mushabelly 384 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Tak przeglądam i wszystkie fajne ( no może poza Diablo ). Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 10 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2018 Jak pisaliśmy, poza lewym joyem do którego dołożyli gąbkę nic się nie zmieniło. Jest nowsza wersja konsoli która ma tylko i wyłącznie załatany częściowo exploit dotyczący piractwa. Sama jakość jest taka jak na początku. Trafiają się felerne sztuki z odchodzącym ekranem ale to raczej rzadka sprawa. Wifi jest słabe ale już działa w miarę stabilnie, na początkowych softach zdarzały się zwiechy (u mnie np) które wymagały restartu konsoli (nie łączył się za żadną siecią, po restarcie łączył) ale to ustało wraz z akutalizacjami. Także po prostu poluj na normalną sztukę w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 A pro controller to już jest ten z poprawionym krzyżakiem który pierwszy pojawił się bodaj z XC2? Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 Jest trochę poprawiony i dalej łapie górę i dół losowo. Nawet ten z xc2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 30 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2018 Chamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 jakbym se chciał ograć Bayonetty to muszę dokupić pro controller żeby grać jak człowiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 8 minut temu, messer88 napisał: jakbym se chciał ograć Bayonetty to muszę dokupić pro controller żeby grać jak człowiek? Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2019 drugi raz skonczylem dwojke tylko w handheld mode i gralo sie cacy ale fakt, pro controller rzadzi ale hmmm jako jakis deal breaker w tej gierce bym jego nie traktowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2019 Czy przy wymianie karty microSD w Switchu wystarczy tak jak w 3DS przerzucić zawartość i będzie okej? Czy konsola będzie chciała sformatować kartę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 28 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2019 Jak wkładasz nową kartę to ją formatuje z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 Okej, ale potem mogę ją wsadzić do PC i skopiować sobie zawartość ze starej karty, następnie włożyć z powrotem kartę do konsoli i będzie okej? Na 3DS była taka możliwość, normalnie kopiuj/wklej między kartami. Kopiowało się wszystko co było na karcie. Dzięki temu nie trzeba było pobierać wszystkiego od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 możesz skopiować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 No i taka odpowiedź mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyjanon 0 Opublikowano 11 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2019 Witam serdecznie,od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem switcha. Mam problem ze ściąganiem poprawnie założonej nakładki na joy cona. Już kilka razy musiałem użyć większej siły aby ją ściągnąć, gdyż guzik zupełnie nie działał. Zwykle wszystko działa prawidłowo. Podkreślę, że dzieje się tak przy poprawnym założeniu (plus do plusa, minus do minusa).PozdrawiamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Odbezpieczasz dodatkowa blokadę tym dzynglem na dole strapa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyjanon 0 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Rayos - muszę ze wstydem przyznać, że nie miałem o niej pojęcia dzięki za pomoc! Mam 30 lat i wróciłem do grania po latach przerwy. Tak wciągnął mnie mario kart, że nawet nie wiem, czy w pudełku była jakaś instrukcja.Drugie pytanko - oryginalnie switch nie ma żadnej folii na wyświetlaczu?Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Oryginalnie nie ma zadnej folii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 nie ma, jak chcesz to musisz sobie kupic osobno, ew kupić carrying case od Ninny, tam poza pokrowcem jest tez folijka na ekran ja z niej korzystam od premiery urządzenia i ciągle się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 18 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2019 No i stało się. Mamy Switcha. Na początek na pewno grany będzie Pokemon i w wolnych chwilach Mario Odyssey, potem Labo i może coś dla mnie z JRPGów. Teraz dwa pytania. Czy exy od N tanieją w eShopie do sensownej stawki, czy lepiej łowić na allegro gry? Jak się ładują joycony? Od konsoli? Ten pasek baterii dotyczy też ich? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rezoo7 217 Opublikowano 18 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) 13 minut temu, szczudel napisał: No i stało się. Mamy Switcha. Na początek na pewno grany będzie Pokemon i w wolnych chwilach Mario Odyssey, potem Labo i może coś dla mnie z JRPGów. Teraz dwa pytania. Czy exy od N tanieją w eShopie do sensownej stawki, czy lepiej łowić na allegro gry? Jak się ładują joycony? Od konsoli? Ten pasek baterii dotyczy też ich? Exy zadko tanieją może ze 2x do roku jest obniżka 30-40% lepiej łowić gry fizycznie . Joy cony lądują się po podpięciu ich do konsoli w tv mode lub w trybie przenośnym, ewentualnie można dokupić podstawkę do ładowania , każdy joy con ma własny pasek stanu naładowania. Z Jrpgów zdecydowanie polecam Xenoblade 2. Edytowane 18 marca 2019 przez Rezoo7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Dobra Panowie, Switch ze mną od premiery, ale ciągle mam w głowie mindfucka, jak to jest, że gry w trybie handheld są w 720p a na tv w 1080p? Wiem, że ekran Switcha ma natywnie 720p, a na tv możemy mieć 1080p, ale czemu gry na tv często "są ładniejsze" względem trybu handheld? Co to za dziwna magia? Switch w docku dostaje dodatkową moc? Procesor zwiększa obroty? Kwestia chłodzenia, że konsola nie grzeje się zbytnio, bo nie ogrzewamy jej rękami? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Teraz, Emtebe napisał: Dobra Panowie, Switch ze mną od premiery, ale ciągle mam w głowie mindfucka, jak to jest, że gry w trybie handheld są w 720p a na tv w 1080p? Wiem, że ekran Switcha ma natywnie 720p, a na tv możemy mieć 1080p, ale czemu gry na tv często "są ładniejsze" względem trybu handheld? Co to za dziwna magia? Switch w docku dostaje dodatkową moc? Procesor zwiększa obroty? Kwestia chłodzenia, że konsola nie grzeje się zbytnio, bo nie ogrzewamy jej rękami? W handheld mode procek jest „przyblokowany”, żeby baterii nie żarło. Widocznie granica mocy handheld/dock nie jest wypośrodkowana idealnie. No nie mam pojęcia, dlaczego zwykle (choć to chyba nie reguła) gry w docku chodzą lepiej, mimo wyższej rozdziałki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 Dla mnie to takie dziwne. Bo skoro na tv w 1080p gry potrafią wyglądać i działać lepiej, to wydawałoby się, że w handheld na 720p będą jeszcze ładniejsze i obraz żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 4 minuty temu, Emtebe napisał: Dla mnie to takie dziwne. Bo skoro na tv w 1080p gry potrafią wyglądać i działać lepiej, to wydawałoby się, że w handheld na 720p będą jeszcze ładniejsze i obraz żyleta. Na logikę tak powinno być. Tak jak mówię, widocznie za mało odblokowany jest procek w handheld mode. Zresztą już kiedyś na początku raz go odblokowali więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2019 W hh masz ok 50% prędkości zegarów cpu i GPU. Czyli 50% mocy. Bateria to jedna rzecz ale jest jeszcze temparura i hałas wiatraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi