Opublikowano 13 czerwca 20186 l Autor 1 godzinę temu, Faka napisał: Od jutra będą jakieś obniżki gier Nintendo do 50% z okazji E3. Link
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Autor 8 minut temu, Faka napisał: Newsletter od Nintendo, powinna większość dostać. Ok dobra mam. Podziękował. Nie są to tylko indyki. Promocja zaczyna się jutro o 15 naszego czasu i będą między innymi: Switch: - Splatoon 2 - Zelda - Ultra Street Fighter 2 - Fire Emblem Warriors 3DS: - Smash - Mario Tennis Open - FE: Shadows of Valentia - Mario Party top 100 - Super Mario Bros 2 The lost levels (VC) - Zelda 2 Adventure of Link (VC) Dodatkowo też sporo fajnego na Wii U ale ni chce mi się tego nawet pisać bo tej konsoli już prawie nikt nie ma.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Ten hollow knight jest az za dobry, no sztosiwo totalne, jeszcze jak mi ta gierka lezy w handheld mode z sluchawkami....no ogien po prostu
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 50 minut temu, pawelgr5 napisał: Ok dobra mam. Podziękował. Nie są to tylko indyki. Promocja zaczyna się jutro o 15 naszego czasu i będą między innymi: Switch: - Splatoon 2 - Zelda - Ultra Street Fighter 2 - Fire Emblem Warriors 3DS: - Smash - Mario Tennis Open - FE: Shadows of Valentia - Mario Party top 100 - Super Mario Bros 2 The lost levels (VC) - Zelda 2 Adventure of Link (VC) Dodatkowo też sporo fajnego na Wii U ale ni chce mi się tego nawet pisać bo tej konsoli już prawie nikt nie ma. Ciekawe czy przecenią season pass do Zeldy.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l O której jest aktualizowany eshop? Jak ma pojawić się nowe demo Octopath to będzie dostępne już po północy, czy dopiero popołudniu? Edytowane 13 czerwca 20186 l przez bebbop
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Różnie bywa, ale jeśli chodzi o czwartki to często dotyczy to cotygodniowej aktualizacji, która jest o 15
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Nowe demo z możliwością rozegrania pierwszego rozdziału gry i z transferem save'a do pełnej wersji
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 19 godzin temu, _Be_ napisał: Lepsze od Ori? Czy lepsze od Ori? Nie wiem, na pewno inne pod względem klimatu i stylistyki. Ori to bardziej bajka a HK to gierka z mrocznym klimatem i lore na wzór Dark Souls. Masz tu wszystko czego potrzeba od dobrej metroidvanii: ciekawe lokacie, które zachęcają do zwiedzania, elementy platformowe czy bactraking, który nie nuży. Każdy fan tego typu gier i tak zagra w obie. Ale wydaje mi się, że Ori było jednak bardziej nastawione na platformówke. HK juz mniej, za to stoi eksploracją. Takie S&S ale bez rozbudowanego systemu walki.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Są już zniżki na eshopie? Nie mam dostępu do Switcha i nie mam jak sprawdzić Coś ciekawego?
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Są ale nie ma nic ciekawego.Duże tytuły od Nintendo to maks. 30% off.Ogólnie tych gier od Nintendo jest kilka reszta to indyki.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Obniżyli tez cenę Golf Story. Fajnie bo już od jakiegoś czasu o tej gierce myślałem.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Można demko Shining Resonance Refrain obadać, bo pojawiło się w eshopie.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Panowie, polecam na Switcha wypróbować Pinball FX 3. Kurcze jak dobrze się to gra w trybie przenośnym.Szkoda tylko, że nie mogę importowane stołów które mam zakupione na ps4.Mam pytanie, można jakoś systemowo zmniejszyć siłę wibracji?Nie każda gra posiada tą opcję a w niektórych grach wibracje są tak mocne, że moje joycony aż brzeczą [emoji4]
Opublikowano 20 czerwca 20186 l W Japońskim eshopie jest ang demo Captain Toada do pobrania. Demo posiada 3 króciutkie levele
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 2 godziny temu, Malibu napisał: W Japońskim eshopie jest ang demo Captain Toada do pobrania. Demo posiada 3 króciutkie levele Wart dodać, że demo pozwalać przetestować rozgrywkę w dwie osoby na dwóch joy-conach (coś dla tych, którzy posiadają pociechy).
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 24 minuty temu, chrno-x napisał: Wart dodać, że demo pozwalać przetestować rozgrywkę w dwie osoby na dwóch joy-conach (coś dla tych, którzy posiadają pociechy). Ta jedna osoba gra Toadem a druga pointerem. Dla małego dzieciaka ok ale dla reszty....
Opublikowano 20 czerwca 20186 l no to jest tylko ciekawostka a'la drugi gracz w SMG, dla dzieci super sprawa pomagac np. rodzicom w grze
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Football Manager szybko zleciał na 90 zł, jeśli kogoś interesuje. Na 60 zł zleciał wspaniały Owlboy. Tradycyjnie już, o 50% obniżone są Setsuna i Lost Sphear (edycje 30 fps), które za tę cenę może być warto rozważyć. Na 40 zł promocję ma Thumper - pół ceny za fascynującą grę. 40% obniżona jest też gierka pt. Battle Chef Brigade, która zebrała sporo dobrych opinii, 8 w Edge'u itp. - ja osobiście byłem rozczarowany, ale niektórym się spodoba. Za to ostatni tydzień czerwca to całkiem sporo starych gierek dla tych, którym się nudzi na wakacjach i mają coś do nadrobienia: de Blob (fajna gierka z Wii - ale na Switchu za 120 zł! To rzadki przypadek, gdy faktycznie na Switchu jest drożej), a także Lumines, Limbo, Crash, Wolfenstein II, no i prawdziwy hicior czyli ósma część serii Ys. Jakby to powiedział Ficuś: uffff, jeśli nic nie mieliście przed Switchem, to jest w co grać! Edytowane 27 czerwca 20186 l przez ogqozo