Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - Switch Ver.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

tak właśnie jest. savy są zapisywane na konsoli i obecnie nie ma ich jak przenieść

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 182,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sven Froost
    Sven Froost

Gram od roku na Xboxie glownie w CoDa, Forze i kilka innych sieciowek a na Switchu od kiedy znowu kupilem nie przeszedlem ani jednej gry. Mam ich duzo ale gram w gry online typu CoD bo po latach gry n

• Micro SD

• To już tak nie działa. Tzn, układ sterujący odcina prąd. Jest to już od dawna dobrze opracowane, patrz na smartfony - nie nagrzewają się jak długo są na ładowarce po pełnym naładowaniu. Natomiast bate

Opublikowano

Co ja czytam...

Cenię N za pomysły, ale widzę, że ich inżynierowie to jacyś technologiczni jaskiniowcy z przebłyskami geniuszu.

Opublikowano

To jest tak naprawdę największa wada tej konsoli. Mam nadzieję, że zrobią opcję eksportu save'ów na SD, może być nawet z łączeniem tego z kontem Ninny i nawet dzwonieniem do nich jak w przypadku 3DS - oby po prostu była JAKAKOLWIEK możliwość.

Opublikowano

Już Ninny przebąkuje o chmurze dla save'ów ze Switcha, więc widać, że jednak stęki użytkowników swoje robią. Pewnie poprawią z jakimś najbliższym patchem, nie ma co spinać pośladów. 

Opublikowano

Może chmura do sejwów była od początku w planie? Ale nie zdążyli wszystkiego zrobić na premierę. Płatny online i nagrody dla Switcha via myNintendo też są w trakcie wdrażania.

PS. Jak kupicie jakaś grę w pudle, czy cyfrze to możecie odebrać za zakup punkty do myNintendo. Wystarczy wejść w opcje na ikonie gry, a dalej w zakładkę z odbiorem punktów.

Opublikowano
  • Autor

znizki na gierki, tapety i inne (pipi)y na wiiu/3dsa. na switcha obecnie za 10 zlotych moenetek (za zelde dostajesz 16) mozesz kupic mini poradnik do zeldy. mam nadzieje ze w przyszlosci rozwina usluge na jakies fizyczne przedmioty jak to byl poza czasow klubu nintendo :cool: 

Opublikowano

Warto brać ten poradnik? Bo info na stronie mówi, że to wyciek z pełnej, książkowej wersji poradnika.

Opublikowano

Grzechem jest grać w BOTW z poradnikiem.

Opublikowano

Jestem ciekaw co on zawiera. Czy jakiś opis przejścia, czy szereg porad a może zestawienia z tabelami najlepszych broni albo fatałaszków.

Opublikowano

PS. Jak kupicie jakaś grę w pudle, czy cyfrze to możecie odebrać za zakup punkty do myNintendo. Wystarczy wejść w opcje na ikonie gry, a dalej w zakładkę z odbiorem punktów.

W wersji cyfrowej też? Ani w Snipperclips, ani w Fast RMX nie mogę odebrać punktów - pojawia się komunikat, że powinienem włożyć game carda :(.

Opublikowano

Z cyfry punkty dodają się automatycznie w momencie kupna gry. Tak miałem z Fast RMX. Po kupnie i zalogowaniu się na myNintendo wpadło kilka złotych szekli. Łącznie z Fast RMX, Zeldy i Bombermana zebrałem 48 złotych szekli.

Digital purchases

You can earn points by getting your Nintendo Switch games digitally. Whether you purchase them directly on Nintendo eShop or redeem a download code, the points are collected automatically every time. This is similar to Wii U and Nintendo 3DS; however, it now works directly with your Nintendo Account instead of having to go through a Nintendo Network ID as well.

https://my.nintendo.com/news/7c3accfc8b1ca59f

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Faktycznie, dzięki :). Wpadło 2x 20 monet.

Opublikowano

Jak odczepic od tych joyconow ten czarne opaski?

Wsadzilem je dobrze plus do plusa itd.

Ale nie moge wysunac, wciskam czarny guzik i odblokowalem to biale na dole ;(

Opublikowano

Trzeba przyłożyć sporo siły do tego. Umiejscowienie przycisku od blokady nie ułatwia sprawy, już ze dwa razy mało sobie paznokcia nie zerwałem.

Opublikowano

Siła x gwałt i wyjdą ;)

Tylko nie za mocno, bo może uszkodzić sprzęt :P

Opublikowano

Czy konsolę można wybudzić, używając Pro Controllera? Nie znalazłem takiej opcji :(. A podchodzenie za każdym razem do docka jest trochę niewygodne, w porównaniu do innych konsol.

Opublikowano

Ja robię to tak i nie mam problemów z demontażem:

1. odciągam tę zawleczkę.

2. naciskam na zaślepkę w dół - tak, w odwrotnym kierunku niż się ją ściąga!- tak jak bym chciał ją jeszcze docisnąć.

3. wciskam przycisk blokady i wysuwam już normalnie zaślepkę.

Taka kombinacja powoduje, że używam do tej operacji 34 razy mniej siły niż ziomki na filmikach. Rozkminienie tego zajęło mi całe 5 minut, ale no nie jest to aż takie oczywiste z tego co widzę w komentarzach.

Dodam jeszcze, że trzeba uważać, żeby przypadkiem przy wysuwaniu nie wcisnąć znowu tej białej zawleczki. Testowałem na koledze i poszło gładko.

Przycisk blokady wciskam razem z +/- (ściskam z dwóch stron) bo tak jest po prostu łatwiej i nie trzeba się gimnastykować, najwyżej otworzycie menusy w zeldzie :)

Opublikowano

No mozna, domek wciskasz :>

:facepalmz: Byłem pewien, że wciskałem wcześniej...

Opublikowano

Mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak założyć dodatkowe konta na Japonię i Stany ?

Opublikowano

Czy ktoś może polecić jakiś dobry pokrowiec i folię na ekran? Bo ten zestaw co był na premierę za ~90 zł to już nigdzie dostępny nie jest. Pokrowiec raczej z tych twardych, a folia nie z tych co to ekran rozpuszczają ;)

Opublikowano

Przestawiłem region na Japonię, ale nadal w eshopie nie widzę dem DQ Heroes ani Puyo Puyo - jakieś rady ?