raven_raven 12 013 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 BYŁO PISANE JUŻ TYSIĄC RAZY NASTĘPNYM RAZEM POLECAM UŻYĆ OPCJI SZUKAJ dziękuję koledzy Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Oo, widzę że ktoś mnie wzywa. A poważnie - wystarczy przedłużacz usb-c tylko dobrej jakości. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 (edytowane) 1. Czy Switch normalnie obsluguje sluchaweczki? 2. Da rade podlaczyc sluchaweczki bluetooth? 3. Czy controller pro jest mi potrzebny jak planuje grac 75% czasu w handheld mode? 4. Warto dopłacać do bundle z SMO zeby szpanowac na dzielni przed laseczkami ze mam czerwony joycony z wąsatym? 5. Która folia na switcha i czy wystarczy zeby ochronic konsolke przed rysowaniem z powodu dockowania? 6. Czy DLC maja region locka? Najlepsze odpowiedzi nagrodze plusem Edytowane 17 października 2017 przez Velius Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 1. Czy Switch normalnie obsluguje sluchaweczki? 2. Da rade podlaczyc sluchaweczki bluetooth? 3. Czy controller pro jest mi potrzebny jak planuje grac 75% czasu w handheld mode? 4. Warto dopłacać do bundle z SMO zeby szpanowac na dzielni przed laseczkami ze mam czerwony joycony z wąsatym? 5. Która folia na switcha i czy wystarczy zeby ochronic konsolke przed rysowaniem z powodu dockowania? 6. Czy DLC maja region locka? Najlepsze odpowiedzi nagrodze plusem 1. tak 2. tak 3. nie, ale kto bogatemu zabroni, pad jest super i zawsze się przyda 4. nie 5. osobiście nie używam, ale gracze polecają produkt Hori 6. nie mają kupuj, ileż można czekać Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 października 2017 Autor Opublikowano 17 października 2017 1. Czy Switch normalnie obsluguje sluchaweczki? 2. Da rade podlaczyc sluchaweczki bluetooth? 3. Czy controller pro jest mi potrzebny jak planuje grac 75% czasu w handheld mode? 4. Warto dopłacać do bundle z SMO zeby szpanowac na dzielni przed laseczkami ze mam czerwony joycony z wąsatym? 5. Która folia na switcha i czy wystarczy zeby ochronic konsolke przed rysowaniem z powodu dockowania? 6. Czy DLC maja region locka? Najlepsze odpowiedzi nagrodze plusem 1. oczywiście, centralna jednostka ma wyjście na jacka. niestety, pro controller/joy-cony już nie. 2. Nie bezpośrednio, Switch nie ma bluetootha, ale jak się uprzesz, to możesz odpalic, np. wpinając w jacka moduł bluetootha. 3. Nie jest Ci potrzebny, joy-cony Ci wystarczą na spokojnie, ale możesz kupić zawsze w razie potrzeby, pro controller wart jest każdej złotówki, świetny pad 4. Cyfrowy mario bier neonowe 5. używam tej dołączonej do oficjalnego etui switchowego i nie narzekam. 6. Nie, oczywiście, że nie mają, konsola nie ma region locka przecie, to dlaczego DLC miałyby mieć? :) Weź kup w końcu tego Switcha, bo miotasz się jak kocica w rui :/ 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Vita niby region free, a DLC ma locka, to samo PS3, to wole sie upewnic. No i dobrze wiedziec ze z bluetooth trzeba kombinowac, ragus mnie zmylil troche, nie ladnie No i fajnie ze nie musze miec folii, wale to. Niedlugo kupie konsole, zbieram hajs. A z SMO planowalem sprzedac kod i zamienic na pudelko, jeszcze pomysle, ktora wersja. Mialem brac uzywke, ale jednak chce ZWIEKSZYC SLUPKI SPRZEDAZY Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Do komfortowego słuchania wystarczy Ci takie cudo Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 To jest jakiś dramat. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Nie wiem czy Nemo śmieszkuje czy nie, ale to jest zestaw do komunikacji głosowej, a nie podpięcia samych słuchawek. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Przyłapałeś mnie... Cytuj
Di 839 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 1. Złote monety za gry mają region-locka (np. na europejskim koncie nie dostaniemy monet za fizyczną wersję I Am Setsuna). A co jeśli zmienimy region konta i spróbujemy dodać punkty? Zostaną dodane do tych, które zebraliśmy dotychczasowo, czy wszystkie monety nam się zresetują? A może w ogóle nie będziemy mogli dodać? 2. Czy Batman od Telltale będzie miał wszystko na game cardzie, czy trzeba będzie dociągać Epizody? Cytuj
Johnny Bravo 1 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Mam pytanie do osób, które używają telefonu jako routera. Jaki macie NAT? Idzie w ogóle grać online? Nie wiem czy mam coś z telefonem czy z siecią, ale mam NAT "D", przez co praktycznie w ogóle nie mogę się z nikim połączyć. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Sa jakies must have akcesoria poza CASE'am, które kazdy powinine posiadac? Silokony na joy-cony? szklo na szybke bo podobno sie rysuje od docka? jakies extra ladowarki? Czy tylko skok na kase. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2017 Autor Opublikowano 23 października 2017 Co najwyżej folia na ekran i etui. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Ale wystarczy folia czy jednak te jakies "glassy" ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2017 Autor Opublikowano 23 października 2017 Mi wystarcza folia, nie wiem czy Glass nie będzie za gruby. Ale to może ktoś inny powie 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Sa jakies must have akcesoria poza CASE'am, które kazdy powinine posiadac? Silokony na joy-cony? szklo na szybke bo podobno sie rysuje od docka? jakies extra ladowarki? Czy tylko skok na kase. Jakaś karta SD by się przydała. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Sa jakies must have akcesoria poza CASE'am, które kazdy powinine posiadac? Silokony na joy-cony? szklo na szybke bo podobno sie rysuje od docka? jakies extra ladowarki? Czy tylko skok na kase. Jakaś karta SD by się przydała. O matko, zapomnialem o tym malym szczególe, w zestawie nie ma nic? Jaka jest optymalna wielkosc jak w wiekszosci bede gral w gierki z cartów? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Sa jakies must have akcesoria poza CASE'am, które kazdy powinine posiadac? Silokony na joy-cony? szklo na szybke bo podobno sie rysuje od docka? jakies extra ladowarki? Czy tylko skok na kase.Tylko pokrowiec.Na (pipi) folia? Silikony xd jezu Sa jakies must have akcesoria poza CASE'am, które kazdy powinine posiadac? Silokony na joy-cony? szklo na szybke bo podobno sie rysuje od docka? jakies extra ladowarki? Czy tylko skok na kase. Jakaś karta SD by się przydała. O matko, zapomnialem o tym malym szczególe, w zestawie nie ma nic? Jaka jest optymalna wielkosc jak w wiekszosci bede gral w gierki z cartów? Karta sd nieprzydatna od razu. Jest miejsce na konsoli. Sporo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Sa jakies must have akcesoria poza CASE'am, które kazdy powinine posiadac? Silokony na joy-cony? szklo na szybke bo podobno sie rysuje od docka? jakies extra ladowarki? Czy tylko skok na kase. Jakaś karta SD by się przydała. O matko, zapomnialem o tym malym szczególe, w zestawie nie ma nic? Jaka jest optymalna wielkosc jak w wiekszosci bede gral w gierki z cartów? To w sumie nie potrzebujesz w takim razie. Switch ma wbudowane kilkanaście gb. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 Ok dzieki chłopaki, pomysle o karcie SD potem, narazie mam nadzieje ze na Stardew Valley styknie to co jest w konsoli. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 SV jedynie 909mb słodyczy. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 I tak konsola zapelnia najpierw pamiec wenetrzna. Takze tego. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 października 2017 Autor Opublikowano 23 października 2017 Nie zapelnia najpierw. Jak wlozysz memorke to ściąga wszystko na kartę pamięci zupełnie olewajac pamięć wew Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi