10 to bedzie go mozna zakupic do konca dnia, czy zniknie o jakiejs okreslonej godzinie wczesniej? Mozna w ogole zakupic gre przez www na PC? Probuje i nie przechodzi platnosc. Chyba, ze trzeba miec wczesniej konto polaczone z konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 26 października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 października 2021 void tRrLM(); //Void Terrarium Jest na grubszej przecenie. Ktoś tu polecał kilka razy. Nie wiem czy się nie skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 3 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2021 Z całego sercam polecam La Mulane, koszt 30 zł. Przyglądałem się temu tytułowi już dłuższy czas, w końcu kupiłem. 20 godzin pękło, nadal błądze, gine, notuje, farmie, szukam sposobów na bossów i jaram się jak dziecko. Dwójeczka też w promce dlatego od razu zakupiona. Dla fanów metrodarkosoulsocastlevani to must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi