Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - Switch Ver.

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też mnie zaskoczył dźwięk wentylatora. Splatoon2 wyciska siódme poty z konsolki na TV. na pewno jest głośniej niż z Wii U ;)

Opublikowano

uprzedzam kolejne pytanie - tak jak wyjmiesz go z docka po intensywnej sesji to jest bardzo goracy

Nie tylko gorący ale tez bardzo głośny. Ostatnio po dłuższej sesji online w spaltoonie w trybie dock konsola zaczęła trochę chalasować, wyjąłem ja z docka i momentalnie włączyła się suszarka.
Opublikowano

uprzedzam kolejne pytanie - tak jak wyjmiesz go z docka po intensywnej sesji to jest bardzo goracy

Nie tylko gorący ale tez bardzo głośny. Ostatnio po dłuższej sesji online w spaltoonie w trybie dock konsola zaczęła trochę chalasować, wyjąłem ja z docka i momentalnie włączyła się suszarka.

Bo tak to wygląda - w docku konsolka jest dość mocno wyciszona, po wyciągnięciu z Docka potrzebuje chwili żeby się schłodzić. Dlatego wentylatorek szumi jak po(pipi)any.

Opublikowano

Ktoś na forum podał dobre rozwiązanie problemu z dockiem, przedłużacz usb-c.

Ja taki kabel już posiadam, ale zastanawiam się jeszcze nad

HORI NSW-029U Switch Compact PlayStand.

0df13c55e37bf01990cf242ef1a12a89.jpg

Opublikowano

pro controller dziala z kazda gierka na switcha?

da sie grac w trzech np w mk8d w combo: pro controler plus dwa rozdzielone joycony?

da sie grac we dwoch w combo: pro controler vs zlaczone w pada joycony?

Gość Orzeszek
Opublikowano

jesli uważacie że mario kart rozbija przyjaźnie, to overcooked będzie przyczyną III wojny światowej

Opublikowano

Ale gdzie tam, jakie demo Isaaca. Po prostu pełnej gry nie mogę znaleźć w eShopie w ogóle.

No a dema wyszukałem sobie osobno i znalazłem tylko 5. Trochę mało mi się wydaje, np. widziałem ktoś tutaj rozmawiał o demie Rayman Legends którego znaleźć nie bardzo mogę.

Opublikowano

Ale gdzie tam, jakie demo Isaaca. Po prostu pełnej gry nie mogę znaleźć w eShopie w ogóle.No a dema wyszukałem sobie osobno i znalazłem tylko 5. Trochę mało mi się wydaje, np. widziałem ktoś tutaj rozmawiał o demie Rayman Legends którego znaleźć nie bardzo mogę.

Tu się nie narzeka. (pipi)j

Opublikowano

No witka. Mam i ja. Pytanie dla ludzi z TV 4K u was też Zelda się jakoś tak świeci? Mam w trybie gry, rgb w konsoli na full, a w tv poziom czerni na niski.

Może macie jakieś złote ustawienia pod Szajsy KS?