giger_andrus 3 089 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Może chodzi o niezgodność samej zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Skoro grę ściągasz z europejskiego konta, to dlaczego zawartość ma być inna? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 W temacie Switcha jestem nowy ale obcowanie z Playstation udowadnia, że EU wersje gier nie chodzą z amerykańskimi DLC itd. Może tu jest analogicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Tylko tutaj działa to inaczej, bo na PS nie możesz swobodnie migrować pomiędzy regionami, czyli kupując na koncie z USA, będziesz zawsze ją ściągał z konta z USA. Tutaj po kupnie gry zmieniasz region i tyle. Dlatego mnie dziwi, że niby nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Teraz rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Poza tym że Switch ma najwyżej oceniane gry w 2017r to dodatkowo ma też najgorszą : Vroom in the Night Sky (Switch) – 17/100, Kupił ktoś z forumka?? Fajnie było ? E: z metacritics które nikogo ale jednak AVGN za kilka lat bedzie miał materiał Edytowane 29 grudnia 2017 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Jakby była w pudełku to ktoś by wziął Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) Pany, którego lepiej kupić tego neogeo metal slug? Bo widzę, że są tam jakieś 4 z czego jedna jest Metal Slug, opłaca się w ogóle którąś? Edytowane 30 grudnia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Metal Slugi wszystkie są dobre, dla mnie jednak jedyneczka rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Polecam X najbardziej, to ulepszona dwójka, jedynka i 3 też daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Warto brać SteamWorld Heist teraz czy czekać na promo? Grałem w SteamWorld Dig i Dig 2 (na Switchu). Super gry. A jak jest z Heist? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Bardzo solidna taktyczna dwuwymiarowa gra. Jak lubisz turowki to Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 znalezione na fb "Udało się Zapłaciłem PayPalem Mexico w Eshopie Co prawda doliczyć musiałem jakieś 3 zł przez opłaty przewalutowania ale dało radę, za Stardew Valley zapłaciłem jakieś 32 zł (czyli około 24 zł zaoszczędzone) Czy warto? Trudno mi teraz określić, ponieważ trzeba pobawić się z nowym kontem, a następnie wysyłać pieniądze z głównego konta paypal do konta meksykańskiego. Wymagania: • konto PayPal z podpiętą kartą z której będą pobierane pieniążki ( ja akurat miałem 46 zł na koncie Paypal więc nie przetestowałem przelewu z użyciem karty) • drugie aktywowane mailowo konto PayPal z podpiętą kartą (nie może być ta sama co tamta, nie będzie z niej nic pobierane, niestety Nintendo przy przypisywaniu konta potrzebuje info o karcie) Konto nie musi mieć prawdziwych danych. Problemy i minusy: • Jeżeli masz przypisane konto musisz je napierw odłączyć od konta • Pobierana jest nieznana mi kwota przy przewalutowaniu, prawdopodobnie opłata stała + % od całości. (np. po wysłaniu 160 MNX zabrało 12.9MNX, następnie dosłałem 20MNX i pobrano 5.67MNX ) im więcej wysyłasz tym mniej za to płacisz A więc tak. Tworzysz konto na https://www.paypal.com/mx/webapps/mpp/home i akceptujesz maila. (ja dodałem drugą kartę i też ją zaakceptowałem, nie wiem czy wymagane, ale wolałem wspomnieć). Konto ma moje imię i nazwisko, dane są losowe jak i numer telefonu, musi być 10 znakowy, kod pocztowy bez myślnika. Założyłem, na my.nintenco.com wszedłem by odczepić główne konto paypal (shop menu). Wysłałem sobie z konta głównego na dodatkowe, wpierw 160 MNX ale okazało się ze zabrało 12.9MNX i już nie starczyło, więc dosłałem kolejne 20 MNX (tak jak wyżej). Odpalamy Eshop, zaznaczam że płacę PayPalem, wysłano mi na głównego maila na którym mam konto Nintendo żebym połączył paypal z kontem, wpisałem login i hasło, nie zaznaczałem miejsca pod spodem, przyjęło. Dałem na kup, i … poszło " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Jaka ostra cebula. To już prażona cebula z czosnkiem prawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Szanujmy się Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 I kto to mówi ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 jak dla mnie za dużo roboty i kombinacji, ale wrzuciłem w ramach ciekawostki, że jednak teoretycznie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 volgar spoko? nie za trudny? bo jest w promce ta podrobka nba jam w wersji z wszystkimi patchami tez w promo, spoko? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) NBA Playgrounds straszne gówno. Najgorsza gierka jaką na Switcha kupiłem. Pieniądze w błoto. Edytowane 6 stycznia 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) 30 minut temu, Ficuś napisał: volgar spoko? nie za trudny? bo jest w promce ta podrobka nba jam w wersji z wszystkimi patchami tez w promo, spoko? Volgar spoko ale w pizde trudna, nadal nie mogę przejść drugiej lokacji XD. Grać to grać się chce, aby w końcu to przejść, zawsze jest ten syndrom kolejnej próby przejścia. Edytowane 6 stycznia 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 dzieki ekipa, zatem oba odpuszczam i jak skoncze xeno zabiore sie za dig2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 E tam, dol Volgara po prostu z szacunkiem trzeba podejsc. Wylapac bledy i powtarzac cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 Na dig2 się nie zawiedziesz, miałem mały opór przed kupnem, a teraz 10 godzina już poleciała. Świetna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) Tutaj to nawet Dig2 > Volgarr. Bardzo dobry zakup gierki metroidvani, jedyny minus tej gierki to szybko się kończy i nie ma NG+, a szkoda, bo po skończeniu gry już nie ma co praktycznie wracać jak wszystkie sekrety odkryjesz. Edytowane 6 stycznia 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 6 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2018 5 godzin temu, Ficuś napisał: jak skoncze xeno zabiore sie za dig2 no w końcu xd ależ to jest fantastyczna, mała-wielka gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi