zdrowywariat 373 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 42 minuty temu, Kinoji napisał: No wlasnie nie masz tez pewnosci, ze to oryginal. Lepiej dmuchac na zimne. Opakowanie faktycznie wyglada jak z bazaru od ruskich. Kto nie ryzykuje ten szampana nie pije :P. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 20 grudnia 2017 Opublikowano 20 grudnia 2017 10 godzin temu, Strife napisał: Ireniqs to szkło do którego dałeś linka jest za(pipi)iste, tylko paczka jak przychodzi to sugeruje że to jest straszne gów no, bez opakowania pomiędzy dwoma tekturkami opatulonymi folią babelkowa. Zakłada się to sto razy lepiej niż folie. Gdzie mogę sprawdzić ile mam monet? Za Xenoblade dało mi 14 a za mariosa nic, bo było napisane ze punkty tylko za gry na nośniku są.(konsola z kodem na mariosa) Panowie dacie linka do tego szkła, bo przeszukałem cały temat i jakoś nie znalazłem, a przydało by się kupić coś na ekran Switch'a. Cytuj
nadol90 664 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 (edytowane) @P-chan http://allegro.pl/szklo-hartowane-hardglass-9h-nintendo-switch-rysik-i6814541592.html , to ostatnio polecił mi znajomy z forumka, bodajże Irek też to wrzucał parę stron do tyłu w temacie. Niestety nie doczytałem, że szkło ląduje u kupującego bez oryginalnego opakowania, trochę smutek. Ale nikt nie narzekał, to ma być mimo wszystko tylko zabezpieczenie, nie druga konsola, dlatego zamówiłem, dotrze do mnie to Ci napiszę czy było warto wydać te 28 zł , tymczasem może ktoś zabierze głos kto zakupił od tego gościa/firmy ten produkt. Edytowane 21 grudnia 2017 przez nadol90 2 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Nadol, naprawdę dobra ochrona ekranu paluchem tez się to miło smyra, a przede wszystkim nakładanie na ekran jest dziecinnie proste, żadnych purchli, czy wybrzuszen. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Bardzo dziękuje za pomoc. I jestem ciekaw jak mi pójdzie zakładanie tego ustrojstwa na Switch'a... Cytuj
second 3 695 Opublikowano 23 grudnia 2017 Opublikowano 23 grudnia 2017 Czy jak założę sobie konto na inny kraj i zrobię zakupy, to mogę później to konto usunąć i grać w kupione gry na swoim domyślnym koncie? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 Nie musisz zakładać osobnych kont wystarczy że zmienisz region swojego konta na dowolny w którym chcesz zrobić zakupy. https://accounts.nintendo.com/profile/edit Kupujesz co chcesz i wracasz na swój region 1 Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 Przypominam, że zmieniając region tracisz całą zgromadzoną kasę, więc jak chcesz coś kupić, to najpierw zmień region, doładuj konto (dokładnie kwotą potrzebną na zakup), kup, zmień region na wyjściowy. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 A jak długo zazwyczaj trwają przeceny na eshopie? Można gdzieś znaleźć taką informację? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) Można. Obecna, świąteczna promocja kończy się 28 grudnia. edit: Na niektóre tytuły promki trwają do 2 stycznia. Edytowane 24 grudnia 2017 przez sprite 1 Cytuj
xbor 54 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 Zastawiam się nad Switchem, jako że jeden z pomysłów to granie na nim w niedynamiczne gry na trenażerze, mam więc pytanie. Czy można bez problemu postawić sam tablet jako wyświetlacz i grać wtedy na samych połączonych joyconach bądź padzie? Czy ktoś może kupował z Chin tańsze pady do Switcha i ma opinie jak z komfortem ich użytkowania? O ewentualną bazę takich gier niedynamicznych (taktyczne rpgi czy coś w stylu xcom, przygodówki point and click itp.) chyba nie musiałbym się martwić? Cytuj
second 3 695 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 10 minut temu, xbor napisał: Zastawiam się nad Switchem, jako że jeden z pomysłów to granie na nim w niedynamiczne gry na trenażerze, mam więc pytanie. Czy można bez problemu postawić sam tablet jako wyświetlacz i grać wtedy na samych połączonych joyconach bądź padzie? Możesz grać na padzie, joyconach trzymanych oddzielnie w łapach lub połączonych, jak Ci wygodniej. A o bazę takich gier nie masz się co martwić, jest ich sporo i stale przybywa. 1 Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 1 godzinę temu, second napisał: A jak długo zazwyczaj trwają przeceny na eshopie? Można gdzieś znaleźć taką informację? Przy każdej grze na promocji jest info o dacie końca wyprzedaży Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 https://www.mediaexpert.pl/karty-pamieci/karta-sandisk-microsdxc-ultra-128gb-sdsquar-128g-gn6,id-964422?utm_source=FB&utm_medium=cpc&utm_content=874715&utm_campaign=2017-12&utm_term=Karty-pamieci Znajde gdzies tansza/lepsza? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Ok poczytalem ten temat, wezme evo plus 229 w media ekspert. Tylko jak skopiowac to co mam na obecnej karcie w switchu? Zwykle kipiuj wklej nie zwali mi sejvow ? Cytuj
Radnyns 60 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Ja nic nie kopiowałem przy zmianie karty, save zapisują się w pamięci konsoli, nawet ikonki gier nie znikają z pulpitu z tym że musisz je ponownie pobrać ( gry z eshop) i zainstalować. 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, MichAelis napisał: Ok poczytalem ten temat, wezme evo plus 229 w media ekspert. Tylko jak skopiowac to co mam na obecnej karcie w switchu? Zwykle kipiuj wklej nie zwali mi sejvow ? No jak kupisz w RTV Euro AGD Sandiska za 200 zł to "ten temat" mówi, że może być podróbka, bo producent musi mieć własny oddział w Polsce, żeby było prawilnie. Koniecznie wrzuć wyniki testów, że oryginał. Możesz skopiować normalnie wszystko z karty na kompa i na drugą kartę, samo Nintendo poleca tę opcję. Raczej będzie działać. Jak nie masz pod ręką, to można też faktycznie gry "zarchiwizować" i po włożeniu nowej karty ściągnąć jeszcze raz na nią. Edytowane 25 grudnia 2017 przez ogqozo Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Ten temat mówi że jak kupisz na allegro to może się trafić bubel. W rtv będzie ok. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 26 grudnia 2017 Opublikowano 26 grudnia 2017 Dokładnie tak. Ale ogór woli napisać poemat w poście zamiast przeczytać ze zrozumieniem co inni piszą. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 (edytowane) Myślicie, że jak już się pojawi Netflix( jezeli w ogole sie pojawi), to bedzie polski czy nie bedziemy mieli do niego dostepu/ polskiego nie bedzie? Edytowane 27 grudnia 2017 przez roivas Cytuj
Strife 228 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Czy to normalne że prawy joycon rozładowuje się szybciej od lewego? Praktycznie ich nie przyczepiam do konsoli. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 grudnia 2017 2 godziny temu, roivas napisał: Myślicie, że jak już się pojawi Netflix( jezeli w ogole sie pojawi), to bedzie polski czy nie bedziemy mieli do niego dostepu/ polskiego nie bedzie? na pewno bedzie pl, netflix oficjalnie dziala u nas, wiec dlaczego by nie? @Strife teoretycznie tak, w prawym jest ciut wiecej elektroniki, ale i tak powinny raczej podobnie działać. czemu ich nie przyczepiasz do konsoli? to jak je ładujesz? masz charging gripa? ;p 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Wole grać na tv, a jak gram przenośnie to stawiam konsole, a joycony dzierżę w łapach. Nie mam charging gripa, dziś dopiero pierwszy raz je ładowałem, bo prawy potrzebował, ale w nocy dosyć mocno wymęczyłem je z Xeno 2. (i tak jest niebo a ziemia w porównaniu do duala z ps4.) Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 grudnia 2017 polecam wpinac po prostu po sesji skonczonej do konsoli i juz chyba, ze faktycznie bardzo Ci sie nie chce, to raz na jakis czas, domyslnie joye trzymaja okolo 20h. Cytuj
Gość Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 W dniu 25.12.2017 o 23:20, ogqozo napisał: Możesz skopiować normalnie wszystko z karty na kompa i na drugą kartę, samo Nintendo poleca tę opcję. Raczej będzie działać. Jak nie masz pod ręką, to można też faktycznie gry "zarchiwizować" i po włożeniu nowej karty ściągnąć jeszcze raz na nią. Czyli, że można prawilnie kopiować sejwy z karty i korzystać z ich np. na innej konsole (ale na tym samym profilu)? To o co ten cały krzyk, że nie da się kopiować sejwów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi