Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - Switch Ver.

Rayos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile trzyma bateria w moim switchu ? przy prawie minimalnym podświetleniu ( nie za ciemno i nie za bardzo jasno ) w Zeldzie i Lego" Tajny Agent tak 2-3 godzinny bo dokładnie oczywiście nie sprawdzałem ale będzie gdzieś tak czasowo jak wyżej napsiałem.

Opublikowano

W Zeldzie powinno ponad 3 godzin ci chodzić sprawdź jeszcze czy jak dobijesz do 0% baterii czy nie będziesz mógł grać dalej. Bo pomimo pacha który miał naprawić wskaźnik % baterii zdarzą się że można grac dalej. Ja wczoraj na 1% grałem 40 min w steamworld dig 2. 

Opublikowano

A tak z ciekawości :D

Jak czyścicie docka w środku z kurzu? :D Bo trochę się tego zbiera tam a nie uśmiecha mi się odpinać kable aby go wyczyścić :D Śmieszne pytanie ale takie życiowe ;)

Opublikowano (edytowane)

Jak poznać że konkretna konsola nie jest z "lauchowego" rzutu? Wogóle to N poprawiło te wszystkie fakapy o których mówilo się tuż po premierze?

edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :(

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :(

Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami.

Nie wiem o jakich problemach mówisz - ale mam taką wersję i lewy joycon ma tak głośną wibrację, że serio rozważam odsyłanie na gwarancję

Opublikowano

Własnie się trochę wgłebiłem w temat i podobno to jak zwykle w tego typu sprawach bywa zwyła (pipi) burza. Podobno w starszych wersjach konsoli lewy joy con potrafi na chwilę stracić sygnał. Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku na pierdyliard to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli.

Opublikowano

Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku pierdyliard

Nie. Na samym forumku z kilkunastu osob, ktore regularnie pisza w tematach Switchowych, dobrych 5-6 mialo ten problem. Odsetek byl spory.

to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli

Nie xD mam konsolke max 2m od miejsca, gdzie siedze i gubilo nawet kiedy niczym sie go nie zaslanialo. Nie tylko ja tak mialem.

Opublikowano

Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów.

Opublikowano

Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów.

Czemu sam sobie tego nie naprawisz?

Opublikowano

Nie chce mi się chodzić za tą gąbką, poza tym musiałbym też załatwić śrubokręt z taką końcówką. Mi to w sumie nie przeszkadza, byłem zapytać z ciekawości, myślałem że sklep się tym zajmuje i wyśle samego joycona gdzie trzeba.

Opublikowano

Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał?

Opublikowano

Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał?

Strona 301 w Nintendo switch - temat główny -- sam ostatnio szukałem, to wiem ;)

• Plusik 1