Opublikowano 26 listopada 20177 l Nintendo i wszystko jasne. Jedyna firma, którą kocham za gry i innowacje i nienawidzę za kretyńskie podejście do niektórych podstawowych fundamentów zabawy w grach. Co prawda wydawca jest Trine, ale to czerwoni powinni stać z biczem nad swoimi zespołami i innymi wydawcami, co by standardem mogło być granie z funflem po kablu w ten sam tytuł. Edytowane 26 listopada 20177 l przez bulaxyz82
Opublikowano 26 listopada 20177 l Wygląda super, ale chciałbym tu jeszcze zbierania lootu. Ale i tak sprawdzę demo, a może zakupię.
Opublikowano 28 listopada 20177 l https://www.x-kom.pl/p/395369-gra-na-switch-nintendo-xenoblade-chronicles-2-collectors-edition.html?partnerid=100168027&sm12=OQ==&ts=1504262384&token=2262bab97d38c25a17b73d306fe5fc76 Łapcie kolekcjonerkę Xenoblade Chronicles 2 za 319 zł
Opublikowano 28 listopada 20177 l 14 grudnia yooka laylee wyladuje w eshopie, niestety na razie nie zapowiada sie na wersje w pudelku, tworcy sie chwala, ze sa dumni z jakosci portu
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Czy ktoś posiada kingdom new lands i może dać znać czy twórcy poprawili framerate gry?
Opublikowano 7 grudnia 20177 l @pajgi chyba w to gral Edytowane 7 grudnia 20177 l przez Kinoji pajgi a nie orzeszek
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Przed patchami, jakis czas temu wypuścili łatkę która poprawia mnóstwo rzeczy, podobniez spadki. Oficjalnie, jak jest realnie to nie wiem, ale na reddicie chyba ludzie przestali narzekać i chwalili twórców za łatkę
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej (dosłownie) nie dało się grać w późniejszych etapach. Na razie jestem obrażony na grę, żeby sprawdzać.
Opublikowano 7 grudnia 20177 l 13 minut temu, pajgi napisał: Nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej (dosłownie) nie dało się grać w późniejszych etapach. Na razie jestem obrażony na grę, żeby sprawdzać. A możesz sprawdzić dla mnie?
Opublikowano 7 grudnia 20177 l To by mi zajęło kilka godzin, bo problem pojawiał się na którejś tam wyspie. Ostatnio odpaliłem na jakieś 20 minut i było ok, a wcześniej nawet na początku klatki potrafiły lecieć. Stawiam, że teraz gorzej niż 1k/s nie będzie
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Ciekawe kiedy wrzucą Sky Force: Reloaded. Na razie ogólne info, że w grudniu. Ogram na PS4 i akurat zakupię na Switch. To jest niczym ze Stardew Valley, fajnie mieć na każdą platformę
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Na telefonie fajnie się w to gra w te Sky Force. Ja to bym jeszcze widział This War of Mine to od razu biorę. Edytowane 7 grudnia 20177 l przez Faka
Opublikowano 7 grudnia 20177 l Mutant Mudds Collection, które będzie miało premierę za tydzień, jest aktualnie dostępne w ramach cyfrowego pre-ordera o 1/3 taniej (10 zamiast 15 dolarów).
Opublikowano 10 grudnia 20177 l W eshopie już nine parchments. Ściągnąłem demo i gra się bardzo fajnie. Może zakupię pełną wersję, w online coopie byłoby super.
Opublikowano 10 grudnia 20177 l 53 minuty temu, Kosmos napisał: W eshopie już nine parchments. Ściągnąłem demo i gra się bardzo fajnie. Może zakupię pełną wersję, w online coopie byłoby super. To łykaj i wbijaj na discord. Pogramy w co-opie. W RPA jest za 68 zł Edytowane 10 grudnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Pewnie kupię, ale ukończę mario najpierw. Edytowane 11 grudnia 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Dzisiaj na salony zajechał Pinball FX 3. Jak dla mnie, wreszcie pinball na odpowiednią platformę. Można grać też w pionie, w trybie handheld. Aplikacja jest za free i posiada jeden stół. Dwa dodatkowe można pobrać w dlc też za free. Czy ktoś się orientuje czy jest szansa na jakąś kompletną edycję w pudle ze wszystkimi stołami? Jak to było z poprzednimi częściami? Trzeba było kupować stoły osobno czy pojawiła się jakaś kompletna edycja? Jak na razie jest jeden bundle z kilkoma stołami jak i pojedyncze stoły. Chętnie bym jednak łyknął pudełko. Edytowane 12 grudnia 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 12 grudnia 20177 l 29 minut temu, Emtebe napisał: plikacja jest za free i posiada jeden stół. Dwa dodatkowe można pobrać w dlc też za free. o Cie panie, za free to biere! O ile mnie pamięc nie myli, to chyba żaden bundle Fx2 ze stołami nie wyszedł, ale same stoły często gęsto bywały w promocjach.