mozi 1 977 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ok, dzięki za wyjaśnienie. Mam taką ładowarkę USBc do telefonu także git. Nie kumam czemu w pudle nie ma takiego uchwytu z ładowaniem. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Te joycony chyba z 20h wytrzymuja, patrzac na to ze dock wytrzymuje 3h to nigdy nawet o kreske nie spadl mi stan baterii z joyow Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2017 Autor Opublikowano 8 lipca 2017 ^this, musialbys naprawde dlugo nie odkladac umyslnie joyow do konsoli, zeby je faktycnzie wyczerpac :P problem moze sie pojawic wtedy kiedy masz wiecej joyow, no ale, istnieja juz chyba 3rd party standy do ladowania kilku joyow naraz Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 No tak ale załóżmy że chcę ograć zeldę na tv. Muszę podpinać i odpinać od gripa joye aby je naładować w docku przypiete do konsoli. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2017 Autor Opublikowano 8 lipca 2017 no to to trochę już czepialstwo, co za problem raz na jakiś czas wyciągnąć joye z gripa i wsadzić je do konsoli, np. na noc czy whatever, żeby się naładowały? Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Zajmuje to 5 sekund aż taki problem? Fakt że jest to ruchanie w odbyt z tym charging gripem ale jak narazie ani razu nie zdarzyło mi się nie pograć z powodu rozladowania joy conow. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 9 lipca 2017 Opublikowano 9 lipca 2017 Ok, nie ma dramy - zobaczymy jak to się będzie sprawdzać. Patrzę teraz że jednak ekran w tych miejscach gdzie wkłada się konsole do docku już są ślady :) Anyway - co polecacie z indyków ze se sklepu? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 lipca 2017 Autor Opublikowano 9 lipca 2017 poczytaj ten temat http://www.psxextreme.info/topic/115110-eshop-ma%C5%82e-gry-vc-ciekawe-promocje-itd/page-1 tutaj dyskutujemy o małych grach z eshopu. Tak na szybkiego to: Fast RMX, Wonder Boy, Thumper, Snake Pass, Minecraft, Shantae half genie hero, Shovel Knight Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Ma ktoś z was szkło hartowane z allegro? Jak to się sprawdza? Nie chcę folii. Cytuj
navro 2 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 Mam szkło, ale nie z allegro, tylko z amazona (kupowałem z kumplem na spółę 2-pak). Sprawuję się spoko, jako, że nie mam gier, gdzie 'mizia' się ekran, to w sumie służy mi to tylko do ochrony ekranu przed zarysowaniem. Zmian w kolorach nie zauważyłem, pasuje idealnie, jeśli chodzi o wymiary itd. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 lipca 2017 Opublikowano 10 lipca 2017 pewnie tak jak szkło hartowane na telefon, czyli bardzo spoko Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 Na co zwrócić uwagę jak switch przyjdzie poza zasięgiem ? Co jeszcze może być nie tak ? Czy zwykła ładowarka do komórki samsung (oryginalna) da radę podładować switcha? Mam folie hori zakupioną pytanie czym oczyścić ekran przed montażem folii (switch używany bez folii kupiłem)? Gdzie najlepiej kupić pro controler macie jakieś namiary na jak najtańszą opcje? Ile bateria wytrzymuje grając w taką zeldę? Powyżej 2 h czy 3h ? Czy mogę zalogować się na swoje konto nintendo z wii u czy trzeba tworzyć pod switcha nowe ? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 - lewy joycon czy traci zasieg, dock czy nie rysuje konsoli - nie, raz ze musi byc usb-c, dwa ze odpowiednie napiecie - ja zawsze czyszcze tymi scierkami do czyszczenia okularow bo masz gwarancje, ze nie rysuja ekranu i latwo pozbywasz sie zmug - malo uzywek na rynku, prawie wcale, a tak wszedzie ok 269-279zl chca za niego - rowno 3h wytrzymuje mi switch czy to w zelde czy mk8d, jak juz jest blisko rozladowania do wkladam do docka, odpinam joycony i gram dalej juz na tv - tego nie wiem bo nie mialem wiiu ale istnieje mozliwosc transferu kasy czy tez friendlisty wiec w jakims tam stopniu cos sie da 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 Ładowarka 2A która ma USB-C naładuje Switcha jak jest uśpiony. Wolniej niż oryginalna ale naładuje. 1A nie ładuje. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 ile trwa ładowanie switcha w doku jak nie gramy? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 lipca 2017 Autor Opublikowano 18 lipca 2017 od zera do setki w jakies 3h Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Jakies rady macie co do ustawienia tv? Kolory są albo za jasne wyprane albo zbyt intensywne jak ustawiam jedyne ustawienie graficzne na switchu związane z tv:). Dziwne że nie ma żadnej kalibracji. Na switchu obraz żyleta ale na ks9000 na ustawienich na których xbox czy ps4 chodzi działa tak sobie. Nie chodzi o ostrość i rozdzielczość a właśnie kontrast i jasność. Ktory tryb rgb macie u siebie ? Są dwa i nie wiem który powinienem mieć domyślnie jako punkt startowy do kalibracji tv. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Menu konsoli nie chodzi ponoc w full hd, zelda jest w 900p, to tez pewnie na twoim tv dziala na niekorzysc Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Pamiętaj że jestem botem i gry w 720 p mi nie straszne. To nie o ostrość chodzi. Gry z wii u na tym tv wygladały zacnie. Tokyo mirage session już na ks 9000 kończyłem Cytuj
hennepin 31 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Mam KS9500 więc będzie u Ciebie tak samo, z poziomu konsoli włączyć musisz FullRGB a w ustawieniach eksperckich TV poziom czerni HDMI na niskie. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 (edytowane) dzięki własnie fullrgb wczoraj uruchomiłem i na nim eksperymentowałem. Było już lepiej ale jeszcze ten poziom czerni na niski wezmę dzisiaj. Edycja: Pomogło! Dzięki teraz obraz niczym nie różni się na tv od tego na konsoli. Edytowane 20 lipca 2017 przez blantman Cytuj
funditto 657 Opublikowano 22 lipca 2017 Opublikowano 22 lipca 2017 W temacie Splatoona pisaliście, że dzięki apce Nintendo Switch Online można wyszarpać lepsze ciuchy więc chciałem zainstalować..i tu zaczął się problem. Nie działa mi hasło do mojego konta no to dałem, że zapomniałem hasła i niech mi wyślą na maila. Nie mogę jednak tego zrobić bo dostaję info, że to konto jest usunięte. Co ciekawe konto nadal jest tylko, że z historii w mailu dopatrzyłem się, że w 2014 miałem tak samo nazwane konto na 3DSie i je usunąłem.. apka chyba jakoś to widzi, a aktualnego konta nie. Jakieś pomysły co zrobić? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Pytanko do tych co mają switcha dłużej. Czy w trybie dock chodzi wam głośniej czasami. Mi wczoraj switch mocno hałasował w trybie dock grając w mario kart. Nie był to poziom ps4 ale zdecydowanie głośniej od xboxa one. O dziwo w zeldzie nie zauważyłem tego ale multi w mario na tv tak. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 lipca 2017 Autor Opublikowano 25 lipca 2017 jasne, w trybie dock podzespoly switcha sa podkrecane i konsola chwilami musi sie bardziej chlodzic, stad szybsza praca wiatraczka. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 uprzedzam kolejne pytanie - tak jak wyjmiesz go z docka po intensywnej sesji to jest bardzo goracy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi