Kinoji 763 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 pad do ps4 tyle trzyma, nie wiem o co to narzekanie xd Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Ile trzyma bateria w moim switchu ? przy prawie minimalnym podświetleniu ( nie za ciemno i nie za bardzo jasno ) w Zeldzie i Lego" Tajny Agent tak 2-3 godzinny bo dokładnie oczywiście nie sprawdzałem ale będzie gdzieś tak czasowo jak wyżej napsiałem. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 A bo mam bol dupy, ze tylko 3h trzyma. Wszystko ok z twoim Switchem. Cytuj
Di 839 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jak kiedyś grałem w Blaster Master Zero w samolocie i trybie samolotowym, to policzyłem, że bateria mogłaby wytrzymać na 5-6h. Cytuj
Lind01 0 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 W Zeldzie powinno ponad 3 godzin ci chodzić sprawdź jeszcze czy jak dobijesz do 0% baterii czy nie będziesz mógł grać dalej. Bo pomimo pacha który miał naprawić wskaźnik % baterii zdarzą się że można grac dalej. Ja wczoraj na 1% grałem 40 min w steamworld dig 2. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Trzeba pamiętać, że te tytuły nie stresują CPU i GPU a to jest mobilny chipset z zaawansowanym zarządzaniem energii. Master Blaster Zero będzie działać sporo dłużej niż Zelda czy Kórliki. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Oczywiście wyłączenie wifi, też przedłuża żywotność baterii. Cytuj
pattro 225 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 A tak z ciekawości :D Jak czyścicie docka w środku z kurzu? :D Bo trochę się tego zbiera tam a nie uśmiecha mi się odpinać kable aby go wyczyścić :D Śmieszne pytanie ale takie życiowe ;) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 października 2017 Autor Opublikowano 11 października 2017 nie czyszcze. przecieram tylko na zewnatrz Cytuj
Lind01 0 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Sprężone powietrze do środka i po sprawię tylko po przeciwnej stronie trzymaj wilgotną szmatkę żeby złapać cały syf z środka. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Ja lubie dmuchnąć czasem w środku a tak to robie jak Rayos czyli przecieram z kurzu na zewnątrz. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) Jak poznać że konkretna konsola nie jest z "lauchowego" rzutu? Wogóle to N poprawiło te wszystkie fakapy o których mówilo się tuż po premierze? edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :( Edytowane 12 października 2017 przez Ryo-San Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :( Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami. Cytuj
MaciejPŃ 18 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :( Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami. Nie wiem o jakich problemach mówisz - ale mam taką wersję i lewy joycon ma tak głośną wibrację, że serio rozważam odsyłanie na gwarancję Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Własnie się trochę wgłebiłem w temat i podobno to jak zwykle w tego typu sprawach bywa zwyła (pipi) burza. Podobno w starszych wersjach konsoli lewy joy con potrafi na chwilę stracić sygnał. Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku na pierdyliard to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Nie. Wystarczyło być blisko i go zasłonić ręką. Antena była źle izolowana. Natomiast można poprawić samemu za 5 zł. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku pierdyliard Nie. Na samym forumku z kilkunastu osob, ktore regularnie pisza w tematach Switchowych, dobrych 5-6 mialo ten problem. Odsetek byl spory. to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli Nie xD mam konsolke max 2m od miejsca, gdzie siedze i gubilo nawet kiedy niczym sie go nie zaslanialo. Nie tylko ja tak mialem. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów. Czemu sam sobie tego nie naprawisz? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 października 2017 Opublikowano 13 października 2017 Nie chce mi się chodzić za tą gąbką, poza tym musiałbym też załatwić śrubokręt z taką końcówką. Mi to w sumie nie przeszkadza, byłem zapytać z ciekawości, myślałem że sklep się tym zajmuje i wyśle samego joycona gdzie trzeba. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Nemokof Cie zabije xd Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 co znowu ;/ Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Koleś non stop spammuje tym kablem we wszystkich tematach na forumku i niektórzy dalej nie ogarniają :D A tak na serio, podbij do niego, na pewno Ci pomoże. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał? Strona 301 w Nintendo switch - temat główny -- sam ostatnio szukałem, to wiem ;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi