Opublikowano 29 grudnia 20177 l https://www.mediaexpert.pl/karty-pamieci/karta-pamieci-128gb-100mb-s-micro-sd-samsung-evo-klasa-10-uhs-i-mb-mc128ga-e,id-894314 kupiłem tę kartę, za 229 była. Działa elegancko. screeny skopiowałem na konsoli, a gierki i patche sciągnąłem ponownie. Ikony wszystkiego były dostępne. Także komp nie był potrzebny.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Autor no nie jest potrzebny do niczego komp, po prostu możesz przekopiować zawartość jednej memorki na drugą i ominąć proces ponownego pobierania
Opublikowano 29 grudnia 20177 l 56 minut temu, MichAelis napisał: https://www.mediaexpert.pl/karty-pamieci/karta-pamieci-128gb-100mb-s-micro-sd-samsung-evo-klasa-10-uhs-i-mb-mc128ga-e,id-894314 kupiłem tę kartę, za 229 była. Działa elegancko. screeny skopiowałem na konsoli, a gierki i patche sciągnąłem ponownie. Ikony wszystkiego były dostępne. Także komp nie był potrzebny. Dobra karta, będziesz zadowolony.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Cena też niezła, zobaczymy. Mam nadzieję na vc z gamecube to miejsce będzie potrzebne.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l No karta świetna. Używam jej już w Switchuniu ponad 8 miesięcy i wszystko śmiga jak należy. Edytowane 29 grudnia 20177 l przez kazuyoshi
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Jie śledziłem tematu i pewnie milion razy było, ale jak sprawdzić ile się grało w daną grę?
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Po 10-ciu dniach grania Ci pokazuje ile grałeś na swoim profilu, ewentualnie możesz ściągnąć aplikację rodzicielską na telefon i tam będziesz miał też podane dokładniej. Edytowane 31 grudnia 20177 l przez Faka
Opublikowano 2 stycznia 20187 l 8 godzin temu, bld napisał: jak odebrać złote monety za zakup gry pudełkowej? (według notki - masz na to 2 lata od premiery gry) Edytowane 2 stycznia 20187 l przez Damk
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Szkoda tylko, że obecnie monety są do niczego nie potrzebne przynajmniej jeżeli chodzi o switcha ;/
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Zgadza się - za złote monetki to można parę indyków i DLC na WiiU dostać. Nie wiem jak u właścicieli 3DSów, ale dla Słycza nie ma nic
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Zwykłą ładowarką od telefonu z przejściówką microusb>usbc naładuje pstryka?
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Ja ładuję ładowarką od iPada i kabelkiem za 20 zł z Saturna. Dosyć szybko idzie
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Ładowarka do telefonu pod USB C naładujesz normalnie jak ładowarka do Switcha ale jak masz starszy model to będzie szło wolno.
Opublikowano 3 stycznia 20187 l Chyba najszybciej idzie jeśli mamy usb z gniazdka, mały przy 20% naładował w mniej niż 2h do 100%.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l A gdzie kupujcie używane gry? Bo znalezienie zeldy albo mario kart na allegro poniżej ceny sklepowej graniczy z cudem ;/A na forumku nikt nie sprzedaje.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l sprzedaje, karty pojawiaja sie regularnie, moze z zelda faktycznie ostatnio gorzej
Opublikowano 15 stycznia 20187 l karte samsunga brac ta czerwona czy zolta? czym sie roznia? obie evo
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Przedwczoraj grałem w xeno (save pokazywał 5:30h) i po prostu wcisnąłem wyłącznik (sleep mode). Wczoraj odpalam konsole i dalej gram, robię save po skończeniu questa i pokazuje mi 28h. Wtf? Wam też zlicza godziny w sleep mode? Na to wychodzi, że trzeba wyłączać grę/konsolę. Jak to u was wygląda?