Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to tradycyjnie, reddit, neogaf, poza tym nintendolife i nintendoeverything. starczy ;) poza tym, promocje póki co na eshopie switchowym są rzadko i najczęściej dotycza jednego tytułu na raz, więc szału nie ma, jeśli liczysz na jakąś ultra cebulę 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to wiem, problemem jest to, że nikt systematycznie tego nie wrzuca jako stałego newsa np. cotygodniowego tylko ginie to w nawale całej reszty. No to nawet pojedynczy tytuł spoko. To teraz coś jest w promocji?:)

Opublikowano

Na nintendolife masz stalego co tygodniowego newsa z nowymi grami i promocjami dla regionu EU na wszystkie konsole N. Dlatego tez nie ma sensu wrzucac tego tutaj bo szybciej niz tam nie zobaczysz i tak.

Opublikowano

O właśnie to Kingdom cały czas chodzi mi po głowie chyba blantman polecał albo ktoś inny w temacie steamowych świątecznych prezentów. Może wezmę kiedyś w promocji właśnie na switcha zamiast steama.

Opublikowano

Juz jutro premiera, jedynka byla po czasie do mnie bardzo schematyczna i monotomna, tu widze, ze ostro ja rozbudowali

Bede mial zgryza czy brac w najblizszym czasie to czy thimbleweed park

Opublikowano

mnie wlasnie jedynka zawiodla, naczytalem sie recek wersji na 3ds to jak wleciala vitowa to bylem happy, a im dluzej gralem tym banan z twarzy znikal 

tu widze, ze urozmaicili mocno gameplay wiec jestem ciekaw co wyjdzie bo sama formula rozgrywki mi sie podoba

Opublikowano

no trzeba lubic ten typ rozgrywki po prostu, mnie zawsze ciesyzly i wciagaly takie "kopane" gierki, a tu jeszcze było o tyle fajnie, że miałeś sensowne ulepszenia, fajny rozwój postaci, ciągłe poczucie postępu + dodatkowe małe lokacje bardziej zręcznościowe, gdzie na końcu też dostawałeś jakieś upgrade :) 

Opublikowano

a te thimbleweed park faktycznie tak dobre? lovusiam od zawsze point and click, a to robi jedna z legend ale wiadomo, ze moze cos nie wyszlo, jak z poziomem trudnosci? jak sie sprawdza taki stary hud?

Opublikowano

Poczekam na recki Diga, bo chociaż jedynkę bardzo miło wspominam, to jednak wolałbym wydać 80 zł na grę, której nie przejdę w 2-3 godziny, bo to wydaje się być moooocno drogą imprezą.