S_600 252 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Deponia Collection jest w jezyku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Powinno byc na eshopie napisane w jakich jezykach jest gra Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 polskiego nie podaja Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Sprzedawane oddzielnie: Pierwsza Deponia jest po polsku. Kolejne z tego co się orientuję już nie. A w eshopie nigdy nie podają czy gra jest po polsku bo Nintendo nas ma w poważaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal Face 1 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Polecam zainteresować się grą Card Shark. Jest to gra o oszustwach i sztuczkach karcianych, z akcją osadzoną w XVIII-wiecznej Francji. Gameplay opiera się na mini-grach, ale jest to znakomicie wykonane i nie przeszkadza. W E-shopie jest demo, a sama premiera gry będzie w czerwcu: Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Godzinę temu, friedrich napisał: Sprzedawane oddzielnie: Pierwsza Deponia jest po polsku. Kolejne z tego co się orientuję już nie. A w eshopie nigdy nie podają czy gra jest po polsku bo Nintendo nas ma w poważaniu. A jest jakaś stronka fanowska co by miała spis gier w ojczystym języku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal Face 1 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Znalazłem takie coś: https://www.mynintendo.pl/community/switch-gry/gry-po-polsku-na-nintendo-switch/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 4 godziny temu, friedrich napisał: Sprzedawane oddzielnie: Pierwsza Deponia jest po polsku. Kolejne z tego co się orientuję już nie. A w eshopie nigdy nie podają czy gra jest po polsku bo Nintendo nas ma w poważaniu. Sprawdziłem parę polskich gier z językiem PL: Earthworms, Darkwood W Eshopie w "Supported Languages" nie pokazuje PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Znam tylko jeden przypadek, gdzie twórcy indyka w dodatkowych uwagach sami dopisali, że jest język polski Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 14 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2022 Btw jara / jarał się ktoś Darkwood? Gram od wczoraj, chodzi po 20 zł obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 maja 2022 Double Dragon & Kunio Kun Retro brawler Bundle za 72zł. Kolejna paczka gierek z dziecinstwa w kolekcji Co fajne to to ze sporo z tego nie wyszło na zachodzie wiec dodatkowa zabawa w sprawdzanie innych gierek z serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 31 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2022 Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack za 57zł - https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-games/Taiko-no-Tatsujin-Rhythmic-Adventure-Pack-1888075.html DW @Ukukuki Pudełkowa edycja tego pakietu nie ma kartridża, tylko kod do eShopa, więc myślę warto w tym przypadku kupić po prostu cyfrówkę, bo cena jest niezła. Tak jak pisałem gdzie indziej, reklamują to jako "RPG", ale jest tam też najzwyklejszy tryb muzyczny, jak w każdym innym Taiko. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Jak ktoś się zastanawia nad kupnem Souldiers to niech lepiej poczeka, 30 fps, lagi, słaba responsywność, koszmarnie długie loadingi. Napalony byłem na ten tytuł od dłuższego czasu ale po wczorajszej partyjce chyba poczekam na jakiegoś pożądnego patha. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2022 Pierwsze Arcade Stadium siadło mi mocno i coś tam sobie pykam co kilka dni. W newsie poniżej leak listy gierek z nadciągającej kolekcji nr 2: Oops, It Looks Like Capcom Arcade 2nd Stadium's Line-Up Has Leaked - Nintendo Life Niestety najbardziej oczekiwanych beat'em upów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Stardew Valley 39 złotych cebul na eshopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 128 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 Celeste za 2 dyszki w promo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 https://www.dekudeals.com/items/towerfall Ktoś grał i może z czystym sumieniem polecić jeżeli wykluczymy co-opa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 14 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2022 To jest jedna z najlepszych gier wszechczasow. No ale musisz miec z kim w to grac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 (edytowane) Widzę, że na promce za 35zl jest Spiritfarer, polecam z całego serca. Patrząc na screeny czy gameplay na pierwszy rzut oka to popierdółka o zarządzaniu, ale gra ma niesamowity klimat, wspaniałą muzykę, jest dużo rzeczy do roboty (mechaniki są uproszczone, ale nie nudzą), można odwiedzić dużo miejsc i spotkać wiele ciekawych postaci. Ja mam na liczniku już 30h, zero nudy i gra ma szansę zostać moim ulubionym indykiem ever. Kiedyś przeczytałem przypadkiem opis tego tytułu i byłem kupiony od razu. I chyba przy żadnej innej grze w ciągu jednej sesji nie byłem zrelaksowany, zryczany i zaśmiany. NO POLECAM TO WCHUJ. Pewnie zagram kiedyś drugi raz, bo jest też w gamepassie z dodatkami. Normalnie mi smutno jak pomyśle, że ta gra się niedługo skończy Edytowane 15 czerwca 2022 przez number_nine 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 146 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 Do promek wpadły 3 świetne bullet helle Cave'a, -20% ale imo warte tych cen https://www.dekudeals.com/items/mushihimesama https://www.dekudeals.com/items/espgaluda-ii https://www.dekudeals.com/items/dodonpachi-resurrection 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 16 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2022 Żółwie Ninja oraz Neon White zbierają kapitalne recenzje. Co za dzień dla fanów gierek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 A dzień później, Omori na Switcha! Kurde, co za weekend. Walić 30 stopnie na dworze, gierki są za dobre. Omori to współczesna gra w ramach klasycznego starego jRPG-a opowiadająca o typowym ludzkim życiu, bohater to dziecko a gra raczej ma nastrój dla artystycznych typków - dlatego oczywiście jest ciągle porównywana do Earthbound i Undertale. No coś w tym jest. Uwielbiam gry które po prostu robią coś bo pasuje do normalnie opowiadanej historii, a nie że klepiesz tak samo jak w każdej grze gatunku bo taki jest gatunek. Gra jest też już na innych konsolach i na Game Passie, jest w sednie podobnie długa jak stare jRPG-i (ze 30 godzin), choć ma dużo więcej pobocznych rzeczy. Neon White to hicior. Po prostu świetnie się gra. Żaden ze mnie fan FPS-ów ani speedrunowania, więc o czymś to świadczy, że to mówię. Jest w tym taki styl i taka bezpośredniość, że klepię te rekordy. I ciągle z jakiegoś powodu czuję, jakbym grał w Paradise Killera jako grę akcji. Niby nic wspólnego, ale jest taka podobna radość z chodzenia sobie dokoła. Zaznaczam, że to jest gra FPP polegająca na szybkim i precyzyjnym celowaniu, więc warto rozważyć opcje sterowania. Dla mnie włączenie celowania ruchowego to podstawa, chociaż pewnie w kwestii bicia rekordów każda opcja będzie dość trudna w porównaniu do celowania myszką. Trzy spośród najlepszych gier roku w jeden dzień. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 25 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2022 Mocny tydzień trwa. AI Somnium Files Nirvana Initiative - świetny marketing, ale nie, to nie jest jakaś ulepszona edycja, tylko druga gra z serii. Przedstawiać już nie trzeba, wiele się nie zmieniło. ElecHead - nareszcie port wielbionej łamigłóweczki z peceta. Czysta jakość. Steve Jackson's Sorcery! - po blisko 10 latach, ogromny sukces Inkle w końcu wita na konsolach. Seria stała się synonimem growej wersji "interaktywnej książeczki" i nadal jest wzorem. Fascynująca konstrukcja dla ludzi lubiących czytać, to jest kurde dobrze napisana gra jakby ktoś się zastanawiał na forum, z dobrymi opiniami o wersji Switchowej. Fall Guys - kurde, trochę to zajęło, ale fenomen społeczny z czasów wczesnej korony w końcu na Switchu. Opinie o działaniu technicznym gry są mało pozytywne. Shadowrun Trilogy - podobno cienko działa na Switchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 LOUD za 29zł (-40%) - https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/LOUD-2229472.html Dobre to, czy poczekać? Gameplay identyczny jak seria Persona Dancing, ale czytam, że utworów mało, raptem 14. Fabuła o karierze muzycznej nastolatków zaś nieszczególnie mnie obchodzi, no ale może jest tam jakieś drugie dno warte uwagi? Gra będzie też na PC i PS4, ale myślę, czy dać sobie pretekst, żeby odkurzyć Switcha. Promocja nie najgorsza, biorąc pod uwagę, że gra wyszła mniej niż miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 16 minut temu, Suavek napisał: LOUD za 29zł (-40%) - https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/LOUD-2229472.html Dobre to, czy poczekać? Gameplay identyczny jak seria Persona Dancing, ale czytam, że utworów mało, raptem 14. Fabuła o karierze muzycznej nastolatków zaś nieszczególnie mnie obchodzi, no ale może jest tam jakieś drugie dno warte uwagi? Gra będzie też na PC i PS4, ale myślę, czy dać sobie pretekst, żeby odkurzyć Switcha. Promocja nie najgorsza, biorąc pod uwagę, że gra wyszła mniej niż miesiąc temu. Zobacz kto tę grę robił i ich portfolio. To chyba jakaś pralnia pieniędzy a nie produkcja gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi