Opublikowano 24 września 20177 l Na "pelnych" padach tylko. Czyli albo kazdy ma pro, albo po 2 joy cony.
Opublikowano 25 września 20177 l Ile wam leci baterii przez noc jak konsola jest uspiona z gra odpalona? Jesli w ogóle spada? Mi spokojnie z 10%
Opublikowano 25 września 20177 l tak, nic nie robie na nim i sam z siebie w uśpieniu zleci 4% około aha juz doczytalem, tak mam ciagle jakas gre odpalona w tle, maks mi chyba do 93% zlecialo na vicie bylo lepiej ale w porownaniu do 3dsa to jest rewelacyjnie Edytowane 25 września 20177 l przez kermit
Opublikowano 25 września 20177 l Autor mi nic nie spada, bo lezy w docku ale jak 4-10 procent na dobrze to bdb, mi vita po 2-3 dniach trup totalny ze 100%
Opublikowano 25 września 20177 l To samo miałem pisać. U mnie leży nieraz dłużej i bateria w zasadzie nieruszona.
Opublikowano 26 września 20177 l Ile wam leci baterii przez noc jak konsola jest uspiona z gra odpalona? Jesli w ogóle spada? Mi spokojnie z 10% Przez 6h z odpaloną Zeldą w tle zleciał 1% . Konsola wyjęta z docka, odpalona Zelda, wczytany save i od razu uśpiona.
Opublikowano 26 września 20177 l Może uśpiony Switch dalej pobiera dane z netu? Wtedy jeśli sygnał wifi jest słaby, odbiornik może zwiększać moc i to powoduje większe zużycie baterii w tym trybie. Jeśli tak jest, to ciężko porównać dwa Switche pod tym kątem, czynniki zewnętrzne zaczynają mieć znaczenie.
Opublikowano 26 września 20177 l Jak to jest z tą wadą fabryczną/ukrytą jednego z joy-con'u (w ogóle czym się to później objawia)? Duże jest prawdopodobieństwo trafienia na taki felerny egzemplarz? Obie edycje konsol to mają (i red/blue, i ta szara)? Są jakieś re.wi.zje konsol (da się to w ogóle jakoś poznać), w których ten problem nie występuje? Jak potem z naprawą (na gwarancję czy szybciej i prościej samemu pogrzebać)? Sorry, że tak pytam, bo może problem jest już nieaktualny czy coś, ale jestem zielony w tym temacie :P Edytowane 26 września 20177 l przez MBeniek
Opublikowano 26 września 20177 l problem dotyczyl tylko pierwszych partii - nie wazne czy szary czy kolorowy model, jesli kupisz konsole z aktualnych dostaw to nie bedziesz tego problemu miec naprawiali przez wymiane albo wlozenie tej gabki by sygnal sie nie tracil - nie bylo z tym problemu bo to byl ogolnoswiatowy problem (nawet niektorzy sami to naprawiali ale wtedy ryzykujesz utrate gwarancji na joycony)
Opublikowano 26 września 20177 l A da się jakoś po pudełku poznać czy konsola jest z premiery czy jakaś aktualna dostawa? Bo trochę lipa kupować nowy sprzęt, a potem musieć go od razu na gwarancję wysyłać :/ P.S. Czemu jak się pisze "re.wi.zje" (bez kropek) to forumek automatycznie zamienia to na "kupy" XD
Opublikowano 26 września 20177 l Autor Raczej się nie da. Jak kupisz za granicą to będziesz miał pewność, że to nowa partia już, bo poza polska wszystko schodzi na pniu ;) Najwyżej będziesz mógl się spytać w sklepie z jakiej dostawy ten switch ktory chcesz kupic i juz. AD PS - L O R E forumka ;) ^o to to, albo bundle z Mario Odyssey :)
Opublikowano 26 września 20177 l chyba sie nie da, w cywilizacji juz dawno pierwsze egzemplarze wyprzedali, u nas pewnie jeszcze sie znajdzie gdzies sklep tym handlujacy moze na bundla sie zdecydujesz? byl z splatoonem2, z krolikami, zaraz bedzie z mario oddyssey - wtedy raczej masz 100% pewnosc, ze wkladaja revizje bez wady