ogqozo 6 541 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) Internetowi eksperci: no GTA V i Dark Souls Trylogia by mogło wyjść na Switcha, brak stabilnych 60 klatek byłby żenujący, koniecznie na kartridżu bez ściągania danych, i oczywiście za pół ceny, bo to przecież stara gra. Dziękuję kolegom za brawa. Rzeczywistość: wyjątkowa promocja! Kup zbugowaną komórkową wersję Romancing Saga 2 za jedyne 85 zł! Pośmiałem z tego posta wyżej ale faktycznie, teraz jest kilka gier za ok. 50 zł, które można by określić jako kapitalne gierki, jak Shantae, Rocket League i Steamworld Dig 2 ('najlepszy Metroid od lat" - "Edge"). Tak że tak, można kupić coś za taką kwotę. Taniość rozgaszcza się coraz bardziej w krainie Nintendo. Edytowane 16 grudnia 2017 przez ogqozo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Grał ktoš na PC lub PS4 w UnEpic? Wyglada klimatycznie i wydaje się idealne na handhelda. Mam ochote na dobrego indyka i ten wpadl mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 Nie ma o tym info w sklepiku, ale Enter the Gungeon jest po Polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 podobno Enter the gungeon w ruskim eshopie za 21 zł. Może ktoś sprawdzić, bo nie mam konsolki pod ręką ? I jak z językiem wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 nie musisz miec konsoli, zeby to sprawdzic, takie rzcyz sie przez www ogarnia potwierdzam, na rosyjskim kosztuje 349 RUB co w przybliżeniu daje 21 PLN BIERE Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 @Rayos jak już pograsz, to daj znać jak z frameratem i czy obsługuje lokalnego co-opa na jednym zniczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 @pajgichyba już grał skoro wie, że jest PL więc może on coś wcześniej opowie bo ja najwcześniej dziś późnym wieczorem, a najpewniej to pewni dopiero za dzień, dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 (edytowane) Do kiedy promocja i czy gra pobrana będzie po rusku ? jest po polsku, bo widziałem na yt. Tylko pytam czy ta wersja ściągnięta z eshopu będzie po rusku i czy da się w niej zmienić polski albo chociaż angielski. Edytowane 19 grudnia 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 To nie jest promocja, taka cena. Jak po kupnie zmienisz region na wyjściowy (czyli np. Polska), to nie będzie po rusku. Dopiero zacząłem grać. Loadingi nowych poziomów ciut przydługawe, framrate daje radę (nie wiem jak przy większej rozpierdusze). Da się grać na jednej konsolce we dwie osoby i wystarczą do tego dwa joycony, ALE celowanie odbywa się wtedy za pomocą wychylania joycona w odpowiednim kierunku, czyli dramat. Jeszcze jedno w opcjach jest możliwość zmian ustawień graficznych na : wysokie, średnie, szybkie. Prawie jak na innych współczesnych konsolach -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 21 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2017 Jutro wychodzi Arcade Archives VS. Super Mario Bros - czy ktoś się orientuje jak wygląda tam gra na 2 ? Czy tak jak w serii New czy drugi gracz czeka na swoją kolej gdy pierwszy skusi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 (edytowane) Ten prześwietny indor pojawi się już 13 Lutego 2018 - Switch - PS4 - Xone. Producent zapowiada dwanaście języków w tym Polski, a także wersje fizyczne owej gry. Ciekawe czy wersja na Switcha także doczeka się takich dobroci jak język Polski i gra w pudełku na kartridżu - nie jestem zwolennikiem wersji cyfrowych, kupuje tylko w ostateczności. Tak więc oby tak się stało, gdyż giercowanie w Owlboya na pstryku, odpalonym z karta, odpowiadałoby mi najbardziej. Edytowane 22 grudnia 2017 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 (edytowane) Mam ten cały Łącznik czy też Pstryczek w koszyku na allegro dodany no i cały czas się waham. Mam teraz pytanie a propos eshopu, jak wyglądają ceny tam, pudełka wprawdzie drogie ale można cebulić i odsprzedać z cyfrówką tak nie zrobię, czy są jakiejś promocje gdzie można dorwać indyki w fajnych cenach jak np. na PS Store, po 20-30 zł dobre szpile? Pudełka z grami N jak wiadomo nie tanieją szybko, jak wygląda sprawa z cyfrówkami? Edytowane 22 grudnia 2017 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Też nie są tanie (z wyjątkami), promocje raczej czapek nie urywają, ale można np. kupować w innych regionach często duuużo taniej niż w polskim. Więcej informacji znajdziesz w dziale dla zielonych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Ten klon zeldy 2d podobno całkiem całkiem. Osobiście nie mam na razie ochoty na takie coś, ale na przyszłość będę pamiętał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Który klon Zeldy 2d? Jaka gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 (edytowane) Chyba chodzi o tę grę z komórki Oceanhorn. Edytowane 22 grudnia 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 (edytowane) Nope. Blossom Tales. Edytowane 22 grudnia 2017 przez bulaxyz82 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Oceanhorn jest chyba normalnie w 3D. Ja kupiłem Rocket League - jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 1 godzinę temu, Faka napisał: Który klon Zeldy 2d? Jaka gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 25 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2017 Boże te gwiazdkowe promocje w eShopie... xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Nowe promocje dnia dzisiejszego raczej słabe, ale jedna pozycja warta zainteresowania, @XM. potwierdzi VOLGARR THE VIKING 20 PLN z 40 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 28 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2017 Pasuje - kupiłem juz na ps4 xboxa i pc wystarczająco na mnie developer zarobił, niech zapier.dala i robi nowa grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 44 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Kojarzy ktoś, czy Zelda z amerykańckiego eshopu zatyrybi z expansion passem z polskiego eshopu? Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, pistaczek napisał: Kojarzy ktoś, czy Zelda z amerykańckiego eshopu zatyrybi z expansion passem z polskiego eshopu? Nie zatrybi. Edytowane 29 grudnia 2017 przez roivas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Ale dlaczego nie, skoro po kupnie zmieni region na polski? Jak kupię grę na innym regionie, to chcąc ją ponownie ściągnąć muszę zmieniać region? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi