Opublikowano 11 lipca 20195 l Na RE1 też jest promocja 33%? Ma ktoś? Ponoć loadingi są dłuższe, jakaś dziwna akcja z drzwiami, ale nie pamiętam, co to było.
Opublikowano 11 lipca 20195 l No korci by znów skończyć re4 a do tego starlink dorzucić. Muszę u ruskich ceny sprawdzić. U ruskich jaka jest forma płatności?
Opublikowano 11 lipca 20195 l Teraz, SpacierShark123 napisał: No korci by znów skończyć re4 a do tego starlink dorzucić. Muszę u ruskich ceny sprawdzić. U ruskich jaka jest forma płatności? Pay pal Parę cukierków Messenger 48 zł Norwegia Puyo Puyo Tetris 70 zł Afryka Mario i króliki 49zl Rosja Valkiria Chronicles 4 68 zł Meksyk !!!
Opublikowano 11 lipca 20195 l Na tej stronie przy starlink jest napis że gra może posiadać inny język zależnie od regionu . Idzie jakoś sprawdzić jaka gra ma jaki język? Trochę smutno by było kupić grę tylko po rosyjsku.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 16 godzin temu, kubson napisał: Ten port re4 to jest z gamecube czy ps2? Z PC.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Da się? Perfect score 30.000 ze wszystkimi misjami zrobiony w Into the Breach pomarańczowym składem (na hardzie 4 wyspy). Da się! Na razie 250h, ciekawe kiedy gra mnie zacznie nudzić, i czy dobiję do 500h? xD
Opublikowano 12 lipca 20195 l W dniu 11.07.2019 o 17:23, zdrowywariat napisał: Na RE1 też jest promocja 33%? Ma ktoś? Ponoć loadingi są dłuższe, jakaś dziwna akcja z drzwiami, ale nie pamiętam, co to było. Właśnie ogrywam i nie uświadczyłem dłużyzn z drzwiami podejrzewam że w nielicznych miejscach może są . Swoją drogą bardzo ładny port pasuje jak ulał pod handhelda , nie sądziłem że rezydencja Spencera w 2019 roku będzie miała jeszcze tyle uroku (a może to Jill )
Opublikowano 12 lipca 20195 l Pytanie do znawców Messenger czy Castlevania collection , co wybrać ? Edytowane 12 lipca 20195 l przez Rezoo7
Opublikowano 12 lipca 20195 l Pytasz czy kupić dobrego indyka czy paczkę romów po zawyżonej cenie, które można odpalić na byle kalkulatorze.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Autor Jeżeli nie grałeś w żadną z tych Castlevani (a przynajmniej w te z ery 16 bit) to pomyśl o tym. Tylko miej na uwadze, że to nie są metroidvanie.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 6 minut temu, pawelgr5 napisał: Jeżeli nie grałeś w żadną z tych Castlevani (a przynajmniej w te z ery 16 bit) to pomyśl o tym. Tylko miej na uwadze, że to nie są metroidvanie. No właśnie nie grałem a z tego co widzę jest to porządne wydanie .
Opublikowano 12 lipca 20195 l Weź sobie na emulatorze ogarnij Castlevanie, bo (pipi)ać Konami. Wspomóż indi, wybierz Messengera.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Chyba tak zrobię ogram super castelvanie i blodlines na emu , dam szansę Messenger owi . Dzięki
Opublikowano 12 lipca 20195 l Nesowe romy pierwszych trzech części w sieci mają hacki poprawiajace multum rzeczy, więcej kolorów, muzyka będąca kombinacją tej z FC i naszego NES, kontrola nad postacią po "oberwaniu" w powietrzu. Warto obadać.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Nie no Messenger bez dwóch zdań. Ogrywam dodatek i dalej gra ocieka zajebistością. To ten indyk z kategori MUSISZ W NIEGO ZAGRAĆ.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Właśnie się zorientowałem, że Baba is You jest przecenione. Z tego co widziałem to zapowiada się mega fajna gra logiczna. Już łyknąłem.
Opublikowano 12 lipca 20195 l 50 minut temu, bulaxyz82 napisał: Nie no Messenger bez dwóch zdań. Ogrywam dodatek i dalej gra ocieka zajebistością. To ten indyk z kategori MUSISZ W NIEGO ZAGRAĆ. Dodatek już wyszedł?!
Opublikowano 12 lipca 20195 l 56 minut temu, estel napisał: Właśnie się zorientowałem, że Baba is You jest przecenione. Z tego co widziałem to zapowiada się mega fajna gra logiczna. Już łyknąłem. Później zaczyna męczyć.
Opublikowano 12 lipca 20195 l Chyba jak każdy puzzler. Nawet Picross 3D męczy jak robisz kilka plansz pod rząd