Opublikowano 16 lutego 20187 l Panowie, Kupiłem konsole na której są kupione te DLC do Zeldy. Mogę założyć nowy profil i będę miał te DLC - jak to jest ? Czy usunięcie konta z konsoli na którym było kupione spowoduje że DLC zniknie? Edytowane 16 lutego 20187 l przez Madaxaa
Opublikowano 17 lutego 20187 l Czy jak kupię sobie kartę to bezproblemowo będę mógł wywalić mariosa np. Ponownie go ściągnąć ze sklepu i zacząć zabawę w miejscu w którym skończyłem?
Opublikowano 17 lutego 20187 l W dniu 16.02.2018 o 10:05, Madaxaa napisał: Panowie, Kupiłem konsole na której są kupione te DLC do Zeldy. Mogę założyć nowy profil i będę miał te DLC - jak to jest ? Czy usunięcie konta z konsoli na którym było kupione spowoduje że DLC zniknie? Stawiam na to, że zniknie.
Opublikowano 17 lutego 20187 l W dniu 16.02.2018 o 10:05, Madaxaa napisał: Panowie, Kupiłem konsole na której są kupione te DLC do Zeldy. Mogę założyć nowy profil i będę miał te DLC - jak to jest ? Czy usunięcie konta z konsoli na którym było kupione spowoduje że DLC zniknie? Miałem podobna sytuacje. Ogólnie doradzam pozostawienie tego konta i ogrywanie zeldy i dlc na swoim koncie. Sam nie sprawdzałem co się dzieje po skasowaniu.
Opublikowano 18 lutego 20187 l Mam Zelde kupiona cyfrowo pobrana na konsole, teraz dałem na niej archive bo brakło mi miejsca na XC2. Jak kupie kartę SD i pobiorę na nią Zelde to save będzie działał? Czy musi być na pamięci konsoli.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Kupiłem sobie 3DSa, bo chciałem nadrobić Zeldę i Luigiego oraz wrócić do Donkeygo :). Nie wiem, czy to dobre miejsce na pytanie, ale jak zsynchronizować konto ze Switcha i 3DSa razem, bo chcę gierki zakupić z eshopa, a wiem, że na Switchowym mam trochę kasy. update: nie potrzebuję już :). Edytowane 26 lutego 20187 l przez zdrowywariat
Opublikowano 4 marca 20187 l Mam nietypowe pytanie do posiadaczy Dooma w wersji pudełkowej (przymierzam się do zakupu), a mianowicie czy da się nie pobierać patcha 8gb do multi ?
Opublikowano 4 marca 20187 l 1 godzinę temu, Cottage napisał: Mam nietypowe pytanie do posiadaczy Dooma w wersji pudełkowej (przymierzam się do zakupu), a mianowicie czy da się nie pobierać patcha 8gb do multi ? Do puki będziesz grał w trybie samolotowym czyli bez neta to tak.
Opublikowano 15 marca 20187 l Kupię gdzieś u nas przewód usb tak żeby nie wkładać switcha do docka? Usbc female - usbc male. Szukałem po sklepach i Allegro, nie ma nic.
Opublikowano 15 marca 20187 l Cytat Kupię gdzieś u nas przewód usb tak żeby nie wkładać switcha do docka? Usbc female - usbc male. Szukałem po sklepach i Allegro, nie ma nic. Wyjmij przewód z docka.
Opublikowano 15 marca 20187 l Godzinę temu, Strife napisał: Wyjmij przewód z docka. Rozwiń. Ja tam nie widzę żadnego przewodu.
Opublikowano 15 marca 20187 l Cytat Rozwiń. Ja tam nie widzę żadnego przewodu. Dobra walnęło mi się z kablem od pro controlera, ja ładuje często w ten sposób. Od docka też jest kabel usb hdmi w ten sposób też można ładowac od kompa np.
Opublikowano 15 marca 20187 l 4 godziny temu, pistaczek napisał: Kupię gdzieś u nas przewód usb tak żeby nie wkładać switcha do docka? Usbc female - usbc male. Szukałem po sklepach i Allegro, nie ma nic. U nas ciężko, Amazon de ma. Może będę sprzedawał za jakiś czas.
Opublikowano 22 marca 20187 l W temacie jestem kompletnie zielony ale czy da radę przy włączaniu Switcha zrobić tak żeby jednocześnie uruchamiał się telewizor (Sony A1)?
Opublikowano 22 marca 20187 l Autor Ta opcja chyba nawet jest domyślnie włączona Ba, nawet jak zaczniesz grać w trybie handheld i włączoną konsolę włożysz do docka, to TV Ci się powinien automatycznie właczyć i przestawić na kanał Switcha
Opublikowano 22 marca 20187 l Nie do końca. Na poprzednim tv włączenie Switcha do docka uruchamiało to, ale na B7 muszę włączać obraz z pilota. A1 to tez Oled, więc może z oledami Switch tak nie działa ?
Opublikowano 22 marca 20187 l Nie ma tu znaczenia matryca ale właśnie sterowanie które nazywa się różnie handlowo (Viera Link np w Panasie) a ogólnie nazywa się CEC - https://en.wikipedia.org/wiki/Consumer_Electronics_Control Może być jak Ficek pisze - że musisz to włączyć. Jak nie działa, wpisz nazwę TV i CEC albo HDMI CEC w google, coś ci wyskoczy. Czasami CEC jest tylko na wybranych portach HDMI - też warto pamiętać.
Opublikowano 23 marca 20187 l Są tu jacyś użytkownicy pro controllera którzy użytkują go również na playstation4? Jak to ogólnie działa?
Opublikowano 23 marca 20187 l gdzieś rzuciło mi się że są jakieś urządzenia które pozwalają na podłączenie tego pada pod PS4
Opublikowano 31 marca 20187 l Co zrobić żeby pstryczek złapał wifi, napisane jest że sieć nie jest obsługiwana( wszystko inne chodzi komp tel, vita), a nie chce czegoś namieszać, bo nie moje .