hsl 0 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia witam, mam maly, a moze i duzy problem, mianowicie kupilem uzywanego switcha, wszystko ok, tylko ze lezal blisko m-c i nie mialem czasu sie mu przyjrzec, teraz gdy kupilem troche gier postanowilem pograc i jest lipa, poniewaz na konsoli jest parental control i nic bez pinu nie moge zrobic. chcialem przywrocic ustawienia fabryczne, ale tez pin... kontrola rodzica jest ustawiona na 1h dziennie. co mozna w tym przypadku zrobic, z poprzednim wlascicielem nie mam mozliwosci zadnego kontaktu Cytuj
jimmy 1 478 Opublikowano poniedziałek o 12:10 Opublikowano poniedziałek o 12:10 Sprytne te dzisiejsze dzieciaki Cytuj
hsl 0 Opublikowano poniedziałek o 14:40 Opublikowano poniedziałek o 14:40 dobra, uporalem sie z tym, poszperalem troche i znalazlem dane do mojego dawnego konta, wywolalem master key czy jakos tak poprzez nr seryjny konsoli, wszystko hula, switch odblokowany i mozna bylo formatowac Cytuj
Symeon_88 31 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Czy switcha lite trzeba ładować tylko oryginalną ładowarką czy można zwykłą od telefonu 5V 3A? Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Symeon_88 napisał(a): Czy switcha lite trzeba ładować tylko oryginalną ładowarką czy można zwykłą od telefonu 5V 3A? Swojego lita ładuje tylko ładowarka do telefonu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi