Pierre Deck 592 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, Suavek napisał: Jeśli mówimy o graniu przenośnie, to moim zdaniem nie idzie. Rozważ Hori Split Pad Pro, albo jakąś jego alternatywę. Ewentualnie ktoś inny może poleci jakiś grip. Generalnie 'goły' switch jest okrutnie niewygodny. Mnie łapy bolały po 15 minutach. Hori to biedackie rozwiazanie za spora kase. Jak isc w niestandardowe Joycony to Nyxi lub Binboki z efektem Halla. Wykonanie swietne, maja zyroskop, wibracje i wlasny akumulator, by grac na nich jak na padzie. hori tego nie oferuje, a kosztuje podobnie Edytowane 23 listopada 2023 przez Pierre Deck 2 Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 I teraz mi to piszesz jak kupiłem hori? Gdzie byłeś jak Cię potrzebowałem? Cytuj
Pierre Deck 592 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 9 minut temu, michu86- napisał: I teraz mi to piszesz jak kupiłem hori? Gdzie byłeś jak Cię potrzebowałem? caly czas tu jestem. Recke tez napisalem o nich ze 2 tyg temu Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Dzięki pany. Będę grał pewnie stacjonarnie i przenośnie więc zobaczę jak na domyślnych akcesoriach i z czasem dokupię pada i jakieś joycony dla wygody. 1 godzinę temu, messer88 napisał: Tylko OLED. u mnie było podobnie, teraz kup sobie na switcha Super Mario Odyssey i poczujesz się jak guwniak. Z potrzebnych akcesoriów to IMO etui trzeba mieć. No chce zacząć od odyssey i 3D world na dzień dobry. Ale gierek, w które chce ogólnie ograć to mam mnóstwo. 46 minut temu, snejk04 napisał: Gram przenośnie na "gołej" konsoli i dla mnie jest ok (za to np lite bez gripa to był dramat). Kup konsolę, pograj, split pada zawsze możesz dokupić. Oczywiście OLEDa, tutaj sprawa jest jasna Jak będziesz kupował gry w cyfrze, to może się przydać karta SD, bo systemowe 32gb szybko się kończy Jak sprawdzałem oledy to na stronie było napisane 64gb, ale ewentualnie później jakąś kartę kupię Cytuj
snejk04 416 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Ta, OLED ma 64, wcześniej miałem lite, tam było 32 i z rozpędu tak napisałem Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 (edytowane) Godzinę temu, Pierre Deck napisał: Hori to biedackie rozwiazanie za spora kase. Jak isc w niestandardowe Joycony to Nyxi lub Binboki z efektem Halla. Wykonanie swietne, maja zyroskop, wibracje i wlasny akumulator, by grac na nich jak na padzie. hori tego nie oferuje, a kosztuje podobnie Szkoda tylko, że wygląda obleśnie :v widziałem też opinie, że po kilku miesiącach przyciski zaczynają szwankować. Ktoś testował już tego Nitro Decka? Edytowane 23 listopada 2023 przez number_nine Cytuj
ThePatrickyo 66 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Godzinę temu, number_nine napisał: Ktoś testował już tego Nitro Decka? Czekam na swoje zamówienie, aż będzie do odbioru. Niby 24.11 premiera, ale na statusie zamówienia jakoś mi nie wygląda na to, żebym jutro go miał Cytuj
BRY@N 1 475 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Godzinę temu, number_nine napisał: Ktoś testował już tego Nitro Decka? Nie wiem na ile to wiarygodne ale można poczytać https://www.reddit.com/r/NitroDeck/comments/16xl9vk/my_nitro_deck_isnt_working_with_my_oled_switch/ Cytuj
ThePatrickyo 66 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Kurde, to nie brzmi dobrze, też mam OLEDa...poczytam jeszcze na ten temat i zastanowię się nad moim zamówieniem. Obejrzałem kilka recenzji na YT, ale żadna nie wspominała o jakichkolwiek problemach, stąd byłem przekonany, że będzie dobrze Cytuj
Pierre Deck 592 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 7 godzin temu, number_nine napisał: Szkoda tylko, że wygląda obleśnie :v widziałem też opinie, że po kilku miesiącach przyciski zaczynają szwankować. Ktoś testował już tego Nitro Decka? 2 lata uzywalem poprzednia wersje i zero problemow bylo z Binbokami Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 16 godzin temu, BRY@N napisał: Nie wiem na ile to wiarygodne ale można poczytać https://www.reddit.com/r/NitroDeck/comments/16xl9vk/my_nitro_deck_isnt_working_with_my_oled_switch/ reddit często lubi kręcić gównoburze z niczego, ale tu jednak sporo ludzi pisze o tym samym, więc może faktycznie jakaś lipa z tym deckiem. Szkoda, bo to chyba pierwszy grip, na który się fest napaliłem Cytuj
ThePatrickyo 66 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 No powiem Wam, że trochę posiedziałem dzisiaj, poczytałem i generalnie moja ekscytacja Nitro Deckiem spadła do zera. Zwłaszcza OLEDy borykają się z problemami, jest ryzyko porysowania tylnej obudowy od wkładania/wyciągania konsoli...rozważam czy dzisiaj nie anulować swojego zamówienia Szkoda, bo ta edycja limitowana w kolorze fioletowym jest piękna, ale po co mi taki bezużyteczny kawałek plastiku za lekko ponad 400zł Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 W dniu 23.11.2023 o 12:53, Pierre Deck napisał: caly czas tu jestem. Recke tez napisalem o nich ze 2 tyg temu No tam akurat nie zajrzałem, gdybym przeczytał na pewno bym poszukał recenzji i jakiś testów tego o czym piszesz. Ale też nie jest tak, że nie jestem zadowolony z hori split pad pro - jest jak najbardziej dobrze, solidnie i wygodnie. Przyciski są przede wszystkim większe a na tym mi zależało. Polecić mogę zdecydowanie. Cytuj
Nestorzyna 0 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Witam, Czy ktoś się orientuje czy ta karta microSD będzie dobra do włożenia/używania w Nintendo Switch Oled? Zapytałem się sklepu x-kom, to odpisali że powinna być dobra. Ale wolałbym się upewnić: SanDisk 1TB microSDXC Extreme PRO 200MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3 Link do sklepu: https://www.x-kom.pl/p/1058606-karta-pamieci-microsd-sandisk-1tb-microsdxc-extreme-pro-200mb-s-a2-c10-v30-uhs-i-u3.html Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Praktycznie wszystkie karty działają ze Switchem. Natomiast nie ma specjalnie potrzeby kupować jakiejś dodatkowo szybkiej, to jest jasno udowodnione że nic w grze nie będzie ci działać szybciej od tego. Ponadto 1 TB też nie określiłbym jako konieczny rozmiar, choć oczywiście jakaś wygoda jest, jeśli chcesz nigdy niczego nie wywalać i móc włączyć wszystko zawsze. Warto tylko pamiętać, że to nie pecet ale jedyna przenośna konsola, gry na Switcha są optymalizowane pod Switcha i są dość małe, i 1TB może naprawdę wystarczyć na wszystko co w życiu kupisz naraz. Ja kupiłem na Switcha cyfrowo wiele setek gier i mam wrażenie, że chyba wszystkie by się zmieściły na 1 TB. Obecnie mam na Switchu ponad 50 gier i wliczając miejsce dostępne na samej konsoli wymaga to jakiegoś 150 GB. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Prośba o pomoc. Rozważam zakupienie jakiejś gry na Śwista na gwiazdkowy prezent dla mojej 11-to letniej chrześnicy. Co byście zaproponowali? Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Czezare napisał: Prośba o pomoc. Rozważam zakupienie jakiejś gry na Śwista na gwiazdkowy prezent dla mojej 11-to letniej chrześnicy. Co byście zaproponowali? Mario Wonder:) Edytowane 9 grudnia 2023 przez michu86- 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 14 godzin temu, michu86- napisał: Mario Wonder:) No i to chyba wezmę. Dzięki e-kolego. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Kupiłem turkusowego lita z animal crosing który był wgrany w konsoli.Przez swoje upośledzenie przywróciłem konsole do ustawień fabrycznych.Jest szansa na pobranie jeszcze raz gry? Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 00:35, czesio83 napisał: Kupiłem turkusowego lita z animal crosing który był wgrany w konsoli.Przez swoje upośledzenie przywróciłem konsole do ustawień fabrycznych.Jest szansa na pobranie jeszcze raz gry? Nie ma gry w e-Shopie do redownloadu? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 nie.wszystko inne zakupione ma taką opcje animal woła o kase. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 20 godzin temu, czesio83 napisał: nie.wszystko inne zakupione ma taką opcje animal woła o kase. A ta ostatnia opcja w System - Formatting Options- Initialize Console? Może po resecie ustawień przywróci konsolę do stanu zakupu? Sprawdź też w eShopie wchodząc w swój profil czy na samym dole nie ma opcji Products Bundled with Console. Jak nie to gierka raczej przepadła. W sumie lipa człowiek myśli, że kod z grą to może być najgorsze co może być a jednak jest jeszcze coś gorszego. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 nie mam tam takiej opcji.pytałem typa w mm czy gra jest w formie kodu bo chciałem go pogonić się zdziwiłem że gra jest w pamieci konsoli. Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opisz swoją sytuację i wyślij maila tutaj: customer-support@nintendo.co.uk Daj znać co z tego wyszło :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi