Damk 98 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 Pojawiła się promocja na... najdroższą grę rytmiczną na Switchu Groove Coaster Wai Wai Party -40% (155.94 zł zamiast 259.90 zł) Jest demko - można się przekonać: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/GROOVE-COASTER-WAI-WAI-PARTY--1683216.html Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 marca 2022 Jaki piekny ale i odrobine bezczelny klon Contry: Czekam na recki i opinie. Najlepsza kalka do tej pory to Blazing Chrome. Tutaj widze potencjał żeby to przebić bo przy okazji te niemalże ukradzione momenty włączają mi feelsy i nostalgię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2022 Ktos poratuje odnosnie poszukiwanej gierki na Switchu? Pare miesiecy wstecz, ale napewno w tym roku gdzies w necie widzialem zajawke fajnego platformera/przygodowki 3d wydanej swiezo na Switcha, ale niedostepnej wowczas na EU Eshopie. Za cholere nie moge tego teraz odnalezc, a zonka sie dopomina Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 Poza mną pewnie nikt tego nie kupi ale wrzucam bo to Capcom: Capcom Arcade 2nd Stadium Announced For Switch, Will Include 32 Classic Games - Nintendo Life Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 057 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 Ja czekam na listę gier. Kupiłem kompilację beat-em-upów i kolekcję Street Fighterów. Zobaczymy co w tym nowym Stadium się trafi. Oczywiście liczę na Cadillaki, AvP i Punishera i, oczywiście, nie dostanę tego. A za same te trzy gierki wykładam 60$ Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2022 AvP było na ich Arcade sticku więc ta licencja jest do ogarnięcia. Pytanie ile kosztowałby dziś Punisher marvela. A Cadilaki to Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2022 Na Switcha pojawił się 13 Sentinels: Aegis Rim! Jeden z głównych powodów, by kiedykolwiek mieć PS4, nareszcie na platformie, na której zawsze chciałem. Byłem wręcz wściekły, że nie mogłem tej fenomenalnie wciągającej historii zabrać ze sobą, a teraz można. I podobno nawet nie tnie tak bardzo jak na PS4! Na Switcha są teraz dostępne chyba wszystkie najlepsze gry wszech czasów. Wydano Nobody Saves the World. Całkiem fajna gierka w której sobie latasz i zbierasz rzeczy w świecie, zmieniasz postaci, nabijasz ciągle masę leveli. Jak dla mnie dość bezmózgie, substancji raczej jeszcze mniej niż w Severed i Guacamelee (nawet na Xboksie czasami grałem oglądając jednocześnie film mdr), ale jakość i tempo bardo przyjemne, i nabijanie leveli wciągające (kurczę, pierwsze 50 leveli nabiłem w czasie, gdy większość gier nadal tłumaczy ile lat ma córka bohatera). Tormented Souls - gra która ma całkiem spory fandom tu na forum. Czemu, to ich pytajcie, ale niejeden tu mówi, że geniusz, zagadki wymagające IQ może jeszcze wyższego niż walki w Xeno 2, nowy SIlent Hill itd. Według recenzji, gra wygląda i działa dobrze na Switchu, a ponadto dodano przycisk otwierający mapę. Gotta Protectors: Cart of Darkness! Tak, po cichu wydano następcę jednej z uroczych przeoczonych gierek na 3DS-a. Teraz jest czas na takie giereczki. Wykonanie jest bardzo retro, ale idzie się przyzwyczaić (np. ściszając dźwięk...) i okazuje się, że Gotta Protectors to całkiem fajna mieszanka nawalanka i strategicznego budowania swojej bazy. Tymczasem sequel na Switcha zbiera również bardzo dobre opinie, choć podobno jest bardziej nastawiony na co-opa. Osobiście jeszcze nie grałem, ale będę. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 261 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Czołem prawdziwi gracze, Switchowe świrusy. Dzisiaj rusza wielka wyprz i czyszczenie magazynów w eShopie. Start 15:00. Nie mam nic na liście życzeń ale czuję zaburzenia mocy, że coś o czym zapomniałem dzisiaj wpadnie w dobrej cenie 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Jak by taki Metroid Dread był w koncu na promce to moze bym zaryzykował. Poza tym moja wishlista zawiera gierki które nie bywają wcale albo minimalne promki są tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Na gry nintendo beda oczywiscie jakies smieszne znizki, ale mam pare indykow na liscie, moze sie cos trafi, dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 14 minut temu, pawelgr5 napisał: Jak by taki Metroid Dread był w koncu na promce to moze bym zaryzykował. Poza tym moja wishlista zawiera gierki które nie bywają wcale albo minimalne promki są tylko. Jest demko, możesz sobie przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Testowałem i wem ze to nie jest 250zł. To czy chociaz 166 to juz inna kwestia. Poprzedni Metroid od tych samych ludzi to takie 7/10. Tutaj podobno lepiej ale demo nie zachęca. Jak by nie to ze kocham Metoridy 2D to temat byłby dla mnie zamknięty dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 261 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 No coś tak czułem, że mi się przypomni. Ten cholerny DBZ Kakarot ja jestem przekonany, że to jest barachło ale tak bym se chętnie powalczył z Komórczakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: No coś tak czułem, że mi się przypomni. Ten cholerny DBZ Kakarot ja jestem przekonany, że to jest barachło ale tak bym se chętnie powalczył z Komórczakiem... Przyjemna gra, takie 7/10. Pozniej jeszcze chyba karcianke dodali jako nowy tryb? Niestety grałem na premiere, to nie wiem czy fajna, bo wtedy nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Super Mario Odyssey za 160 zł. Bierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Wpadły jakies novelki i rpg, cos sie wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Fire emblem za 160. Musze to przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 Ja wziąłem: Invisible, Inc. Console Edition UnMetal MindSeize Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition Welcome to Elk - ta pewnie nie każdemu podejdzie ale bardzo podoba mi się stylistyka i ma wysokie noty na meta Prawie wszystko w historycznie niskich Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2022 19 minut temu, pawelgr5 napisał: Fire emblem za 160. Musze to przemyśleć. Polecam. W zeszłym roku kupiłem za tę samą cenę i bawiłem się przednio. Właściwie to wciąż do gry wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 1 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2022 Catherine za 66 zł, najlepsza okazja by zagrać w tę... grę. Oraz Persona 5 Strikers za pół ceny, też stylowa japońszczyzna wreszcie w aktracyjnej cenie. Pierwsza obniżka na Skyward Sword (166 zł). Ace Attorney Chronicles - pierwszy raz wyraźna obniżka (do 100 zł) na najlepszą odsłonę kultowej serii. Grunt, że nadal obsługuje ekran dotykowy, więc można grać leżąc w łóżeczku. No i opcja "share" Switcha jest idealna dla gry, która cały czas nas częstuje animacjami na fenomenalne gify reakcji. World End Syndrome - to jest visual novel z dziewczynkami, ale większość z takich gier nigdy nie jest sprzedawana za 24 zł, to jest wyjątkowe. W miarę ciekawa historia w tym gatunku i, mimo wymuszonego powtarzania decyzji, niezbyt długi jak na tego typu grę. Dungeon Encounters - 80 zł - nadal bardzo kontrowersyjny jRPG, który nawet nie ma grafiki, ale ma wszystko, co trzeba. Dla mnie na dłuższą metę nieco zbyt oldskulowe, ale jest coś wspaniałego w takim czystym, schludnym dungeonowaniu. Shadowverse: Champion's Battle - 95 zł - tę grę też było trudno sprzedać normalnym ludziom za 200 zł, ale za pół ceny już bardziej warto się zainteresować. Do karcianki uważanej często za najlepszą na świecie (przynajmniej wtedy tak było, zanim wzrosła m.in. Runeterra) dorobiono całkiem sensowną grę RPG single player, wraz z jakąś tam wesołą historyjką dla dzieci. Idealna okazja, by przekonać się, czym jest Shadowverse, bez wkręcania się w cały niekończący się ogromny świat karcianki na komórki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Zakupiłem FE 3 Domy + DLC. Z wykorzystaniem uzbieranych monet wydałem 201zł :D. Jestem zadowolony. Pogra się jakoś jak będzie chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 Nie taka chwila, pierwsze przejście zajęło mi z 70h, potem drugie dobre 40, bo trochę bardziej skipowałem i nie próbowałem wszystkiego rozwijać. Przede mną jeszcze kiedyś z dwa-trzy przejścia (trzy jeśli dokupię DLC). Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2022 https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/promocja-na-gry-jrpg-na-konsole-3ds-w-nintendo-eshop-persona-q-za-20-zl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 4 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2022 Grał ktoś w RPGolf Legends? Jest teraz na promocji, ale nadal 80 zł to za dużo jak na taką niewiadomą. Golf Story jest o wiele tańsze, a które mi się cholernie podobało i jestem ciekaw jak legends ma się do tej świetnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 7 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2022 SUPERBEAT XONiC EX za 28zł - https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-games/SUPERBEAT-XONiC-EX-1310065.html?nsuid=70010000001345 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi