Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

pawelgr5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Death squared jest o 20% tańsze, teraz do wyrwania za 7,99€.

Ktoś w to grał, dobre to?

W mojej osobistej ocenie mocne 8. Warunek konieczny: trzeba mieć komu dać drugiego yoja/pada do ręki do wspólnej zabawy. Jeżeli chodzi o czas to jest trochę więcej grania niż w Sinpperclips . Jak lubisz się bawić w coopie to gra sprawdzi się idealnie.

Edytowane przez bulaxyz82
  • Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kolejna Polska gra wskoczy na Switcha z początkiem nowego roku.

Tyłka nie urywa, ale dobrze wiedzieć, że nasze rodzime studia widzą potencjał w Switchu.

Tytuł ma wyjść tylko na hybrydę.

Edytowane przez bulaxyz82
Opublikowano

na Eshopie pojawiła się nowa zakładka, pokazująca gry obecnie w promocji :) Zawsze to coś nowego, choć mogliby już jakoś bardziej rozwinąć tego eShopa, bo nadal jest tak ograniczony, że to dramat. 

Opublikowano

Warto. Gra jest wymagająca. Trzeba dobrze rozpracować każdego przeciwnika by wiedzieć kiedy uderzać a kiedy blokować ciosy. W dodatku ta gra to istna encyklopedia starożytnej Brytanii. Dużo tekstów, zdjęcia, filmy. Wszystkie miejscówki i postacie z gry są autentyczne. Dla mnie mega indyk.

Aczkolwiek przydałby się jakiś easy mode ;) By móc cieszyć się fabułą a nie irytować :)

Gra ma też tryb areny, gdzie kolejno walczymy z falami wrogów.

Opublikowano

Ja tam sie nie nastawiam. Wiem jak wyglądały (i nadal wyglądają) promocje nintendo w EU w ich sklepiku na 3DS i WiiU. Gier jest coraz więcej ale nie wydaje mi się, żeby to już był ten moment kiedy można liczyc na duze promocje chociażby od 3rd party.