NemoKOF 676 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Może pozwolą używać dysku USB jak na WiiU? Cytuj
second 3 695 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Czy ten grip z zestawu albo pro pad ma wejście na słuchawki? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 marca 2017 Autor Opublikowano 6 marca 2017 Nie, tylko switch ma wyjście na słuchawki Cytuj
roivas 41 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Mam kilka pytań, nie pałujcie się tam Zeldą w kółku wzajemnej adoracji tylko mi pomóżcie. 1. Wam tez się włącza z automatu konsola(poza dockiem) jak pod podłączacie ładowarkę? Da się to wyłączyć? 2. Czym ładować Pro controllera poza dokiem? Ładowarką do konsoli można bezpośrednio? Czy tym dołączonym kablem usb-c podpinając do zwykłej od smartfona? 3. Ile Wam trzyma Switch z Zeldą w trybie samalotowym bez wielkiej głośności i jasności? Edytowane 6 marca 2017 przez roivas Cytuj
Arttysta 2 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Mam kilka pytań, nie pałujcie się tam Zeldą w kółku wzajemnej adoracji tylko mi pomóżcie. 1. Wam tez się włącza z automatu konsola(poza dockiem) jak pod podłączacie ładowarkę? Da się to wyłączyć? 2. Czym ładować Pro controllera poza dokiem? Ładowarką do konsoli można bezpośrednio? Czy tym dołączonym kablem usb-c podpinając do zwykłej od smartfona? 3. Ile Wam trzyma Switch z Zeldą w trybie samalotowym bez wielkiej głośności i jasności? 1. tak, ale tylko jak jest w "sleep mode". Wyłączenie całkowite trzeba przytrzymać przycisk power i nacisnąć "Power off". 2. można spokojnie lądować poza dokiem zwykła ładowarką (ale trochę dłużej) 3. Zelda - 3,5 godziny, jasność na min. głośność 30% Cytuj
roivas 41 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Dzięki. To u mnie jest chyba coś nie tak. Włącza się przy podłączeniu ładowarki nie tylko w uśpieniu ale przy całkowitym wyłączeniu. A Zelda trzymała mi najdłużej 2.50, przy minimalnych ustawieniach:/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 No tak ma być. Switcha nie wyłączaj, no bo po co? Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Nie, tylko switch ma wyjście na słuchawki Czyli jak rozumiem nici z słuchawek z mikrofonem podłączonych do konsoli i trzeba czekać na tą Aplikację od nintendo na smartfona ? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Nie, tylko switch ma wyjście na słuchawki Czyli jak rozumiem nici z słuchawek z mikrofonem podłączonych do konsoli i trzeba czekać na tą Aplikację od nintendo na smartfona ? Zawsze możesz mieć kilkumetrowy kabel od headseta ale tak na poważnie. Nintendo jeszcze nie podało więcej konkretów na temat komunikacji z innymi graczami oprócz tego jak będzie się rozmawiać z innymi w Splatoon 2. Niestety nie podali, czy będzie wymóg aplikacji bo sam Switch headsety obsługuje, więc musi też być możliwość rozmowy w trybie handhelda (a wątpię aby tylko wtedy). Chyba każdy liczył na rozmowę w party z kumplami z friend listy jak w cywilizowanym świecie growym przystało. Jednak na razie przerosło to ekipę Hydraulika i może kiedyś się doczekamy stosownego update'u umożliwiającą tą "usługę". Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Nie, tylko switch ma wyjście na słuchawki Czyli jak rozumiem nici z słuchawek z mikrofonem podłączonych do konsoli i trzeba czekać na tą Aplikację od nintendo na smartfona ? Zawsze możesz mieć kilkumetrowy kabel od headseta ale tak na poważnie. Nintendo jeszcze nie podało więcej konkretów na temat komunikacji z innymi graczami oprócz tego jak będzie się rozmawiać z innymi w Splatoon 2. Niestety nie podali, czy będzie wymóg aplikacji bo sam Switch headsety obsługuje, więc musi też być możliwość rozmowy w trybie handhelda (a wątpię aby tylko wtedy). Chyba każdy liczył na rozmowę w party z kumplami z friend listy jak w cywilizowanym świecie growym przystało. Jednak na razie przerosło to ekipę Hydraulika i może kiedyś się doczekamy stosownego update'u umożliwiającą tą "usługę". Dzięki za odpowiedź, No właśnie ja jestem z tych co liczą na to że będzie się dało rozmawiać z ludźmi z FL w jakiś cywilizowany sposób no i żeby dało się wysyłać też zwykłe wiadomości ale to już jak pisałeś, trzeba czekać na stosowny update. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Jest ktoś w stanie powiedzieć czy konsola od razu przechodzi do uśpienia/wyłącza się jak bateria spadnie do minimum? Doszedłem do 2%. Ktoś przekroczył? Ile to trwa? Bo telefony potrafiły mi się wyłączać przy takich 2%. Jestem bardzo ciekawy czy ktoś to ogarniał. PS Zmieńcie tytuł tematu bo nie wiadomo o co chodzi. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Wiadomo o co chodzi bo chyba kazdy sprzet ma taki temat. Jestes tu zeby zadawac podstawowe pytania bo jestes zielony jak trawa w temacie switcha. 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) Pudełka z grami mają pasek z logotypem Nintendo na folii? Tak jak gry na poprzednie konsole N ? Edytowane 9 marca 2017 przez Emtebe Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2017 Autor Opublikowano 9 marca 2017 tak, przynajmniej europejskie Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Jako, że w dzisiejszych czasach mało która strona potrafi normalnie zrobić zdjęcia pudełkom. Czy może ktoś mi powie, czy w grach od Switcha są jakiekolwiek ulotki w środku lub przeznaczone dla nich miejsce ( czyt. małe haczyki do podtrzymania mikrej makulatury)? Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Miejsca są, natomiast ani w Zeldzie, ani w I Am Setsuna nie było żadnych książeczek. W tym drugim tytule były jedynie karteczki z kodem od Square'a. Co ciekawe, haczyki są po prawej stronie, tuż nad miejscem na game carda - a więc ewentualne książeczki będą miały format wyraźnie mniejszy niż pudełko. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Uchwyty nad cartem, to i tak mniejszy mindfuck niż płyty po lewej stronie pudełka w XOne ;) Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 2 pytania odnośnie eshopu:1 / czy kupię gdzieś karty do doładowania konta online? albo mnie coś zaćmiło albo na allegro nie ma nic i w sklepach typu keye.pl itd tak samo2 / czy https://www.paypal-gifts.com/us/brands/nintendo-egift-card.html będzie działało na polskim koncie? i jakiego przelicznika mogę się spodziewać? Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 https://muve.pl/promocje/nintnedo-eshop Powinny działać na switchowym eShopie. 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 marca 2017 Opublikowano 9 marca 2017 Uchwyty nad cartem, to i tak mniejszy mindfuck niż płyty po lewej stronie pudełka w XOne ;) Umieszczenie płyt po lewej stronie to był strzał w 10. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 A co za różnica? PS. Czas spędzony z grami można też sprawdzić w opcjach konsoli. W zakładce z zarządzaniem danymi. Klikamy porem na SOFTWARE i mamy listę gier, ilość zajętego miejsca na konsoli, oraz czas gry z minionego tygodnia. Trochę irytuje, że domyślnie wszystko się instaluje na karcie. Wsadziłem na próbę 2GB SanDiska i teraz nie wiem co dalej jak będę chciał wsadzić większą kartę :) Jako ciekawostkę dodam, że to zwykła karta o odczycie do 10 Mbps, a więc nic nadzwyczajnego. A mimo to zainstalowany na niej Fast RMX jak i patche do innych gier działają ok. Nic nie spowalnia, wszystko działa płynnie. Może więc nie ma sensu kupowanie droższych kart o większych parametrach odczytu? :) Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Rozumiem, że Nintendo 100 lat za murzynami i nie da rady dodać znajomych przez stronę, tylko trzeba na konsoli? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Jak ruszy już ta płatna wersja za online i całą resztę to mieli coś takiego zrobić przez kompa a przynajmniej takie chodziły pogłoski. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Czy to prawda, że jak pogram w Zeldę na Switchu, konsola się zepsuje, wymienię ją na nową/oddam na gwarancję, to sejwy pójdą się kochać? Nie są zapisywane na carcie/karcie pamięci? Słyszałem podcast, w którym mówili, że tak właśnie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi