Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - Switch Ver.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

bo sie nie da kopiowac save'ow, zapisy są na KONSOLI. zawsze. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sven Froost
    Sven Froost

Gram od roku na Xboxie glownie w CoDa, Forze i kilka innych sieciowek a na Switchu od kiedy znowu kupilem nie przeszedlem ani jednej gry. Mam ich duzo ale gram w gry online typu CoD bo po latach gry n

• Micro SD

• To już tak nie działa. Tzn, układ sterujący odcina prąd. Jest to już od dawna dobrze opracowane, patrz na smartfony - nie nagrzewają się jak długo są na ładowarce po pełnym naładowaniu. Natomiast bate

Opublikowano

Chciałem to zrozumieć inaczej :(

Opublikowano

https://www.mediaexpert.pl/karty-pamieci/karta-pamieci-128gb-100mb-s-micro-sd-samsung-evo-klasa-10-uhs-i-mb-mc128ga-e,id-894314

kupiłem tę kartę, za 229 była. Działa elegancko.

screeny skopiowałem na konsoli, a gierki i patche sciągnąłem ponownie. Ikony wszystkiego były dostępne.

Także komp nie był potrzebny.

Opublikowano
  • Autor

no nie jest potrzebny do niczego komp, po prostu możesz przekopiować zawartość jednej memorki na drugą i ominąć proces ponownego pobierania ;) 

Opublikowano
56 minut temu, MichAelis napisał:

https://www.mediaexpert.pl/karty-pamieci/karta-pamieci-128gb-100mb-s-micro-sd-samsung-evo-klasa-10-uhs-i-mb-mc128ga-e,id-894314

kupiłem tę kartę, za 229 była. Działa elegancko.

screeny skopiowałem na konsoli, a gierki i patche sciągnąłem ponownie. Ikony wszystkiego były dostępne.

Także komp nie był potrzebny.

Dobra karta, będziesz zadowolony. 

Opublikowano

No karta świetna. Używam jej już w Switchuniu ponad 8 miesięcy i wszystko śmiga jak należy.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Po 10-ciu dniach grania Ci pokazuje ile grałeś na swoim profilu, ewentualnie możesz ściągnąć aplikację rodzicielską na telefon i tam będziesz miał też podane dokładniej.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

jak odebrać złote monety za zakup gry pudełkowej?

Opublikowano
8 godzin temu, bld napisał:

jak odebrać złote monety za zakup gry pudełkowej?

(według notki - masz na to 2 lata od premiery gry)

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Szkoda tylko, że obecnie monety są do niczego nie potrzebne przynajmniej jeżeli chodzi o switcha ;/ 

Opublikowano

Zgadza się - za złote monetki to można parę indyków i DLC na WiiU dostać. Nie wiem jak u właścicieli 3DSów, ale dla Słycza nie ma nic :(

Opublikowano

Tak ale może iść strasznie wolno.

Opublikowano

Ja ładuję ładowarką od iPada i kabelkiem za 20 zł z Saturna. Dosyć szybko idzie

Opublikowano

Ładowarka do telefonu pod USB C naładujesz normalnie jak ładowarka do Switcha ale jak masz starszy model to będzie szło wolno.

Opublikowano

Chyba najszybciej idzie jeśli mamy usb z gniazdka, mały przy 20% naładował w mniej niż 2h do 100%.

Opublikowano

sprzedaje, karty pojawiaja sie regularnie, moze z zelda faktycznie ostatnio gorzej

Opublikowano

karte samsunga brac ta czerwona czy zolta? czym sie roznia? obie evo

Opublikowano

Czerwoną. Szybkością

Opublikowano

Przedwczoraj grałem w xeno (save pokazywał 5:30h) i po prostu wcisnąłem wyłącznik (sleep mode). Wczoraj odpalam konsole i dalej gram, robię save po skończeniu questa i pokazuje mi 28h. Wtf? Wam też zlicza godziny w sleep mode? Na to wychodzi, że trzeba wyłączać grę/konsolę. Jak to u was wygląda?