Opublikowano 23 października 20177 l Na blaszcze raczej furory nie zrobiła, chwalili to co widać i słychać, ale jak już się brało za granie, to wychodził w najlepszym wypadku przeciętniak z okropnym sterowaniem.
Opublikowano 24 października 20177 l Wiadomo już jakie tytuły będą na tej promocji w eshopie? To od dzisiaj w ogóle ma być?
Opublikowano 24 października 20177 l od dziś, jeszcze nic nie wiadomo, pewnie zwyzcajawoko koło 15-17 pojawi się info :)
Opublikowano 24 października 20177 l ale ten preorder na cyfrowego mariana przeceniony na 150zl dobry deal imo
Opublikowano 24 października 20177 l No świetna promocja xd Axiom Verge (10% off - now £13.49) Thimbleweek Park (15% off - now £12.74) The Bridge (25% off - now £6.74) The Binding of Isaac: Afterbirth+ (10% off - now £32.39) Phantom Trigger (50% off - now £6.74) Severed (20% off - now £10.79) Cave Story+ (10% off - now £24.29) Bulb Boy (30% off - now £5.03) Vaccine (30% off - now £6.29) GoNNER (15% off - now £7.64) Disgaea 5 Complete (16% off - now £41.66) Dark Witch Music Episode: Rudymical (10% off - now £6.29) Snake Pass (50% off - now £7.99) Shovel Knight: Treasure Trove (20% off - now £17.99) Shovel Knight: Specter of Torment (20% off - now £7.19) Also on sale: The Count Lucanor (10% off - now £10.79, sale ends 25/10/2017) Don't Knock Twice (20% off - now £7.99, sale ends 14/11/2017) Astro Bears Party (20% off - now £3.59, sale ends 10/11/2017) Z tego wszystkeigo to chyba tylko Snake Pass najbardziej wart uwagi, jak ktoś nie ma jeszcze
Opublikowano 24 października 20177 l The Count Lucanor bardzo zacna gra, ale na PC mozna wyrwac za 3-4zł wiec troche cena wadzi. No i ma byc pudełko na Switcha w przyszlosci. Polecam gierke.
Opublikowano 24 października 20177 l Jezu ale bida. Ficek, bedziesz musial farme i kopalnie brac za pelna cene jednak xD
Opublikowano 24 października 20177 l ale ten preorder na cyfrowego mariana przeceniony na 150zl dobry deal imo A gdzie jest takie info? W eshopie nigdzie tego nie widzę.
Opublikowano 24 października 20177 l The Binding of Isaac w promocji? To chyba pierwszy raz na konsolach. Ze wszystkiego tylko Snake Pass ma jakąś sensowną promocję, reszta to plucie w twarz. Trzeba trochę zaczekać aż gorączka złota dla indie devów się skończy, bo na razie nie mają za bardzo zachęty do kuszenia ceną.
Opublikowano 24 października 20177 l The Binding of Isaac w promocji? To chyba pierwszy raz na konsolach.Nope - na przykład na Wii U na zeszłorocznej wyprzedaży halołinowej też był. Ze wszystkiego tylko Snake Pass ma jakąś sensowną promocję, reszta to plucie w twarz. Trzeba trochę zaczekać aż gorączka złota dla indie devów się skończy, bo na razie nie mają za bardzo zachęty do kuszenia ceną.No cóż... na bezrybiu i rak ryba. Wyjdzie więcej nowych i/lub większych tytułów, i będą trochę bardziej zmotywowani do obniżenia cen indie kotlecików.
Opublikowano 24 października 20177 l O, szczerze mówiąc nie wiedziałem, że na Wii U ta gra w ogóle była ;). Dziwi mnie to, bo Nicalis ma dość twardą politykę w kwestii promocji, a na platformach Nintendo jednak ceny spadają czasami. Ciekawe, czy samo Ninny na nich to wymusza czy oni tak z własnej woli. Edytowane 24 października 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 25 października 20177 l jak konsola świeża i gierki schodzą to nie liczcie na wielkie promocje
Opublikowano 25 października 20177 l Swoją drogą, chyba nie było info, VVVVVV wskoczy na eShop 17 listopada, 10 eurasków. Szkoda, że nie w boxie :(
Opublikowano 25 października 20177 l Dawno ograne na iOSie. Bardzo spoko gierka. No i poziom trudności jest mocno wyżyłowany. Edytowane 25 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 25 października 20177 l https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/super-mario-odyssey-za-17449-zl-w-merlinie/#comments nie dziękujcie :)
Opublikowano 25 października 20177 l ja już dawno zapreordowałem... będę musiał się z tym pogodzić, iż "przepłaciłem" całe 20 złotych monet ;)
Opublikowano 25 października 20177 l Kupił ktoś Wulverblade? Lubię takie napierdalanki. Edytowane 25 października 20177 l przez mozi
Opublikowano 25 października 20177 l Ja. Wklejam ponownie mój komentarz poniżej: Warto. Gra jest wymagająca. Trzeba dobrze rozpracować każdego przeciwnika by wiedzieć kiedy uderzać a kiedy blokować ciosy. W dodatku ta gra to istna encyklopedia starożytnej Brytanii. Dużo tekstów, zdjęcia, filmy. Wszystkie miejscówki i postacie z gry są autentyczne. Dla mnie mega indyk. Aczkolwiek przydałby się jakiś easy mode ;) By móc cieszyć się fabułą a nie irytować :) Gra ma też tryb areny, gdzie kolejno walczymy z falami wrogów. Dodam jeszcze, że po drodze zbieramy różne bronie, którymi można rzucać w przeciwników. Poziomy są podzielone na dwie części. Między nimi mamy checkpointa a na końcu bossa. Dwa stopnie trudności do wyboru. Na łatwiejszym jest checkpoint i nieskończona liczba kontynuowań. Na trudniejszym brak checkpointów i tylko trzy kontynuowania. Czy zmienia się trudność wrogów między poziomami, nie wiem... Bo mi na łatwym jak na razie, czasem idzie ciężko :D PS. Zbieramy też rozmaite znajdźki, które dodają nam kolejne wpisy do encyklopedii, na temat postaci, miejscówek, budowli itp. Edytowane 25 października 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 27 października 20177 l Jakby ktoś był zainteresowany Moon Hunters, które wczoraj wyszło na eShopie, to po przestawieniu konta na Danię, grę kupimy za... ~6 PLN, zamiast 54