Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - Switch Ver.

Featured Replies

Opublikowano

Lego City Undercover - Da się grać we dwóch na dwóch joyach?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 181,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sven Froost
    Sven Froost

Gram od roku na Xboxie glownie w CoDa, Forze i kilka innych sieciowek a na Switchu od kiedy znowu kupilem nie przeszedlem ani jednej gry. Mam ich duzo ale gram w gry online typu CoD bo po latach gry n

• Micro SD

• To już tak nie działa. Tzn, układ sterujący odcina prąd. Jest to już od dawna dobrze opracowane, patrz na smartfony - nie nagrzewają się jak długo są na ładowarce po pełnym naładowaniu. Natomiast bate

Opublikowano

Na "pelnych" padach tylko. Czyli albo kazdy ma pro, albo po 2 joy cony.

Opublikowano

Sprawdzę dzisiaj i dam znać :lapka:

Opublikowano

rano jak odłączę i nic nie robię to wieczorem mam jakoś 96%

Opublikowano

kermit - z odpaloną grą? U mnie chyba trochę więcej bierze. 

Opublikowano

na pewno leci szybciej niz np na vicie

Opublikowano

4% przez cały dzień to chyba bez odpalone gry zleci.

Opublikowano

tak, nic nie robie na nim i sam z siebie w uśpieniu zleci 4% około

aha juz doczytalem, tak mam ciagle jakas gre odpalona w tle, maks mi chyba do 93% zlecialo

na vicie bylo lepiej ale w porownaniu do 3dsa to jest rewelacyjnie

Edytowane przez kermit

Opublikowano
  • Autor

mi nic nie spada, bo lezy w docku :lapka: 

ale jak 4-10 procent na dobrze to bdb, mi vita po 2-3 dniach trup totalny ze 100% :frog: 

Opublikowano

To samo miałem pisać. U mnie leży nieraz dłużej i bateria w zasadzie nieruszona.

Opublikowano

Mi tygodniami vita lezy na uspieniu zanim sie rozladuje

Opublikowano

Ile wam leci baterii przez noc jak konsola jest uspiona z gra odpalona? Jesli w ogóle spada? Mi spokojnie z 10%

Przez 6h z odpaloną Zeldą w tle zleciał 1% :shok: . Konsola wyjęta z docka, odpalona Zelda, wczytany save i od razu uśpiona.

Opublikowano

no a w moje 4% przez caly dzien nie wierzyli

Opublikowano

Może uśpiony Switch dalej pobiera dane z netu? Wtedy jeśli sygnał wifi jest słaby, odbiornik może zwiększać moc i to powoduje większe zużycie baterii w tym trybie. Jeśli tak jest, to ciężko porównać dwa Switche pod tym kątem, czynniki zewnętrzne zaczynają mieć znaczenie.

Opublikowano

no a w moje 4% przez caly dzien nie wierzyli

To też lekkie zdziwko :lapka:

Opublikowano

Jak to jest z tą wadą fabryczną/ukrytą jednego z joy-con'u (w ogóle czym się to później objawia)? Duże jest prawdopodobieństwo trafienia na taki felerny egzemplarz? Obie edycje konsol to mają (i red/blue, i ta szara)? Są jakieś re.wi.zje konsol (da się to w ogóle jakoś poznać), w których ten problem nie występuje? Jak potem z naprawą (na gwarancję czy szybciej i prościej samemu pogrzebać)? Sorry, że tak pytam, bo może problem jest już nieaktualny czy coś, ale jestem zielony w tym temacie :P

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

problem dotyczyl tylko pierwszych partii - nie wazne czy szary czy kolorowy model, jesli kupisz konsole z aktualnych dostaw to nie bedziesz tego problemu miec

naprawiali przez wymiane albo wlozenie tej gabki by sygnal sie nie tracil - nie bylo z tym problemu bo to byl ogolnoswiatowy problem (nawet niektorzy sami to naprawiali ale wtedy ryzykujesz utrate gwarancji na joycony)

Opublikowano

A da się jakoś po pudełku poznać czy konsola jest z premiery czy jakaś aktualna dostawa? Bo trochę lipa kupować nowy sprzęt, a potem musieć go od razu na gwarancję wysyłać :/

P.S. Czemu jak się pisze "re.wi.zje" (bez kropek) to forumek automatycznie zamienia to na "kupy" XD 

Opublikowano

Kup bundle ze Splatoonem 2 - masz gwarancję, że usterki nie będzie.

Opublikowano
  • Autor

Raczej się nie da. Jak kupisz za granicą to będziesz miał pewność, że to nowa partia już, bo poza polska wszystko schodzi na pniu ;) Najwyżej będziesz mógl się spytać w sklepie z jakiej dostawy ten switch ktory chcesz kupic i juz.

AD PS - L O R E forumka ;) 

^o to to, albo bundle z Mario Odyssey :) 

Opublikowano

chyba sie nie da, w cywilizacji juz dawno pierwsze egzemplarze wyprzedali, u nas pewnie jeszcze sie znajdzie gdzies sklep tym handlujacy

moze na bundla sie zdecydujesz? byl z splatoonem2, z krolikami, zaraz bedzie z mario oddyssey - wtedy raczej masz 100% pewnosc, ze wkladaja revizje bez wady