zdrowywariat 373 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 Chcę dokupić dwa joy-cony neon red/blue, da się jakoś sprawdzić, która to jest partia, żeby nie dostać lewego z wadliwą łącznością? Neonowe Splatoonowe rozumiem, że wszystkie są już bez tej wady? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 Nie da się. Trafiają się dalej problemowe nawet z najnowszych partii. Kup przez net, pograj i jak się pierdzielą oddaj, masz takie prawo w EU na każdy zakup zdalny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 loteria, nawet tu na forum pisali, ze prawe sie pjerdola jak sie ma pecha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 No to są jakieś jaja, że z nowymi partiami też są problemy, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 na pewno nie takie jak przy pierwszych ale tez sie zdarza, ja mam nowe z bundla z mario party i na pierwszy rzut oka chodza super ale rayos chyba tez ma ten kolor (ale nie z bundla) i na prawy narzekal jak pamiec mnie nie myli dave kiedys wspominal, ze w sumie na kazdy kolor mial reklamacje w sklepiku procz tych zoltych armsowych ale nie wiem czy to regula czy po prostu moze najmniej sprzedal tego Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 Inaczej, pieprzą się wszystkie partie natomiast poprawili jedną rzecz jaką jest izolacja anten w lewych joyach (słynna pianka). Reszta wad losowo dalej się pojawia, postać sama idzie, rozłącza prawy, analog nie wraca, klika których trigger, nie działa trigger itp, itd. Jest tego chyba więcej niż w przypadku kontrolerów do innych konsol (dokładnych statystyk nie znam) ale może też wynikać z faktu, że to strasznie małe jest wszystko i lekki błąd na produkcji i od razu wadę czuć. Kup, sprawdź, wymień, oddaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 Tak też uczynię :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 45 minut temu, Ficuś napisał: na pewno nie takie jak przy pierwszych ale tez sie zdarza, ja mam nowe z bundla z mario party i na pierwszy rzut oka chodza super ale rayos chyba tez ma ten kolor (ale nie z bundla) i na prawy narzekal jak pamiec mnie nie myli dave kiedys wspominal, ze w sumie na kazdy kolor mial reklamacje w sklepiku procz tych zoltych armsowych ale nie wiem czy to regula czy po prostu moze najmniej sprzedal tego O Panie... to bede musial je przetestowac ostro (te z bundle Mario Party) widze :(. U mnie np. w Switchu (pierwszy rzut) problemow nie bylo poza prawym analogiem (nie dzialal wcisk - bardzo rzadko reagowal). Troche lipa, ze dalej nie potrafia zrobic porzadnie sprzetu (albo uzywaja starych czesci :D) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 u mnie w lewym postac sama chodzila w lewo ale wystarczyla szczoteczka do zebow i wacik i ogarnalem (musial sie dostac jakis poproch pod ta gumke) ale np jak kiedy pierwszy raz pare miesiecy temu gralem na cztery joycony to moje dwa zaczyly czasem gubic zasieg (przyciski nie reagowaly itp), a drugi komplet dzialal idealnie, co ciekawe grajac wczesniej dziesiatki godzin moimi dwoma joyconami nigdy nie zgubily zasiegu - tak jakby zaczely wariowac gdy w stadzie pojawilo sie wiecej sztuk xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 No to nadaje po BT które nadaje blisko fal wifi itp. także dużo urządzeń w pobliżu, router itd zakłócają się wzajemnie. Nie pomaga rozmiar, antenki długości antenek mrówki nie są w stanie przebić się przez chałaś. Nic z tym nie zrobisz. M.in. ze względu na rozmiar Pro Pad chodzi bez zarzutu - rozmiar anten robi różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 30 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2018 2 godziny temu, Ficuś napisał: na pewno nie takie jak przy pierwszych ale tez sie zdarza, ja mam nowe z bundla z mario party i na pierwszy rzut oka chodza super ale rayos chyba tez ma ten kolor (ale nie z bundla) i na prawy narzekal jak pamiec mnie nie myli dave kiedys wspominal, ze w sumie na kazdy kolor mial reklamacje w sklepiku procz tych zoltych armsowych ale nie wiem czy to regula czy po prostu moze najmniej sprzedal tego Dziś w końcu odesłałem, oba. Prawy gubił zasięg jak szalony plus wibrował głośniej niż wibrator sąsiadki, jakby coś luzem w środku latało bo taki metaliczny dźwięk się wydobywał. A w lewym analog zaczął złe wykrywać skosy, pierdolka bo w grze tego nie zauważałem, ale jak już wysłałem jeden to wysłałem drugi. Zobaczymy co zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 2 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 Jest coś fajnego na 4 graczy do kanapowego multi poza mario kart, mario party i smash bros? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 (edytowane) Overcooked, Bomberman Edytowane 2 grudnia 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 Monopoly pewnie :F Czekam mocno na odrestaurowanie lub porty gier dla 4, crash bash, teeken tag, vigilante 8. Ajajajaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 2 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2018 Switch to obecnie świetna platforma do kanapowego multi. Chociaż ps4 tez daje rade z serią play link. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2018 Będą Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2018 Nowosci Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 3 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2018 Rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2018 No jakieś plany pewnie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 3 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 4 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2018 (edytowane) Przeglądając opinie o Football Manager 2019 Touch trafiłem na taką recenzję https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/745517/Football-Manager-2019-Nintendo-Switch-Review Recenzja jak recenzja, ale napisano w niej, że FM na Switcha obsługuje myszkę, którą podłącza się do docka przez port USB :O czy wiecie coś więcej na ten temat ? Ktoś testował ? @Ficuś sprawdzisz czy Cywilizacja obsługuje mysz ? Edit: Gadałem z jednym fanem Nintendo o tej obsłudze myszy i powiedział, że nie jest zaskoczony, bo Undertale na Switchu działa z klawiaturą :o To Microsoft dodaje ponad rok obsługę klawiatury i myszy do Xboxa, a tu po prostu jest i nawet się tym nie pochwalą Edytowane 4 grudnia 2018 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Chciałbym kupić Switcha. Jednak jakiś czas temu były plotki o nowej wersji. Nie śledziłem tematu na bieżąco. Czy coś wiadomo na ten temat? Chodzi mi o coś takiego jak było z 3DS i później new 3DS. Drugie pytanie o akcesoria. Co byście polecili? Jakąś stację dokującą? Ochrona na ekran itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 5 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2018 Na razie jest tylko wersja łatająca piraty. Stacja dokująca jest w zestawie. Folii nie używam. Na mocniejszą wersję poczekamy jeszcze rok, może dwa więc ja bym teraz brał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Sorry za te pytania nooba. Jeszcze dwie sprawy przed kupnem. Jakieś bundle Switcha + Mario party + dodatkowe kontrolery są? Czy "tylko" bundle z samym Mario Party z joyconami? Jakaś wersja Switcha jest lepsza niż inne? Chodzi mi o to że na początku były jakieś problemy z lewym joyconem. Czy brać co mi się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Problemy są podobno do dzisiaj z joy conami, choć pewnie już nie tak częste jak na początku. Ja mam Switch'a prawie rok, i jeszcze nie miałem z nim (odpukać) żadnych problemów, a brałem zestaw z Mario Odyssey. Więc wszystko pewnie zależy od szczęścia, i najlepiej brać taki zestaw jaki Tobie się podoba, bowiem te Switch'e jakie obecnie są w sklepie mają wyeliminowane wady wieku dziecięcego. Ale jak to bywa z elektroniką produkowaną na masową skalę, zawsze może zdarzyć się wadliwy egzemplarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi